Uitgelichte cases en speciale projecten

Sta Sterk logo

De Stichting Omgaan met Pesten zet zich in om kwetsbare kinderen weerbaarder tegen pesten, en om kinderen die pesten bewuster te maken van hun gedrag. Op die manier bestrijden zij de wereld tegen pesters.

Dit doen zij door onder andere de 'Sta Sterk Training' te geven. Deze training wordt gegeven aan de hand van een werkboek. Dat werkboek heeft door de jaren heen een eigen leven gekregen en is zo vaak gewijzigd en aangepast dat alle stijl en eenheid verdwenen was. Tijd om het werkboek volledige restyle met een nieuwe uitstraling en compleet vernieuwde inhoud.

Mirelle Valentijn over de werkboeken:
"BAM! Echt wel dat ik effekes MEGATROTS ben op mezelf en ons landelijk trainers team van Stichting Omgaan met Pesten en natuurlijk Sterk in MEDIA voor de vormgeving.

Verliefd op de nieuwe Sta Sterk Map voor de Sta Sterk Training"

logo-prikkelprofiel-wit

Merlijn en zijn moeder Saskia hebben een methode ontwikkeld om prikkelprofielen bij kinderen in kaart te brengen. Hierdoor komen ze tot een oplossing, waardoor overprikkelde of onderprikkelde kinderen niet thuis komen te zitten. Maar hoe kunnen zij deze methode het beste in de markt zetten?

Toen Saskia en Merlijn bij ons kwamen met hun idee, gingen bij ons de creatieve rateltjes direct draaien.

Twee bevlogen mensen met een duidelijke missie én een super mooi product. En twee creatieve ondernemers die weten hoe je dat in de markt zet. Een perfecte match!

Logo_Hollands-Welvaren_500px_zonder vignet_wit

Voor Martine Dol van Hollands Welvaren hebben wij een ontwerp gemaakt voor de website voor massages. Ook hebben wij haar een workshop gegeven. Hierdoor weet zij hoe zij zelf haar website kan maken en onderhouden. Dit geldt ook voor haar social mediakanalen.

Daarnaast hebben wij voor haar promotie een breed scala aan drukwerkoplossingen voor haar gemaakt; logo's, visitekaartjes, cadeaubonnen en flyers.

 

Martine over de workshop Social Media visuals maken:
"Wat een waardevolle ochtend, we zijn echt 4 uur non-stop bezig geweest. Ik heb nu zo'n mooie basis voor mijn social media, waardoor het heel makkelijk is om wat tekst en foto's te veranderen en er weer een mooie visual staat. Ik ben echt heel dankbaar dat ik deze keuze heb gemaakt. Dankje wel he!"

Guido Lamm - zanger - deelnemer The Voice Senior 2018 - website - drukwerk

Voor Guido hebben wij een compleet nieuwe website ontworpen en gerealiseerd - met een eigen domeinnaam en nieuw hostingpakket zodat hij zelf de regie van de website volledig in handen heeft.

Naast de website hebben we Guido adviezen gegeven over social media en hebben we hem voorzien van een hele set aan beelden die hij daar kan gebruiken.

Na zijn deelname aan The Voice Senior volgden al snel meer aanvragen en boekingen en zo ook de vraag naar promotiemateriaal. Dus zijn we aan de slag gegaan met posters, flyers en visitekaartjes.

Guido: "Kelly en Wendy heb ik leren kennen als een kei op hun vakgebied. Persoonlijke aandacht gecombineerd met een no-nonsens benadering maakt hen tot een fijne samenwerkingspartners. Glashelder in wat zij doen. En… een ruime uitvoering van het geen zij zeggen te doen."

Gaan wij aan de slag met jouw website?

logo-wit

Hét marketingbureau waar je door freelancers wordt geholpen. Wij houden van een professionele en persoonlijke aanpak. Daarom heb je bij ons één aanspreekpunt maar wel een heel team van freelancers tot je beschikking. Dat is Sterk in MEDIA.

Sinds 2007.

Bezoekadres:

Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard

ma t/m vr   09.30 – 16.30

Wendy: 06 – 48 403 058
Kelly:  06 – 50 969 173

Wij werken aan duurzaamheid

Wij werken samen met o.a.
Trees for All en Work with Nature
voor behoud van bomen in
Nederland en Costa Rica

duurzaamheid-plant-a-tree-work-with-nature