Wat is een NEXT LEVEL Website?

Ik hoor het je denken: een website is een website… Maar dat is hetzelfde als zeggen: een auto is een auto. In beiden zitten enorm veel verschillen in merk, formaat, opties, luxe en accessoires. Iedereen weet dat een Fiat Panda niet hetzelfde is als een Porsche. Zo werkt dat ook met websites.

De ene website is de andere niet

Websites heb je in verschillende categorieën en afhankelijk van je eigen doelen met je website en ook het budget wat je uit te geven hebt kies je voor de website die het beste bij jouw onderneming past. Zelf hebben wij twee pakketten voor website: Een website zonder toeters en bellen  en de NEXT LEVEL website. Maar wat is nu het verschil?

Website zonder toeters en bellen

Een relatief simpele website met een paar pagina’s, wellicht een eenvoudig contactformulier en geen extra functionaliteiten of handige tools in de achterkant, dat is wat wij noemen een website zonder toeters en bellen. In basis is dit een prima website om mee te beginnen. Veel webbouwers noemen dit ook wel een online visitekaartje.

NEXT LEVEL Website

Wil je meer met de website dan alleen je doelgroep informeren dan kan je allemaal handige tools en slimme functionaliteiten toevoegen aan de website. En vanaf dat moment krijg je een NEXT LEVEL website. Een website welke jouw ondernemersleven een stukje makkelijker maakt waardoor je website niet alleen de potentie heeft om je beste marketingtool te zijn, maar ook administratieve taken voor je kan uitvoeren.

Denk hierbij aan:

 • Online leeromgeving
 • Handige tools
 • Webshop
 • Slimme formulieren
 • Marketing (mail) funnels
 • Verkoop pagina’s

Slimme tools en functionaliteiten

Beeld je eens in hoeveel tijd je wekelijks kan besparen wanneer afspraken als vanzelf in je agenda zouden verschijnen. Of wanneer de betalingen van producten of diensten met een vaste prijs al direct op je website plaatsvinden. En wat zou je zeggen van een super slim formulier waarmee je bijvoorbeeld een test kan laten uitvoeren als klantmagneet naar je website, of direct een offerte kan laten berekenen voor je klanten.

Wij vinden het belangrijk dat niet alleen de voorkant van je site er gelikt uitziet, maar dat de klantbeleving daar niet stopt. Achter de schermen zetten wij altijd nog een paar pagina’s voor klaar die de website naar het volgende niveau tilt:

 • Bedankt pagina formulieren
 • Een goede en informatieve 404-pagina
 • Instagram linkjes-pagina voor in je bio
 • Tools voor het versnellen van je website

Al die toevoegingen aan de website maken dat een website naar het volgende niveau wordt getild en deze ook écht voor je gaat werken!

Weten hoe jouw website naar een volgend niveau getild kan worden?

Kom (online) een kopje koffie met me drinken!

Je zult zien dat er een stroom aan inspiratie los komt, en je sluit het gesprek gegarandeerd af met een leuk idee.

Deel dit blog op Social Media

Met slimme tools en functionaliteiten wordt je website je meest krachtige marketingtool én kan je veel tijd besparen door automatiseren.

sterk-in-media-magazine-next-level-website
Gratis marketing magazine

NEXT LEVEL Website

Een NEXT LEVEL Website wordt op maat gemaakt met super handige functionaliteiten die jouw leven als ondernemer een stuk makkelijker gaan maken.

 • Je wilt met je branding uniek zijn ten opzichte van je collega’s
 • Je huidige website voelt een beetje basic
 • Je website lijkt teveel op andere websites
 • De huidige website past niet meer 100% bij jou en je onderneming

Naast je website heb je wellicht een heleboel extra tools en accounts die al je online marketing aan elkaar knoopt. Dat kan een heel stuk makkelijker en efficiënter als je de juiste functionaliteiten in je website toepast. Daarmee bespaar je kosten en tijd.

Auteur:

Kelly Eekhof

Grafisch Vormgever - Personal Branding Expert

"Ik help ambitieuze ondernemers om zichzelf als expert in de markt te zetten en te onderscheiden van collega-ondernemers. Zodat zij hun eigen authentieke verhaal vertellen en vanuit de eigen unieke eigenschappen gaan werken aan hun gunfactor en alleen die klanten aantrekken die 100% bij ze passen."

profielfoto-kelly-blogs

Advies nodig?

Neem contact op met Kelly.

E: kelly@sterkinmedia.nl
T: 06-509 69 173

Laatst toegevoegde artikelen

maak-jij-al-gebruik-van-deze-slimme-tools-van-google

Maak jij al gebruik van de slimme tools van Google?

wanneer-je-meer-winst-uit-je-onderneming-wilt-halen

Wanneer je méér winst uit je bedrijf wilt halen…

online-leeromgeving-jouw-kennis-verkopen-en-passief-inkomen-genereren

Online Leeromgeving: Jouw kennis verkopen en passief inkomen genereren.

video-zorgt-voor-authentieke-eerlijke-en-oprechte-verbinding

Video zorgt voor authentieke, eerlijke en oprechte verbinding met je doelgroep

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

15+ jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
De Veken 17
1716 KE Opmeer

kelly@sterkinmedia.nl
06 – 50 969 173