SiM only website abonnementen

WordPress en Website onderhoud

Vergelijk je website met je huis. Nadat je de sleutels hebt gekregen is het nooit af. Er is altijd wel iets te doen in je huis om het leefbaar te houden.

Schoonmaken, buitenom schilderen, ramen lappen, onkruid wieden in de tuin, je planten water geven, om de zoveel jaar een nieuw likje verf of behang, sloten plaatsen om inbrekers buiten te houden, etc... Onderhoud heet dat.

Regelmatig onderhoud

Onderhoud aan je huis moet goed zijn, anders wordt hij onbewoonbaar. Datzelfde geldt ook voor je website. Onderhoud je die niet dan wordt je website met de tijd onwerkbaar en gevoelig voor hackers om binnen te komen.

 

Onderhoud aan je website uitbesteden

Omdat jij het al druk genoeg hebt met het uitoefenen van je eigen vak, nemen wij dit graag voor je uit handen. Denk aan ons als een all-in-one huishoudster, hovenier, glazenwasser en schilder voor je website!

Voor het onderhoud aan de software van je website (WordPress en de Plugins) bieden wij het volgende abonnement;

Veel gestelde vragen
over het onderhoud van WordPress en plugins

Wat gebeurt er als er geen onderhoud aan de website plaatsvind?

Wanneer je geen onderhoud aan de website doet dan ontstaan er gaten in de code van de software. Door die gaten is het voor hackers makkelijker in te breken en je website over te nemen. 

Wanneer je de plugins voor je website niet update dan raken ze in techniek achterhaald en kan het zijn dat ze stoppen met werken. Plugins updaten is daarom belangrijk voor een goede werking van je website.

Maar voordat je een plugin kan updaten moet je er wel eerst zeker van zijn dat de update goed communiceert met je WordPress installatie. Als die communicatie niet goed verloopt na de update dan kan het voorkomen dat de plugin niet meer goed werkt. 

Waarom zou ik betalen voor onderhoud?

Een WordPress website heeft regelmatig onderhoud nodig. Zo komen er continue vernieuwde versies van WordPress, thema’s en plugins uit die jouw website stabiel en veilig houden.

Wij plannen het onderhoud periodiek in en zorgen ervoor dat updates pas worden uitgevoerd als alle onderdelen goed met elkaar communiceren. Zo is jouw website altijd snel, veilig en up-to-date.

Kan ik het onderhoud ook zelf doen?

Uiteraard kan je het onderhoud ook zelf doen. Net zoals je ook zelf je CK ketel na onderhouden of je auto. 

Maar gaat er iets mis bij het updaten, omdat bijvoorbeeld de plugin niet meer communiceeert met WordPress na updaten, dan bieden wij geen support om het op te lossen. Dan rekenen we 75 euro per uur om de fout op te sporen en te fixen. Veelal is dat duurder dan een heel jaar het abonnement afnemen.

Welke premium plugins bieden jullie gratis bij een onderhoudsabonnement?

Wij geven onze klanten toegang tot premium plug-ins:

  • WP Rocket Beste snelheidsplugin voor WordPress (ter waarde van $ 247 per jaar)
  • Beaver Builder Top 3 beste pagebuilders voor WordPress (ter waarde van $199 per jaar).
  • Gravity Forms Beste plugin voor uitgebreide formulieren en koppelingen met Mollie en iDeal (ter waarde van $ 256 per jaar)

Dit is van onschatbare waarde gezien de algemene prijzen van onze onderhoudsplannen die vele malen lager liggen dan wanneer je alles zelf in licenties zou aanschaffen. 

Wat als ik meer dan 1 website heb die onderhouden moet worden?

Onze onderhoudsplannen zijn er voor één website.  Als je meerdere websites hebt die je door ons wilt laten beheren, dan heb je meerdere onderhoudsabonnementen nodig. Wel bieden wij 25% korting bij het afnemen van 2 of meer onderhoudsplannen. 

Ik wil iets aanpassen aan de inhoud van een pagina. Valt dat ook onder het onderhoudsabonnement?

Nee, het onderhoudsabonnement is alleen bedoelt voor onderhoud aan de software van je website.

Wil je iets aanpassen aan de tekst, afbeeldingen, je blog of webshop inhoud? Daar hebben we content marketing abonnementen voor.

Hoe lang is een onderhoudsabonnement?

Onze abonnementen zijn altijd maandabonnementen met een minimale afname van 6 maanden. Na de eerste zes maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Wil jij tips ontvangen in je mailbox?

Over het verbeteren van je website en je (content) marketing?
Wij schrijven elke week Maandag = Blogdag! boordevol tips en trics waar jij zelf mee aan de slag kan.

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

13 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Volg ons op:

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard