next-level-website-ontwikkeling

Een next level website is een slimme website die tijd en kosten bespaard.

Op maat gemaakt met super handige functionaliteiten die het ondernemen makkelijker maakt.

 • Je huidige website voelt een beetje basic
 • Jij wilt slim werken en tijd besparen
 • Kosten verlagen met handige tools
 • Uniek ontworpen passend bij jouw personal branding
 • Op maat gemaakt voor jouw onderneming

Je website is je krachtigste marketingtool

Met slimme tools en functionaliteiten wordt je website je meest krachtige marketingtool én kan je veel tijd en kosten besparen door automatiseren:

Bespaar veel tijd

Agendabeheer

Beeld je eens in hoeveel tijd je wekelijks kan besparen wanneer afspraken als vanzelf in je agenda zouden verschijnen.

Online ondernemen

Direct verkopen

Hoeveel administratie bespaart het je wanneer de betalingen van diensten met een vaste prijs al direct op je website plaatsvinden.

Trek de juiste klanten aan

Slimme formulieren

Wat zou je zeggen van een super slim formulier waarmee je bijvoorbeeld een test kan laten uitvoeren als klantmagneet.
worksheet-homepagina.jpg
Hoe gaan we next level?

Een slimme website die jou veel tijd en kosten bespaart

Wil je meer met je website dan alleen je doelgroep informeren dan kan je allemaal handige tools en slimme functionaliteiten toevoegen. Vanaf dat moment krijg je een NEXT LEVEL website.

Een website welke jouw ondernemersleven een stukje makkelijker maakt waardoor deze niet alleen de potentie heeft om je beste marketingtool te zijn, maar ook administratieve taken voor je kan uitvoeren.

Beeld je eens in hoeveel tijd je wekelijks kan besparen wanneer afspraken als vanzelf in je agenda zouden verschijnen. Of wanneer de betalingen van producten of diensten met een vaste prijs al direct op je website plaatsvinden. En wat zou je zeggen van een super slim formulier waarmee je bijvoorbeeld een test kan laten uitvoeren als klantmagneet naar je website, of direct een offerte kan laten berekenen voor je klanten.

Jij wilt er helemaal voor gaan en alles gewoon in één keer goed geregeld hebben. Je wilt een website met alles erop en eraan.

Play Video

"Met slimme tools en functionaliteiten wordt je website je meest krachtige marketingtool én kan je veel tijd besparen door automatiseren."

Geen toeters en bellen

1.997 euro excl btw
 • Voor die ondernemer die wel een goede website wilt waarmee je zelf heel handig aanpassingen kan doorvoeren, maar waarbij de toeters en bellen niet belangrijk zijn.
 • Inclusief:
 • Uniek ontwerp, eenvoudig, zonder poespas
 • Op maat gemaakt in WordPress.
 • Schaalt mee op elk beeldscherm.
 • Maximaal 5 pagina’s.
 • Maximaal 1 eenvoudig formulier
 • Geoptimaliseerd voor snelle laadtijd.
 • Cookiemelding.
 • Training WordPress.

NEXT LEVEL Zichtbaarheid

7.497 euro excl btw
 • Het complete 6 maanden inspiratie & trainingstraject voor het vergroten en professionaliseren van je online zichtbaarheid en expertstatus
 • Met een marketingprofessional om je stap voor stap te begeleiden
 • Inclusief:
 • 2 x Strategiesessie van 1,5 uur
 • 4 x Workshop van één dagdeel
 • 2 x Inspiratiesessie van 2,5 uur
 • Ontwikkeling van een NEXT LEVEL WEBSITE
 • MARKETINGFUNNEL
 • BONUS Beeldbank fotografie
 • BONUS Website teksten
 • BONUS Terugkomdag na 3 maanden
femke-oepts

Ik zocht een creatieve webbouwer voor de vertaalslag van mijn unieke concept

Tijdens ons eerste gesprek raakte ik overtuigd en werd ik direct aangestoken door het enthousiasme en ben ik meer dan verrast door de menselijke factor! Tijdens een interactieve sessie heb ik met Kelly gewerkt aan de strategie en ‘kapstok’ van mijn website. Dit gaf mij de nodige houvast en door alle inzichten en tips kon ik weer verder met de ontwikkeling van mijn content.

Ik ben echt super blij met het resultaat! Kelly is een vrolijke en deskundige topper om mee samen te werken. Ze heeft veel extra ideeën die erg waardevol zijn, veel ervaring, doet wat ze beloofd en levert af binnen het budget en de afgesproken tijd.

Femke Oepts - Beeldstrateeg

next-level-website-strategie
Een goed begin is het halve werk

Strategie & Content Kickstart

Maak volop gebruik van mijn expertise in webdesign en online marketing. Samen werken we je strategie uit en kijken we naar de inhoud van je website. Wat wil je vertellen, wat wil jouw ideale klant horen en welke pagina's zijn onmisbaar?

Van de structuur van je website tot een aanzet voor de inhoud en de functionaliteiten. Waar je in je eentje dagen zou zitten prutsen, doen we dit samen! Zo kan jij echt slagen maken en gebruik maken van mijn creatieve brein.

