Plaatje bij blog, WordPress community: ook voor jou, met Wendie en WendyWordCamp Nederland 2016 is alweer een week geleden. Behalve dat ik nu voor het eerst ook deel uitmaakte van het organisatieteam, was het weer een bijzonder geslaagd event! Veel nieuwe dingen gehoord, leuke mensen ontmoet etc... Meer hierover kun je lezen in dit blog op mijn website Wendy Weel.

Ook online is veel waardevolle informatie over WordPress te vinden. In dit blog ben ik graag je 'richtingaanwijzer' 😉

Hoe vind je je weg in de WordPress Community?

Op WordPress.org staan diverse handige links voor je klaar; op heel veel vragen vind je het antwoord en je kunt ook eigen vragen stellen. Dit kan zowel in het Engels als in het Nederlands.

Om te kijken wat WordCamp precies inhoudt en wat het je te bieden heeft kun je kijken op WordPress TV. Er staat heel veel informatie op, niet alleen over plugins en thema's maar ook hoe je het beste uit je website kunt halen door middel van slim schrijven. Kortom een interessante bron!

Ook WordPress houdt een blog bij (jawel!), ook daar zou je eens tussen kunnen kijken of je een onderwerp vindt waar je iets aan hebt.

WordPress gebruiken we allemaal gratis, inclusief diverse themes, plugins etc. Hoe mooi is het dan om de WordPress Community iets terug te geven?

Zelf draag ik graag mijn steentje bij aan het vertalen van plugins en geef ik antwoord op vragen die voorbij komen op de (Nederlandse) fora.
Ook mijn deelname in het organisatieteam doe ik geheel belangeloos. Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde om het event tot een groot succes te maken.

Heb je dus vragen over je WordPress website? Kijk dan eerst eens op de fora, Engels of Nederlandstalig net wat je wilt. Zit je vraag er niet tussen of je vind het implementeren ervan lastig, zet de vraag dan even door naar mij en dan kijk ik even met je mee middels teamviewer om je op weg te helpen.

 

 

 

Nu ben ik benieuwd... wat doe jij belangeloos, wat geef jij terug? Mooi om zo samen (meer)waarde te creëren. Laat je reactie achter onderaan mijn blog, ik kijk ernaar uit om het te lezen!

 

Laat een reactie achter