Van professional naar absolute expert in je vakgebied met je eigen bedrijfsmagazine!

je-eigen-bedrijfsmagazine-ontwikkelen
Online academy

Ontwikkel je eigen bedrijfsmagazine
in 7 modules

Van professional naar expert is dé online academy voor ondernemers die experts zijn in hun vakgebied maar moeite hebben dat aan hun doelgroep te laten weten en middels een eigen bedrijfsmagazine hun expertise en vakkennis willen delen op een unieke en authentieke wijze. 

Hoe fijn zou het zijn als je stap voor stap wordt meegenomen in het hele proces van de ontwikkeling van jouw eigen magazine? In dit programma deel ik al mijn kennis en al mijn succesprincipes met jou. Zodat jij, net als ik, jezelf volledig uniek in de markt kan zetten en kan opvallen bij jouw doelgroep!

Are you in?!

Herken je dit?

 • Jij bent kneitergoed in je vak maar je trekt niet de juiste klanten aan
 • Je hebt heel veel vakkennis en je helpt graag anderen door jouw kennis te delen
 • Je bent actief met bloggen maar dat behaald niet de gewenste resultaten
 • Je hebt het gevoel de zoveelste van je vakgenoten te zijn en daardoor niet meer op te kunnen vallen
 • Jij wilt graag zelf leren hoe je een magazine kan maken, om zo kosten te kunnen besparen
 • Je weet niet waar je moet beginnen en schuift het daarom steeds naar voren

Dan is deze training perfect voor jou. Ik neem je mee in de wereld van bladen maken en help je in zeven modules op weg. We starten helemaal aan het begin van het proces; je thema en we eindigen met het laten drukken van je magazine. Onderweg leer ik je precies wat er allemaal bij het ontwikkelen van een magazine komt kijken en maak ik de vele keuzes die je moet maken makkelijker voor je.

Ben jij een échte expert in je vak en wil je dat van de daken schreeuwen?

 

Maar heb je het gevoel dat...

 • Er ontzettend veel op je af komt. Waardoor je regelmatig blokkeert. Je twijfelt over welke content marketing stappen je moet zetten.
 • Op het gebied van content marketing voelt het vaak alsof je aan het schieten bent met losse flodders. Je probeert van alles, maar niks levert je voldoende op.
 • Klanten komen voornamelijk via mond-tot-mond bij je terecht maar je wilt graag meer de touwtjes zelf in handen hebben in het bereiken van je doelgroep.
 • Je hebt je voorgenomen om met jouw expertise bekend te worden onder joue doelgroep in je eigen regio zodat je nog meer van je ideale klanten kunt bereiken
 • Je haat pusherige marketing en sales technieken. Zo’n ”type ondernemer” ben jij niet. Je zoekt een marketingmiddel die authentiek en oprecht is.
 • Je raakt overweldigd van alle online oplossingen en aanbiedingen: freebies, funnels, advertenties, weggevers etc. Je zou willen dat iemand jou helpt met jouw specifieke knelpunten.
expert-in-mijn-vakgebied
ontwikkeld

Waarom is deze training er?

Ik weet zeker dat je bent gaan ondernemen omdat je echt het verschil wil maken. Je wilt impact maken. Al je kennis delen en dat mensen voor jou kiezen omdat jij die expert bent die hen verder kan helpen.

Daarom heb ik de training 'Je eigen bedrijfsmagazine ontwikkelen' gemaakt. Speciaal voor alle soorten kennisondernemers, zoals: dienstverleners, coaches, ontspanningsexperts, alternatieve (of holistische) geneeskundigen, creatievelingen, en andere zelfstandig ondernemers.

Tijdens de training help ik je in 7 modules aan de slag te gaan met het ontwikkelen van je eigen magazine. Of je nu alleen de content zelf wilt creëren of ook de hele vormgeving in eigen handen wilt houden. Deze training is er voor jou en gaat je helpen de focus te behouden om te knallen met je eigen magazine. Om jezelf in de markt te zetten als absolute expert in jouw vak.

Wat houd het precies in?

Van professional tot expert is een online academie voor ambitieuze ondernemers.

Dit krijg je ALLEMAAL:

 • 7 modules met videolessen, werkboek en opdrachten. Je leert écht praktisch gezien alles wat je moet weten voor het ontwikkelen van je eigen bedrijfsmagazine. Niet alleen kennis vergaren, maar vooral ook zelf aan de slag.
 • 9 extra bonussen met nóg meer tips en tricks speciaal ontwikkeld voor ondernemers die echt aan de slag willen met hun eigen marketing.

En daarbij krijg je onbeperkt toegang tot alle lessen en bonussen zolang als de academie blijft bestaan. 

