Uitgelichte casus

Hollands Welvaren - Martine Dol

Ontspanning en wellness voor vrouwen

Hollands Welvaren is een ontspannings- en Wellnessstudio waar je terecht kan voor massages, meditatie, Yoga of een heerlijke mini vakantie in de Bed & Breakfast.

Alles op een natuurlijke en holistische basis met gezonde voeding en heerlijke essentiële oliën. Martine weet exact hoe zij haar klanten in de watten kan leggen door een ware oase van ontspanning te creëren.

 

Martine kwam bij ons op aanraden van Jesper van Langen van FILMMACHT. Martine was bij hem geweest voor een bedrijfsfilm om haar naamsbekendheid via Social Media een boost te geven. Jesper raadde haar aan om eerst naar de website te laten kijken, omdat dat een en ander aan schorte.

Huisstijl ontwerp en bewaking:
Bestaand logo verder uitwerk en complete huisstijl ontwikkelen en bewaken voor alle marketing

Website
Ontwikkeling van een professionele website met blogfuncionaliteiten en betaalmogelijkheden voor online boeken van een retreat.

Speciaal drukwerk:
Weggevers als goodiebags en een ansichtkaartenset stickers voor op potjes magnesiumzout en kadobonnen en kortingsvouchers. Flyers ter promotie van de massages en yogalessen en de speciale wellness weekenden.

Training:
Social Media en WordPress training

Probleemstelling:
De website had Martine zelf in elkaar geknutseld met behulp van online tips en heel veel zelf uitzoeken. In principe stond alles erop wat ze wilde dat de wereld weet, alleen marketing technisch gezien zat hij niet zo heel goed in elkaar.

Stap 1: Strategiegesprek

We zijn gestart met het luisteren naar de wensen van Martine zelf in combinatie met de adviezen vanuit Jesper. Martine had haar bestaande website helemaal zelf in elkaar geknutseld en was best trots op het resultaat. Het enige nadeel was de gekozen template veel beperkingen had en dus niet al haar wensen doorgevoerd konden worden.

hollands-welvaren-martine-blij

"Druk bezig geweest met m’n nieuwe website. Dankzij Sterk in MEDIA is die heel erg mooi geworden en ze hebben me middels een WordPress workshop verder op weg geholpen.

Dank jullie meiden!"

Stap 2: Verbeterplan voor de website

Aan de hand van het gesprek hebben wij een verbeterplan opgesteld.

Omdat Martine zelf aangaf een startende ondernemers te zijn met een bijbehorend "starters budget" hebben een uniek voorstel gemaakt;

 

50% Sterk in MEDIA - 50% Zelf aan de slag.

Een website voor 50% van de kosten. Maar dat betekent wel dat we ook géén 100% website opleveren. Wij zijn aan de slag gegaan met het ontwerp van de website en hebben toen die was goedgekeurd dit ontwerp omgezet naar een WordPress template en de eerste twee pagina's volledig opgemaakt aangeleverd. Daarna hebben we Martine een workshop WordPress gegeven. In één dagdeel heeft zij geleerd zelf haar website verder af te maken.

Stap 3: Optmialisatie van de website

Nadat de website 9 maanden heeft gedraaid en Martine haar diensten in die tijd heeft uitgebreid van Massages naar óók Meditatie en Retreats en een Bed & Breakfast heeft zij ons gevraagd om de website aan te vullen en om ook meteen de complete website te optimaliseren voor vindbaarheid in Google en het nog meer ophogen van de conversie.

Hiermee zijn wij aan de slag gegaan met als resultaat dat de website weer helemaal up to date is en dat elke pagina is geoptimaliseerd voor vindbaarheid d.m.v. de Yoast Premium Plugin. Daarnaast hebben de we lay-out wat aangepast voor een betere klantbeleving en ook hebben we call 2 actions toegevoegd voor een verbetering van de conversie.

yoast
workshop

Stap 4: Naamsbekendheid vergroten

Naast de website hebben we drukwerk ontworpen; flyers voor zowel massage als meditatie met ook bijpassende visitekaartjes en cadeaubonnen.

Martine heeft twee super mooie fotoshoots gehad onder leiding van FILMMACHT en heeft nu prachtige foto's tot haar beschikking om haar, inmiddels High End, praktijk onder de aandacht te brengen.

Om die foto's optimaal in te zetten op o.a. Social Media hebben we Martine een Workshop "Visuals maken" gegevens. In 4 uurtjes hebben we haar geleerd met welke (gratis) programma's zij het beste kan werken om haar Social Media tijdlijn te vullen met uniforme content.

Dit vertelt Martine zelf over de Social Media Workshop:

martine dol hollands welvaren

Martine Dol

Hollands Welvaren

"Wat een waardevolle ochtend, we zijn echt 4 uur non-stop bezig geweest. Ik heb nu zo'n mooie basis voor mijn social media, waardoor het heel makkelijk is om wat tekst en foto's te veranderen en er weer een mooie visual staat.