"Ik kreeg niet zomaar een website maar een online conversiemachine"

Steven Geldof

Play Video

Wat krijg je bij ons nog meer:

Wij vinden het belangrijk dat niet alleen de voorkant van je site er gelikt uitziet, maar dat de klantbeleving daar niet stopt. Achter de schermen zetten we nog een aantal pagina's voor je klaar die jouw website naar het volgende niveau tilt.

Bedanktpagina formulieren

next-level-bedanktpagina

Na het invullen van het contactformulier wordt je bezoeker automatisch doorgestuurd naar een bevestigingspagina. Dat maakt de klantbeleving van je bezoeker een heel stuk persoonlijker en geeft jou de mogelijkheid om een upsell te doen, nu je de aandacht van je bezoeker gegrepen hebt. Bijvoorbeeld het aanvragen van je weggever.

Een goede 404-pagina

next-level-website-4

Elke website heeft wel eens een link die niet meer werkt. Met onze extra service komen bezoekers niet op zo’n lelijke standaard 404-PAGE NOT FOUND pagina. Niet echt vriendelijk voor je bezoeker. Wij maken je 404-pagina informatief en helemaal in stijl met je website. Daar word je bezoeker blij van en Google ook.

Instagram linkjes-pagina
voor in je bio

instagram-linkjes-pagina

Ik durf te wedden dat jij ook actief bent op Instagram en dan weet je dat je een link in bio nodig hebt. Wij maken een pagina op jóuw website met handige linkjes. Super makkelijk zelf bij te houden en dat scheelt je weer een account bij bijvoorbeeld Linktree!

Bij te
boeken
extra opties

MEER PAGINA'S                197
(per pagina)

Extra pagina's toevoegen aan je website. Je kan helemaal los want er zit geen maximum aan wat je website aan kan.

CALENDLY KOPPELING                197
(exclusief licentie Calendly)

Laat de bezoekers van de site afspraken direct in je agenda plannen. Hoef jij niet meer steeds via de mail data heen en weer te sturen om tot een afspraak te komen.

BETAALFUNCTIE contactformulier               249
(exclusief abonnement bij Mollie)

Perfect als je diensten met een vaste prijs verkoopt. Je klant betaald direct vooraf voor jouw dienste en jij hebt er geen omkijken meer naar.  

WEGGEVER (E-BOEK) KOPPELING                249
(exclusief abonnement MailBlue)

Aanmaken landingspagina en koppeling met MailBlue voor marketingfunnel en verzamelen e-mailadressen. Niks geen aparte tool voor je landingspagina. Die maken we gewoon direct in je website.

MARKETINGFUNNEL opzetten               897
(exclusief abonnement MailBlue)

Compleet geautomatiseerde funnel die gaat zorgen voor engagement bij je doelgroep en leidt tot meer verkopen onder je bestaande klanten. Of wat dacht je van een geautomatiseerde workflow follow-up. Mailtjes die je wellicht nu handmatig verstuurd en vaker voorkomen kan je ook automatisch laten versturen.      

KLEINE WEBSHOP met WOOCOMMERCE     1497
(inclusief vulling van max. 5 artikelen)

 • Winkel-, winkelmand- en afrekenpagina geheel in stijl van de website
 • Productpagina-template, waar ook toekomstige producten in worden geladen
 • Koppeling van je Mollie account voor betalingen met iDEAL (exclusief abonnement Mollie)
andre-van-den-heuvel

Minimalisme was waar wij om vroegen én kregen.

Sterk in MEDIA heeft onze nieuwe website voor Plastifix ontwikkeld.

Het is een mooie, frisse, moderne en minimalistische site geworden. En nu ook te lezen voor onze buitenlandse opdrachtgevers. Geheel volgens wens. Inmiddels ontvangen we veel positieve reacties. Erg leuk!

André van den Heuvel - Plastifix

waarom-kiezen-voor-sterk-in-media-2

Waarom kiezen voor Sterk in MEDIA?

Jij wilt professionaliseren en je marketing goed aanpakken, iedereen laten weten dat jij expert bent in jouw vakgebied. Alleen ben jij heel goed in wat je doet, maar minder goed in marketing. Wat logisch is, als dat niet jouw vakgebied is.

Wij zijn expert in óns vakgebied en werken sinds 2007 aan effectieve marketing voor zeer diverse ondernemers. Bij voorkeur werken wij met zzp'ers die een sterke personal branding willen uitbreiden. Ondernemers die al enkele jaren succesvol zijn in hun onderneming en nu willen doorgroeien.

Wij werken altijd aan de hand van onze kernwaarden; Authenticiteit,  Expertise, Enthousiasme & Vertrouwen. Daar kun jij van op aan.

Gaan wij aan de slag met jouw website?

Plan een gratis en vrijblijvende kennismaking in om te kijken of wij een match zijn!

Veel gestelde vragen

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

15+ jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
De Veken 17
1716 KE Opmeer