Vergroot je gunfactor en zet jezelf als expert in de markt.

Professioneel, Praktisch en Compleet

Zichtbaarheid traject

zichtbaarheid-traject-voor-ambitieuze-ondernemers

Hét meest complete programma voor ondernemers

Je wilt professionaliseren met je marketing

Meer gaan werken met personal branding

Loyaliteit opbouwen bij je bestaande en nieuwe klanten

Je wilt al het bovenstaande, maar zonder dat het je klauwen vol met geld kost aan maandelijkse abonnementen en diensten bij anderen

Kortom: Je wilt zichtbaarder worden, zodat je moeiteloos nieuwe, toffe klanten krijgt en meer omzet.

Dit traject is niet zomaar een workshop of cursus

een deep dive die je marketing op z'n kop gaat zetten

Het complete inspiratie & sparringstraject voor het vergroten en professionaliseren van je online zichtbaarheid en uitbreiden van je expertstatus.

Met een marketingprofessional om je stap voor stap te begeleiden.

Met als resultaat dat...

Je groeit als ondernemer

Je website je krachtigste marketingtool wordt

Je kosten bespaard omdat je in je website veel functionaliteiten en tools integreert

Je geen mensen hoeft in te huren om de marketing voor je te doen

slimme-website-kelly-eekhof-sterk-in-media-2
barbara-queen-of-sales

Barbara Bisschop - Queen of Sales

Kelly blinkt uit in het vertalen van de expertise van de ondernemer op de best mogelijke manier.
Toen ik startte met ondernemen wist ik één ding zeker: mijn zichtbaarheidsbasisuitzet; een logo, visitekaartjes, autoreclame, leuke give-aways, een folder én de natuurlijk de nieuwe website; dié zou ik aan Kelly gaan uitbesteden.

De website en huisstijl die Kelly heeft ontworpen en bewaakt is er één waar ik ontzettend trots op ben. En deze is na mijn website ook op social media doorgevoerd. Waardoor ik de professionaliteit van mijn merk kan bewaren, dit vind ik erg belangrijk.

In 6 maanden doorlopen we de volgende fasen:

Fase 1

Strategie en content

Maak volop gebruik van mijn expertise in webdesign en online marketing. Samen werken we je strategie uit en kijken we naar de inhoud van je website. Wat wil je vertellen, wat wil jouw ideale klant horen, welke pagina's zijn onmisbaar en vooral; hoe zorg je ervoor dat je ideale klant centraal staat in jouw verhaal?

Van de structuur van je website naar een aanzet voor de inhoud en de functionaliteiten. Waar je in je eentje dagen zou zitten prutsen, doen we dit samen! Zo kan jij echt slagen maken en gebruik maken van mijn creatieve brein.

Fase 2

slimme website

Wij ontwikkelen een écht slimme website voor je. Je website wordt een krachtige marketingtool en het middelpunt van je marketingmix.

Geen templates, maar alles volledig op maat gemaakt voor jouw unieke onderneming. Je bent de knutselfase wel voorbij en wilt het nu professioneel aanpakken. Ik denk met je mee en creëer het perfecte podium voor jouw aanbod. Ik zorg ervoor dat de hele website bij oplevering tot in de puntjes perfect is en communiceer in Jip- en Janneketaal zodat jij ook begrijpt hoe je website werkt.

Fase 3

Content marketing

Dan is je website af... En nu?

Hoe ga jij er nu voor zorgen dat die website ook echt voor je gaat werken? Het middelpunt wordt van je marketing en zo je zichtbaarheid en expertstatus vergroten?

In deze laatste fase ga ik je middels workshops en inspiratiesessies helemaal leren hoe je je website optimaal inzet en welke marketingmiddelen je nog meer kan gaan inzetten in combinatie met je website.

Ga NEXT LEVEL met je

zichtbaarheid

Het traject is 6 maanden en bestaat uit:

Het traject heeft een minimale waarde van € 9.749

Jouw investering voor dit traject is € 8.497,- excl. btw

Betaling vooraf of in drie termijnen van € 2885,- excl. btw per termijn

Hi, ik ben Kelly

Jouw marketingexpert

Anderen omschrijven mij als: Creatief, enthousiast, veelzijdig, duizendpoot, motivator, en verbinder.

Ik weet nog heel goed hoe ik ben begonnen met ondernemen in 2012. Ik was super verlegen, introvert en bang voor klanten. Ik durfde geen offertes te versturen of te praten met onbekenden tijdens een netwerkbijeenkomst.

Met veel hulp van mijn vader en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling leerde ik zelfverzekerder te ondernemen. Ik werd lid van BNI om uit mijn comfortzone te komen, te leren pitchen en presenteren voor groepen mensen. Ook werd ik mede- organisator van WordCamp Europe om mezelf nog meer te pushen om naar buiten te treden en om mijn netwerk van professionals in WordPress te vergroten.

Ook ben ik me comfortabel gaan voelen met mijn eigen beeldbank en nu gebruik ik veelvuldig mijn eigen foto's om ervoor te zorgen dat mensen me écht zien en gaan herkennen.

Nu help ik andere ondernemers hun eigen verhaal te vertellen en vanuit hun unieke eigenschappen te werken aan hun zichtbaarheid, gunfactor en expertstatus om écht naar buiten te treden en middels hun eigen storytelling te werken aan hun personal branding en expertstatus.

kelly-eekhof-marketingexpert

Wil je weten wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen?

Laten we kennismaken

En kijken of wij een match zijn

gratis-strategiegesprek-aanvragen-2

Hoe ziet de matchcall eruit?

We gaan een uur met elkaar in gesprek om te kijken of het Zichtbaarheid traject echt iets voor je is. Méér zichtbaarheid, een knaller van een website en het vergroten van je expertstatus.

In het gesprek zal ik diverse vragen stellen over je marketing op dit moment, wat je eigen wensen en doelen zijn en vertel ik je waar het naartoe kan gaan. Zo komen we echt tot de kern.

Helaas kan ik niet iedereen helpen, maar wel:

  • ambitieuze ondernemers die serieus werk willen maken van hun marketing
  • ondernemers die tijd en energie willen besteden om aan hun bedrijf te werken
  • professionals die echt willen doorgroeien en hun zichtbaarheid willen vergroten
  • ondernemers die niet bang zijn om zichzelf in de spotlight te zetten

Iets voor jou?
Vraag dan een matchcall aan. Via onderstaande planner kun je direct een afspraak in mijn agenda plannen.

Online training

NEXT LEVEL Marketing

Opschalen naar een volgend niveau in 5 modules!

next-level-marketing-online-training-kelly-eekhof

Je wilt meer vrijheid om aan je bedrijf te werken, maar ziet door de bomen van het marketingbos niet meer waar je moet beginnen. Je hebt geen focus, je haalt steeds minder resultaat uit je marketing en komt geen stap vooruit.

Geloof me, ik ken dat gevoel. Ik zelf ben door dezelfde fase heen gegaan. En het wordt niet beter tenzij je actie onderneemt.

Zolang jij niet de keuze maakt om echt aan je bedrijf te werken, zal er ook niets veranderen. Til jezelf en je onderneming naar een volgend niveau. Laat de wereld zien wat jou als ondernemer uniek maakt en verhoog zo jouw gunfactor. Op deze manier trek je klanten naar je toe waar je blij van wordt en groei je enorm in je ondernemerschap.

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

15+ jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
De Veken 17
1716 KE Opmeer

kelly@sterkinmedia.nl
06 – 50 969 173