Dat betekent dat je na het afronden van de training toegang blijft houden tot ALLES (+ toekomstige updates, zodat je altijd de actuele kennis bij de hand hebt). Je volgt alles dus op jouw eigen tempo.

En dat alles voor 297 euro ex btw!

wat-houdt-het-in

Dit zijn de modules:

De doelgroep achterhalen

Je ideale klant bereiken, Als je dat goed kan dan krijg je daarna alleen nog die klanten waar je voor wilt werken. Zet je doelgroep in het middelpunt van je marketing.

Het algemene thema bepalen

Een plekje krijgen in het hoofd van je ideale klant start met een thema welke hen aanspreekt. Wat speelt er op dit moment in het leven ja je ideale klant. Speel daarop in met je magazine.

De inhoud
scherpstellen

De inhoud is natuurlijk de inhoudelijke artikelen, passend bij het thema. Maar een magazine bevat meer soorten content. Keuzes die jij al in een vroeg stadium voorgeschoteld krijgt.

Schrijven van de artikelen

Schrijven van aantrekkelijke leesbare artikelen die spanning opbouwen en toewerken naar een conclusie. Echte 'pageturners'... In deze module leer je hoe!

De perfecte beelden selecteren

Een magazine is pas een magazine als naast de tekst ook het beeldmateriaal klopt.. In deze module leer je alles over het aanleggen van je eigen beeldbank en waar je op moet letten bij de selectie van de foto's.

De vormgeving van je magazine zelf doen

Wanneer je zelf de touwtjes in handen wilt houden en aan de slag gaat met de vormgeving van je magazine dan leer je in deze module waar je op moet letten en leer je vakjargon in jip-en janneke-taal met een gratis ontwerptool.

De vormgeving van je magazine uitbesteden

Ga je voor een professionele opmaak en besteed je de vormgeving uit aan een ontwerper? In deze module leer je hoe je de content perfect aanlevert bij je ontwerper. Dat bespaard een hoop tijd in het ontwerpproces.

Papierkeuzes en druktechnieken

Om je magazine te kunnen drukken krijg je heel veel keuzes voor je kiezen; Welke uitstraling wil je bereiken, welke papiersoorten passen daarbij, welke afwerkingen en speciale veredelingen? En hoe lever je een PDF drukklaar aan? In deze module leer je dit allemaal. Keuzestress is verleden tijd!

Dit zijn de bonussen t.w.v. 497,-

Schrijven vanuit je hart

Met deze oefening leer jij je artikelen schrijven vanuit je hart. Authentiek en uniek vanuit je eigen storytelling. Je doelgroep raken met emotie en binden aan jouw verhaal.

Marketing funnel opstellen

Doelgericht jouw ideale doelgroep aanspreken doe je met een  gedegen plan. In 4 stappen zet jij zelf de perfecte marketingfunnel op.

Beeldstrategie in 4 stappen

Jezelf neerzetten als expert en opvallen in jouw markt. Meer klanten en meer omzet aantrekken. Dat doe je met beeldstrategie.

Fotograferen met je Smartphone

Leer zelf de mooiste foto's maken met je smartphone! Waar let je op bij het fotograferen en hoe maak je een beeld spannend of speels?

Neuromarketing toepassen in fotografie

Mensen zijn onbewust heel beïnvloedbaar als je het oerbrein aanspreekt. Met deze tips verbeter jij je fotografie zonder dat je doelgroep de bewust doorheeft.

Bestandsformaten betekenis

Een handige opsomming van alle bestandsformaten waar je mee te maken krijgt bij de ontwikkeling en wat ze betekenen.

De psychologie van kleur

Wat doet kleur met je doelgroep en hoe versterkt deze je merk. De verkeerde kleurkeuze kan een dure fout zijn.

Lettertype stijlen en uitstraling

Ondervind nooit meer keuzestress bij het kiezen van de juiste lettertypes voor je magazine, website of social media.

Stockphoto's kunnen serieus veel geld kosten

In casestudie over de gevaren die schuilen in het gebruik van (te veel) stockphoto's. Want zo'n gratis foto die je van internet haalt kan je opeens duur komen te staan...

perfect-voor-jou

Voor wie is deze training geschikt?

Dit programma is voor ondernemers die zichzelf zien als expert in hun vak, maar willen dat anderen dat ook gaan zien.

Jij voelt aan alles dat jij een enorme meerwaarde bent binnen jouw vakgebied en je wilt dat klanten voor jouw als persoon kiezen. Om je kennis en expertise en je gunfactor vergroten.

De training is geschikt voor startende ondernemers. Maar ook voor doorgewinterde ondernemers die nieuwe manieren van content marketing willen ontdekken.

