Wanneer je méér winst uit je bedrijf wilt halen…

…zorg dan dat je betrouwbaar, authentiek, zichtbaar en makkelijk te bereiken bent!

Het zal begin 2021 zijn geweest dat ik Kelly heb leren kennen. Zij volgde een masterclass bedrijfsgroei bij mij en ik was vervolgens op haar uitnodiging aanwezig bij een netwerkbijeenkomst. Er was direct een klik. We spreken dezelfde taal wat betreft het ondernemerschap. Toekomstgericht handelen, efficiënt werken en alles goed geregeld willen hebben.

In dat jaar liep ik steeds meer tegen de beperkingen van mijn toenmalige website aan. Deze was door een bedrijf gebouwd, in een zelf ontwikkeld template. Dat lijkt op het begin mooi. Kosten van opmaak waren niet zo hoog en binnen no-time had ik mijn website. Maar al snel kwam ik erachter dat ik alleen binnen dit template zaken kon aanpassen. Verder weinig mogelijkheden om moderne foefjes toe te voegen. Dan sloeg het systeem op tilt… en ik ook!

Een website met bewegende beelden, aanklikbare blokken en prachtige lettertypes. Dat wilde ik ook!

Tijd voor vernieuwing!

Kelly en ik hadden veelvuldig contact tijdens het Kloppend Ondernemen coachtraject wat ze bij mij volgde, waardoor ik steeds meer van haar werk zag. Wauw, dat ziet er allemaal professioneel uit. Een website met bewegende beelden, aanklikbare blokken en prachtige lettertypes. Dat wilde ik ook. “Kelly, wil jij mijn website ook NEXT LEVEL maken, zodat het professioneel, functioneel en toekomstbestendig is?” Gelukkig had ze tijd om mij te helpen, want als ik dit eenmaal in mijn hoofd heb gehaald…

Wensen op papier

We spraken af om mijn wensen op paper te zetten. Kelly maakt het je direct makkelijk, want ze werkt met een handige Strategie Scorekaart. Een document waarbij verschillende functies van je website worden besproken, zodat je wensen direct duidelijk worden.

Als Business Strateeg is het belangrijk dat ik goed vindbaar ben en dat de website vertrouwen uitstraalt. Ik wil graag dat klanten zelf hun afspraak kunnen plannen, dat de website “praat” met andere systemen (zoals het emailmarketing programma) en dat er leads vanuit mijn website gegenereerd gaan worden. Hier dacht Kelly goed mee, waardoor het proces vlot verliep.

Alles wordt geregeld

Daarna kon ik het loslaten en ging Kelly met de vormgeving aan de slag. Blij verrast was ik met haar ontwerp. Dit was precies zoals ik het voor ogen had. De kleuren kwamen prachtig uit. Na mijn akkoord ging Patrick verder met het uitwerken van de website. Alle teksten werden door hem overgezet van de oude website naar de nieuwe. De best gelezen blogs zijn geoptimaliseerd en voorzien van slimme links en knoppen, zodat de bezoeker eerder doorklikt op de website voor meer informatie.

Website als marketingtool

Afgelopen jaar heb ik meermaals complimenten over de website ontvangen. Met plezier wijs ik ondernemers door naar mijn website, het is een verlengstuk van mijn marketing op social media. De bezoekersaantallen en de bezoektijd op de website zijn omhoog gegaan. Door een interessante weggever op de website te hebben (In 3 stappen jouw winstdoel), diverse blogs en tips krijg ik waardevolle leads via de website binnen. Dit vergemakkelijkt het binnenhalen van opdrachten.

Wil jij ook een website die zonder teveel omkijken voor je werkt? Dan kan ik je zeker een NEXT LEVEL Website van Sterk in MEDIA aanraden.

Dit artikel is afkomstig uit ons Marketing Magazine: NEXT LEVEL Website

Een magazine bom vol met tips en tricks om je website naar een volgend niveau te tillen en er een ware marketingmachine van te maken. Luchtig om te lezen en zeer gevarieerd in aanbod en artikelen.

Dit artikel is geschreven door Yolanda Kuin

Business strateeg voor hardwerkende vrouwelijke ondernemers, die financiële vrijheid willen zónder zichzelf te verliezen.

Kloppend Ondernemen is wat Yolanda je leert. Met je hart bij je bedrijf en je hoofd bij de cijfers, zodat er meer helderheid, winst en vrijheid ontstaat.

yolandakuin.nl

Deel dit blog op Social Media

Met slimme tools en functionaliteiten wordt je website je meest krachtige marketingtool én kan je veel tijd besparen door automatiseren.

sterk-in-media-magazine-next-level-website
Gratis marketing magazine

NEXT LEVEL Website

Een NEXT LEVEL Website wordt op maat gemaakt met super handige functionaliteiten die jouw leven als ondernemer een stuk makkelijker gaan maken.

  • Je wilt met je branding uniek zijn ten opzichte van je collega’s
  • Je huidige website voelt een beetje basic
  • Je website lijkt teveel op andere websites
  • De huidige website past niet meer 100% bij jou en je onderneming

Naast je website heb je wellicht een heleboel extra tools en accounts die al je online marketing aan elkaar knoopt. Dat kan een heel stuk makkelijker en efficiënter als je de juiste functionaliteiten in je website toepast. Daarmee bespaar je kosten en tijd.

Auteur:

Kelly Eekhof

Grafisch Vormgever - Personal Branding Expert

"Ik help ambitieuze ondernemers om zichzelf als expert in de markt te zetten en te onderscheiden van collega-ondernemers. Zodat zij hun eigen authentieke verhaal vertellen en vanuit de eigen unieke eigenschappen gaan werken aan hun gunfactor en alleen die klanten aantrekken die 100% bij ze passen."

profielfoto-kelly-blogs

Advies nodig?

Neem contact op met Kelly.

E: kelly@sterkinmedia.nl
T: 06-509 69 173

Laatst toegevoegde artikelen

maak-jij-al-gebruik-van-deze-slimme-tools-van-google

Maak jij al gebruik van de slimme tools van Google?

online-leeromgeving-jouw-kennis-verkopen-en-passief-inkomen-genereren

Online Leeromgeving: Jouw kennis verkopen en passief inkomen genereren.

video-zorgt-voor-authentieke-eerlijke-en-oprechte-verbinding

Video zorgt voor authentieke, eerlijke en oprechte verbinding met je doelgroep

formulieren-slim-inzetten-zodat-ondernemen-makkelijker-wordt

Formulieren op je website slim inzetten, zodat ondernemen makkelijker wordt

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

15+ jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
De Veken 17
1716 KE Opmeer

kelly@sterkinmedia.nl
06 – 50 969 173