Met trots ondersteunen wij "Adopteer Regenwoud".

Voor iedere opgeleverde website gaat er 5 euro naar het het Regenwoud van Costa Rica:

Kijk voor meer informatie op www.adopteerregenwoud.nl

"Stichting Work with Nature zet zich in voor behoud en herstel van minimaal 2000ha prachtig regenwoud in Costa Rica. Daarbij wordt de lokale bevolking nauw betrokken en krijgen jonge mensen van over de hele wereld de kans zich in de natuur te ontwikkelen door te helpen in ons doorlopende onderzoeksproject op locatie. 2000ha is als doel gekozen omdat dat een nieuw territorium voor een jaguar familie kan vormen."

Onze motivatie:

Adopteer een Regenwoud kwam ik tegen op de Vakantiebeurs. Met in mijn achterhoofd de gedachte dat wij graag met ons werk "iets"willen doen voor de verbetering van de planeet werd ik meteen enthousiast over dit initiatief.

Nu is ons werk digitaal en het enige dat we kunnen doen is werken op groene stroom... Dus per project een deel van de omzet doneren aan een doel wat daadwerkelijk met zijn voeten op de grond staat is voor ons een perfecte manier om ons steentje bij te dragen!

Dat doen we niet alleen. Ook onze samenwerkingspartner voor hosting is hier actief mee bezig. Natuurlijk! Hosting plant voor iedere website een boom en wij Adopteren een stukje Regenwoud, hoe Sterk is deze combinatie!

Logo Adopteer een Regenwoud