 

Het is perfect voor jou als:

 • Je meer resultaat wilt behalen uit je contentmarketing
 • Jij weet dat je expert bent, maar de rest van de wereld jou wat minder in het vizier hebben.
 • Jij op een unieke en authentieke manier wilt werken aan je marketing, naamsbekendheid en expertstatus.
 • Jij veel kennis over te dragen hebt op je doelgroep.
 • Je het hebben van een eigen magazine gaaf vindt.
 • Jij klaar bent met mensen die vragen hoe het met je ‘bedrijfje’ gaat. Jij gaat ze omverblazen met jouw eigen bedrijfsmagazine. Welk 'bedrijfje' heeft dan nu?

Herken jij jezelf in de meeste van bovenstaande punten? Dan is deze training echt op jouw lijf geschreven!

kelly-eekhof-expert-grafisch-vormgeving

Wat ga je bereiken

De academie heet niet voor niks 'van professional naar expert'. Je hebt in je omgeving vast wel mensen waar jij tegenop kijkt. Mensen binnen of buiten je eigen vakgebied die al bestempeld zijn als expert in hun vak. Binnen no-time sta jij op dezelfde voet als hen. Maar dan wel op jouw eigen manier. Met jouw eigen bedrijfsmagazine.

Want dat is de kracht van een magazine; het heeft dezelfde werking als een boek. En auteurs van boeken worden automatisch gezien als expert. Jij straks dus ook!

In 7 modules leid ik jou op tot een bladenmaker met alle kennis en skills die je nodig hebt om je magazine zelf uit te geven.

Kennis waar ik jarenlang voor gestudeerd heb, waar ik duizenden uren in geïnvesteerd heb. En welke ik nu met jou ga delen.

En dat alles voor 297 euro ex btw!

Aan het einde van het programma heb je

 • Heb jij de content van je magazine staan en kan je die zó naar een drukkerij sturen.
 • Je gaat knallen met je expertstatus door een echt uniek stuk marketing die je op heel veel manieren in de markt kan zetten.
 • Jij kan al je kennis en expertise delen met je doelgroep op jouw eigen wijze.
 • Je weet exact hoe je jouw ideale klant kan bereiken.
 • Je leert veel over marketing en deze kennis is ook inzetbaar voor andere marketingmiddelen
 • Je schrijft teksten voor je magazine die jouw klant recht in het hart raken en welke je daarna ook kan inzetten op je website en social media.
 • Je weet hoe je het maximale uit jouw eigen beeldbank te haalt.
 • Je hebt alle tools in huis om tot grote hoogte te stijgen!

En dat alles voor 297 euro ex btw!

stijg-tot-grote-hoogte
kelly-eekhof-expert-in-magazines-ontwikkelen

Hi, Ik ben Kelly!

Ik help ondernemers hun eigen verhaal te vertellen en vanuit hun unieke eigenschappen te werken aan hun gunfactor en expertstatus.

Ik werk met ondernemers die écht naar buiten willen treden en middels hun eigen storytelling willen werken aan hun persoonlijke marketing. Ze zijn goed in wat ze doen; het uitoefenen van hun vak en het overbrengen van hun kennis en expertise op anderen. Alleen is goed zijn in je vak niet hetzelfde als goed zijn in marketing.

Marketing is in mijn optiek niet moeilijk of ingewikkeld. Het valt of staat met de verbinding die jij maakt met je doelgroep. Hoe beter jouw marketing is hoe meer expertstatus jij opbouwt. Ik help je graag meer impact en resultaten te halen uit je marketing zodat ook jij een consistente stroom aan nieuwe klanten aantrekt.

 

Anderen omschrijven mij als: Creatief, enthousiast, veelzijdig, duizendpoot, motivator, oog voor detail, verbinder, gestructureerd en vol focus.

Ga jij ook van professional naar expert?

Ook jij kan zelf aan de slag met je eigen bedrijfsmagazine!

 

Leer in 7 modules en maar liefst 9 bonussen alles wat je moet weten voor het ontwikkelen van je eigen magazine.

Zodat jij jezelf als expert in de markt kan zetten op jouw eigen unieke en authentieke manier.

Het werkboek is ook los verkrijgbaar!

Wil je graag aan de slag met je eigen magazine wel tips en tricks in een handig werkboek lezen, maar niet de volledige training volgen? Dat kan!

Bestel het werkboek los en ga direct helemaal zelf aan de slag. Het werkboek is enorm compleet en kan zonder de training doorlopen worden.

Bestel een gedrukt exemplaar van het werkboek behorende bij de online training “Je eigen bedrijfsmagazine ontwikkelen”. 

LET OP: In de training, waar dit werkboek onderdeel van is, zitten enorm veel bonussen en extra informatie, tips en trucks in de video’s en de extra downloads.
Wil je die niet missen, volg dan de volledige training!

werkboek