sterk-in-media-wordpress-website-laten-ontwikkelen

Je website als middelpunt van je marketingmix.

Creatief, informatief, super strak of juist heel frivool; Je website is de meest krachtige marketingtool die je bedrijf laat groeien en bloeien.

Onze expertise is het combineren van ijzersterke vormgeving met de kracht van WordPress in de uitstraling van het bedrijf.

  • Is je bestaande website toe aan vernieuwing?
  • Ben je starter en wil je je website direct goed aanpakken?
  • Wil jij professionaliseren en jezelf als een expert in de markt zetten?
  • Wil jij een unieke website, geen standaard dertien in een dozijn template?
  • Ga jij online ondernemen met een webshop of een online academy?

De 5 essentiële ingrediënten van een succesvolle website

Doelgroep

Structuur

Conversie

Leesbaarheid

Vindbaarheid

Wanneer gaan wij voor jou aan de slag?

Wanneer is jouw website succesvol?

Websites met een goede strategie, doelgroeponderzoek en activerende content behaalt zijn doelen. Doelen die jij zelf hebt gesteld.

Dat is wat wij doen:
Succesvolle websites ontwikkelen samen met jou als ondernemer; de expert in je vakgebied.

De websites die wij ontwikkelen zijn allemaal uniek ontworpen, op maat gemaakt en ook nog eens goed vindbaar in zoekmachines als Google. Maar wel met een vooraf vastgestelde totaalprijs. Dat voorkomt verrassingen achteraf.

Wat wil je bereiken met je website?

Heel vaak spreken wij ondernemers die wel een website hebben, maar niet vooraf goed op papier hebben gezet wat ze nu eigenlijk willen dat die website doet. Een veelgemaakte fout waarbij je website niet meetbaar is.

strategiesessie-succesvolle-wordpress-website-ontwikkelen
Begeleiding en advies

Stap 1: Strategiesessie

Een succesvolle website heeft een goede strategie en meetbare doelen. Om tot de kern van jouw doelen te komen starten we elk project met een strategiesessie waarin we tot op de bodem onderzoeken wat jij met de site wilt bereiken. 

Wij begeleiden je bij het ontwikkelen van de content middels handige worksheets of voegen een schrijver en/of fotograaf toe aan ons projectteam.

Bezoeker verlaten je site te vroeg

Een van de meest gemaakte fouten op websites is dat wordt vergeten de bezoekers de juiste weg te wijzen; de knoppen, zogeheten call 2 actions, worden niet geplaatst of te mooie weggewerkt in het ontwerp.

UI en UX Design

Stap 2: Grafisch Vormgeving

Vormgeving van een website is veel meer dan een mooi plaatje. Bij de vormgeving kijken we vooral naar de gebruiksvriendelijkheid en de leesbaarheid maar ook naar de conversie optimalisatie.

Middels neuromarketing, typografie en kleurpsychologie spelen we in op wat de bezoeker van je website raakt en aanspreekt in kleur, beeld en tekst.

ui-ux-design-website

Hoeveel seconden heeft je website nodig om te laden?

Is de laadtijd langzamer dan 1,5 seconden dan haken mensen (en ook Google) af. De snelheid van je website hangt veelal af van de techniek die je gebruikt en ook de hoeveelheid afbeeldingen en hoe zwaar die zijn.

website-ontwikkeling-in-wordpress
Programmering

Stap 3: Website ontwikkelen

Wij ontwikkelen websites met WordPress. Zo kun jij als eigenaar van de website zelf ook inloggen en na oplevering de website aanpassen en uitbreiden.

Al onze websites zijn volledig responsive of, afhankelijk van je doelgroep, zelfs mobile first opgebouwd. In gewoon Nederlands betekent dit dat de website geschikt is voor alle beeldschermen.  🙂

 

Wij doen meer dan de gemiddele "webbouwer"

 

Gevonden worden in Google zonder te adverteren?

Organische vindbaarheid staat bij ons bovenaan als we het hebben over SEO. Wij geloven in de kracht van jouw expertise en zetten die om in waardevolle content. Met de hulp van Yoast werk jij zo ook zelf aan je vindbaarheid.

Vindbaarheid in Google

Stap 4: Yoast SEO

Wanneer je website eenmaal af is en voor het grote publiek zichtbaar, wil je natuurlijk ook dat dat publiek je website kan vinden. 

Om die vindbaarheid te optimaliseren werken wij onder andere met de Premium Plugin van Yoast SEO.

yoast-voor-dummies

Wat doen wij anders dan andere webbouwers?

Bij de bouw van de website richten wij alle pagina's volledig in.
Jij levert ons de content aan en wij zorgen ervoor dat alles op de juiste pagina komt te staan. Zelf vullen mag uiteraard ook, maar we vinden het wel een beetje gek om een website ‘casco’ op te leveren. Dat doen we bij drukwerk ook niet!

Waarom kiezen voor Sterk in MEDIA?

Jij wilt professionaliseren en je marketing goed aanpakken, iedereen laten weten dat jij expert bent in jouw vakgebied. Alleen ben jij heel goed in wat je doet, maar minder goed in marketing. Wat logisch is, als dat niet jouw vakgebied is.

Wij zijn expert in óns vakgebied en werken sinds 2007 aan effectieve marketing voor zeer diverse bedrijven. Zo werken wij voor zzp'ers die een sterke personal branding hebben opgebouwd en ook voor het MKB; marktleiders in hun werkveld.

Wij zijn in deze regio uniek omdat wij onze expertises bundelen;
Neuromarketing, kleurenpsychologie en typografie. 

Wij werken altijd aan de hand van onze kernwaarden; Authenticiteit,  Expertise, Enthousiasme & Vertrouwen. Daar kun jij van op aan.

Hoe wordt de webhosting geregeld?

Voor een optimale werking van de website is het noodzakelijk dat de website wordt gehost bij een bedrijf die is gespecialiseerd in WordPress webhosting.

Deze ondernemer ging je voor:

femke-oepts

Femke Oepts

Beeldstrateeg

Ik was  op zoek naar een partij die snel kan schakelen en op een creatieve manier kan meedenken. Kelly heeft mij gestuurd waar nodig en mijn ideeën op een verrassende wijze omgezet naar een praktisch haalbaar concept.

Om aan de slag te gaan met de content heb ik tijdens een interactieve sessie met Kelly gewerkt aan de strategie en ‘kapstok’ van mijn website. Dit gaf mij de nodige houvast en door alle inzichten en tips kon ik weer verder met de ontwikkeling van mijn content.

Kelly heeft enorm met mij meegedacht en zowel op creatief als zakelijk vlak gezocht naar oplossingen waar ik blij mee ben om zodoende tot een prachtig ontwerp te komen.

Er wordt constant gekeken naar hoe de website verbetert kan worden en ik wordt ondersteund met persoonlijke en waardevolle support, ook achteraf!

De reacties op mijn website zijn zeer positief. Ik ben echt super blij mee met het resultaat! Kelly is een vrolijke en deskundige topper om mee samen te werken. Ze heeft veel extra ideeën die erg waardevol zijn, veel ervaring, doet wat ze beloofd en levert af binnen budget en tijd.

Gaan wij binnenkort samen aan de slag?

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

15 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard