Home » Wendy Weel en Kelly Eekhof

Twee creatieve zielen, één gedachte.

“Onze vaardigheden zijn verschillend, onze gedachtestroom is gelijk. Dat zorgt voor ultieme focus.”

FOCUS OP…   WENDY WEEL

 

Kernwoorden: creatief, energiek, structuur, focus, snel, omdenken, ‘Jip en Janneke-taal’, verbinden, WordPress

Wendy Weel (1973) woont in Oudkarspel, is getrouwd met Ron en is moeder van Renske en Doris. Zij werkte eerst 20 jaar in de detailhandel en startte in 2009 haar eerste eigen onderneming gericht op vormgeving en internet. Van nature houdt zij van structuur en bewaakt zij graag de focus. Daarbij is ze dusdanig flexibel dat zij die focus in een handomdraai verlegt als de praktijk daarom vraagt.

 

Focus op WordPress
Wendy volgt diverse opleidingen en is Social Media Manager. “Ik gebruikte diverse systemen voor de ontwikkeling van websites en de koppeling met social media, maar miste ‘iets’. Toen ik in aanraking kwam met WordPress viel het kwartje. ‘Dit is het!’ Sinds 2016 ben ik medeorganisator van WordCamp Nederland, WordCamp Europe en organiseer ik in Heerhugowaard de WordPress Meetup. En ik help de WordPress community om kennis bij te dragen en te delen.”

 

Focus op samenwerking
Wendy richt zich op de inrichting van online platformen voor zzp’ers en het mkb. Haar onderneming kreeg een nieuwe naam: De Onlinefactor. Gevestigd aan de Galileistraat 67 in Heerhugowaard. Ze werkt veelvuldig samen met ondernemers die aanvullend zijn op haar kennis en vaardigheden.

FOCUS OP…   KELLY EEKHOF

 

Kernwoorden:
Creatief, enthousiast, veelzijdig, duizendpoot, motivator,
oog voor detail, verbinden

Kelly Eekhof (1985) woont in Wervershoof en is getrouwd met Patrick. Zij studeerde af aan het Media College in Amsterdam als grafisch vormgever. Door de specialisatie typografie en kleurpsychologie heeft zij een scherp oog voor het gebruik en plaatsing van tekst en beeld ontwikkelt. Zowel offline als online.

 

Focus op netwerken en verbinden
In de praktijk weet de wensen van klanten op het gebied van marketing en vormgeving op een doeltreffende manier te vertalen. In 2007 ziet Macloune het levenslicht.

“Ik had een kantoor aan huis en vooral digitaal contact met klanten. Dat werd al snel eenzijdig. Ik had behoefte aan het delen en vergaren van kennis. Toen ben ik gaan netwerken. In 2016 sloot ik aan bij BNI Hoorn en sinds 2017 ondersteun ik Ondernemersvereniging Wervershoof. Nevenactiviteiten zorgen voor verbinding.”

 

Focus op samenwerking
Kelly werkte vanuit haar kantoor thuis al veel samen met anderen op afstand meer ze was op zoek naar een samenwerkingspartner om haar wereld te verbreden en dienstenpakket uit te breiden.

FOCUS OP…  WENDY EN KELLY

 

“Alleen kun je heel hard rennen, maar samen kom je verder.”

 

Waardoor ontstond de behoefte aan structurele samenwerking?
Kelly: “Toen ik mijn eigen bedrijf startte, werkte ik vanuit huis. Al snel miste ik focus en had ik behoefte aan een sparringpartner. Ik werkte wel samen met andere professionals, maar niet op de manier waarop ik dat graag zou willen. Ook begonnen de muren van het kantoor aan huis op me af te komen. Ik wilde mijn blik verruimen en mijn wereld verbreden. En het dienstenpakket uitbreiden met dingen die ik niet zelf kan.”

 

Wendy: “Ik werkte al veel samen, maar had nog niemand gevonden met wie het zo klikt als met Kelly. Vooral op werkgebied denken we zo hetzelfde. Dat is echt uniek. Onze vaardigheden zijn anders, maar sluiten naadloos op elkaar aan.”

 

De Onlinfactor en Macloune werden STERK IN MEDIA?
“Niet meteen. We begonnen ieder onder onze eigen naam en bedienden klanten samen. Dat bleek verwarrend, voor onszelf en voor klanten en leveranciers. We besloten onze bedrijfsnamen als dochterondernemingen onder te brengen onder een overkoepelende naam: STERK IN MEDIA. Dat geeft niet alleen ons, maar ook de klant focus; alle marketing onder één dak.”

Alle marketing onder één dak, doen jullie dan alles zelf?
“Nee, ook met zijn tweeën hebben we maar vier handen en 48 uren in een dag. We hebben niet de illusie dat we alles zelf kunnen, maar zijn wél sterk in verbinden.

Daarom zoeken we doorlopend de samenwerking met andere ondernemers. Om te sparren, van elkaar te leren en elkaar aan te vullen.  Zo werken we samen met back end developers, programmeurs, tekstschrijvers, social media experts, filmmakers en fotografen. Het mooie is dat we hen vanuit Sterk in Media kunnen inschakelen. Zo vindt de klant toch alles onder één dak.”

 

STERK IN FOCUS WANT FOCUS MAAKT STERK