Uitgelichte casus

Femke Oepts - Beeldstrateeg

Het begin van een fijne samenwerking...

Op zoek naar een creatieve websitebouwer voor de vertaalslag van mijn unieke concept werd ik vanuit mijn netwerk geattendeerd op Kelly en Wendy van Sterk in MEDIA. Ik hoorde vele positieve geluiden, aarzelde geen minuut en pakte de  telefoon. De afspraak op hun kantoor was snel gemaakt!

WordPress:
Website ontwikkeling voor sterke positionering in de markt. Met de duidelijke strategie en continue voeding van de portfoliopagina's

Het artikel op deze pagina is geheel geschreven door Femke Oepts.

Als we uitgebreid aan de koffie zitten, vraagt Kelly mij hoe ik op het idee ben gekomen om Beeldstrateeg te worden. Ik vertel de dames, dat ik uit het ‘grote bedrijfsleven’ kom. Zo heb ik gewerkt als Marketing & Communicatieadviseur bij bedrijven als Honig, Heinz, Nestlé, Canon en Rabobank.

Daar heb ik o.a. geleerd dat veel bedrijven hun communicatiestrategie prima op orde hebben.
Maar als het aankomt op beeld om de marketing kracht bij te zetten, blijken veel bedrijven geen beeldstrategie te hebben en dus zonder inzicht en / of strategie een vaak nietszeggend beeld bij de campagne, advertentie, website etc. plaatsen. Een gemiste (omzet)kans, zo vind ik. En zo ontstond het idee om bedrijven te adviseren als Beeldstrateeg.

Wendy haar interesse is duidelijk gewekt en zij stelt de vaker gestelde vraag:

‘Wat doet een Beeldstrateeg precies en hoe helpt jouw onderscheidende werkwijze bij het krijgen van meer klanten en meer omzet?’

Ik vertel hoe ik te werk ga en hoe belangrijk een gedegen voorbereiding is. En vooral hoe - door een slimme samenvoeging van inzicht, marketingstrategie, creativiteit en bedrijfsfotografie - ervoor wordt gezorgd dat het bedrijfsverhaal, in het hoofd en hart van het juiste publiek terecht komt. Samen gaan we op zoek naar het unieke karakter van het bedrijf.

“Beeldstrategie is kort gezegd dé gouden combinatie tussen Marketingstrategie én Bedrijfsfotografie.”

Is de organisatie-identiteit gevonden, dan wordt die volop in de schijnwerpers gezet door mijn ongeëvenaarde bedrijfsfotografie. Pas dan kun je namelijk spreken van een ongekende concurrentiekracht en ben je voelbaar, zichtbaar en vooral authentiek in alle uitingen.

Door het neerzetten van een krachtig merk én sterk beeld maken we in één oogopslag helder waar je als bedrijf voor staat!

Het ontwikkelproces van de website...

Die unieke combinatie in mijn eigen werk geldt ook voor Kelly en Wendy...  Sterk in MEDIA is dé gouden combinatie tussen een ontwerper met kennis van techniek en een webbouwer met oog voor vormgeving.

Het inzicht in deze parallel geeft mij nog meer het gevoel, dat ik met de juiste partij aan tafel zit. Al pratende raak ik overtuigd van hun kunnen, word ik direct aangestoken door hun enthousiasme, ben ik meer dan verrast door hun menselijke factor en benieuwd naar hun belofte over het eindresultaat!

meedenken

Meedenken

Ik was dus op zoek naar een partij die snel kan schakelen en op een creatieve manier kan meedenken. Kelly en Wendy hebben mij gestuurd waar nodig en mijn ideeën op een verassende wijze omgezet naar een praktisch haalbaar concept.

Om aan de slag te gaan met de content heb ik tijdens
een interactieve workshop met Kelly gewerkt aan de strategie en ‘kapstok’ van mijn website. Dit gaf mij de nodige houvast en door alle inzichten en tips kon ik weer verder met de ontwikkeling van mijn content.

Ontwerpen

Zowel Kelly als Wendy hebben enorm met mij meegedacht en zowel op creatief als zakelijk vlak gezocht naar oplossingen waar ik blij mee ben om zodoende tot een prachtig ontwerp te komen.

Samen bouwen naar het resultaat

Na goedkeuring op het ontwerp is de techniek opgeleverd en werden er extra functionaliteiten toegevoegd. Als ik iets anders wilde, werd dit direct door Wendy aangepast en teruggekoppeld.

Verbeteren en ondersteunen

Kelly en Wendy kijken constant hoe ze de website kunnen verbeteren en ondersteunen je met persoonlijke en waardevolle support, ook achteraf!

ontwerpen
eindresultaat

Resumerend

De reacties op mijn website zijn zeer positief. Ik ben echt super blij mee met het resultaat! Kelly en Wendy zijn twee vrolijke en deskundige toppers om mee samen te werken.

 

Ze hebben veel extra ideeën die erg waardevol zijn, veel ervaring, versterken elkaar, kunnen wat ze beloven en leveren af binnen budget en tijd.

Waar kunnen wij jou mee van dienst zijn?

Websites

WordPress websites

Wanneer is jouw website succesvol? Als hij zijn doelen behaalt natuurlijk! 

Laat jouw website in WordPress maken door professionals. Wij ontwerpen altijd een unieke website die aansluit bij je bedrijf en aanslaat bij je doelgroep. Wij ontwikkelen in WordPress zodat jij er zelf ook mee kunt werken na oplevering.

Vormgeving

Drukwerk ontwerp

Val op met creatieve vormgeving en onderscheidend drukwerk.

Flyers, visitekaartjes, folders of een bedrukt kladblok met pen? Misschien wil je wel een eigen bedrijfsmagazine of wat dacht je van koffiemokken met je logo?

Wij hebben altijd de juiste oplossing én een creatief idee!

Content Marketing

Online zichtbaarheid

Zet jezelf als expert in de markt door het delen van jouw kennis en expertise!

Werken aan content marketing is heel veel werk. Dat weten we! Daarom hebben we abonnementen om dit samen met jou te doen. En als je niet weet hoe je moet beginnen? Dan hebben we leuke workshops om je op weg te helpen!

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

13 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Volg ons op:

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard

Bekijk ook eens:

Web.
Website verbeterplan
WordPress website ontwikkelen
WordPress Hosting

Druk.
Grafisch Vormgeving
Bedrijfsmagazines
E-boek vormgeving

Content Marketing.
Blogabonnement
Social Media abonnement
Workshops en trainingen