Ik ben echt heel dankbaar dat ik deze keuze heb gemaakt. Echt face to face i.p.v. online, waardoor ik alles kon zien en zelf uitproberen. Kelly is heel relaxed en je mag haar alles vragen. En zo tovert zo heel mooie creatieve vormgeving uit haar hoge hoed. Ik ben er echt superblij mee. Ik kan er nu zelf makkelijk mee aan de slag. En als ik nog wat wil vragen kan dat ook nog, dat is echt super.

Dankjewel hé!"


Lieve groet Martine

Professionalisering en ambitie

Ondertussen ja Martine haar bedrijf enorm aan het professionaliseren en haar marketing groeit met haar mee.

Wat begon met een visitekaartje en een kadobon wordt om de zoveel maanden uitgebreid met steeds meer gedrukte media en zelfs inmiddels 3 logo's voor elke tak van het bedrijf

De laatste toevoeging van haar marketingmix is een super mooie kaarten set van 10 ansichtkaarten met spreuken over liefde voor anderen en liefde voor jezelf.

hollands-welvaren-logo

Een eigen logo voor elk bedrijfsonderdeel die samen één geheel vormen.

Toen Martine haar bedrijf begon was er alleen de massagepraktijk. Het logo had dus ook een vignet die massage uitbeeld. Met de groei van het bedrijf en de toevoeging van andere bedrijfsactiviteiten voldeed het logo niet meer aan de verwachting.

Stapje voor stapje hebben we de elementen Meditatie/Yoga - Bed and Breakfast - en (zelf)liefde aan toegevoegd.

Met deze vier vignetten kan Martine weer volop bouwen aan de toekomst en verder groeien met haar bedrijf!

Merkdragers

Naast de toevoeging van nieuwe logo's werkt Martine hard aan het vergroten van haar naamsbekendheid en dit doet zij middels weggevers, Social Media en haar blog.

Wij hebben voor haar de volgende merkdragers gemaakt:

  • Visitekaartjes
  • Flyers Massage
  • Flyers Meditatie
  • Stevige flyers Retreat
  • Stickers in diverse formaten
  • Vouchers en kadobonnen
  • Goodiebags
  • Ansichtkaartenset
  • Metalen Stopbord

Blogabonnement

Daarnaast heeft Martine bij ons een blogabonnement. Zo hoeft zij zich niet druk te maken om de vindbaarheid van haar blog en het gebruik van de juiste zoekwoorden. Dat doen wij voor haar.

merkdragers bedrukt met logo
ansichtkaartenset

Dit vertelt Martine zelf over het blog abonnement:

martine-dol-hollands-welvaren-2

Martine Dol

Hollands Welvaren

“Wat ik fijn vind aan het blogabonnemt van Sterk in MEDIA is dat ik zelf niet mijn blogs hoef te schrijven en ook niet bezig hoef te zijn met zoekwoorden en vindbaarheid.

Zo ben ik daardoor zelf blogs gaan schrijven om extra waarde te leveren aan mijn klanten, maar ook voor de betere vindbaarheid op Google. Maar na verloop van tijd ontbrak het mij aan tijd. Ik heb toen eerst een abonnement genomen voor de plaatsing van de blogs. Moest ik ze nog steeds wel zelf schrijven, maar alleen in Word. De rest deze Wendy en Kelly. 

Ook de tijd om te schrijven kon ik steeds moeilijk vinden en nu hebben zij een schrijver voor mij gevonden die zelfs het schrijven van mijn blogs voor me uit handen neemt. Ik hoef alleen maar de onderwerpen aan te dragen! Dat is pas echt fijn en een goede service.

Zo houd ik me weer bezig met mijn vak en doen anderen voor mij de marketing."

 

Compilatie van volledige project

Waar kunnen wij jou mee van dienst zijn?

Websites

WordPress websites

Wanneer is jouw website succesvol? Als hij zijn doelen behaalt natuurlijk! 

Laat jouw website in WordPress maken door professionals. Wij ontwerpen altijd een unieke website die aansluit bij je bedrijf en aanslaat bij je doelgroep. Wij ontwikkelen in WordPress zodat jij er zelf ook mee kunt werken na oplevering.

Vormgeving

Drukwerk ontwerp

Val op met creatieve vormgeving en onderscheidend drukwerk.

Flyers, visitekaartjes, folders of een bedrukt kladblok met pen? Misschien wil je wel een eigen bedrijfsmagazine of wat dacht je van koffiemokken met je logo?

Wij hebben altijd de juiste oplossing én een creatief idee!

Content Marketing

Online zichtbaarheid

Zet jezelf als expert in de markt door het delen van jouw kennis en expertise!

Werken aan content marketing is heel veel werk. Dat weten we! Daarom hebben we abonnementen om dit samen met jou te doen. En als je niet weet hoe je moet beginnen? Dan hebben we leuke workshops om je op weg te helpen!

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

13 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Volg ons op:

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard

Bekijk ook eens:

Web.
Website verbeterplan
WordPress website ontwikkelen
WordPress Hosting

Druk.
Grafisch Vormgeving
Bedrijfsmagazines
E-boek vormgeving

Content Marketing.
Blogabonnement
Social Media abonnement
Workshops en trainingen