Wat daar zeker aan bijdraagt is de uitstraling van je bedrijf. Een goed verzorgde huisstijl mag dan ook niet ontbreken.

Op aanraden van een bekende ben ik toen bij Kelly terecht gekomen. Zij is volgens haar ‘de huisstijl specialist’ bij uitstek. Om alle lovende woorden op te moeten schrijven zou ik aan 3A viertjes nog te weinig hebben verzekerde zij mij. Ik was nieuwsgierig wie deze geweldige vrouw zou zijn.

 

Daarop contact gezocht met Kelly.
Mijn eerste indruk van haar was prima. Kelly straalt rust en betrouwbaarheid uit. En ze geeft mij de indruk dat het allemaal wel goed zal komen. Dat is heel prettig als je zelf niet zo thuis bent met deze materie. Al mijn vragen werden op tijd en volledig beantwoord wat het samenwerken met Kelly heel plezierig maakt.

De eerste opdracht was mijn nieuw E‐book in een mooi jasje te steken. Dit is uitstekend gedaan met een prachtig pack‐shot. Het resultaat mag er dan ook zijn. Wilt u dit werk van Kelly zien? Dan raad ik u van harte aan dit E-book van mijn website: www.stuut-tcb.nl te downloaden.

 

Zaken doen met Kelly is heel prettig
Door het goed meedenken van Kelly, juiste tips te geven, verzorgde en overzichtelijke producten te maken, alles op tijd af te hebben en een goede prijs kwaliteit verhouding te hanteren maakt het zaken doen met Kelly heel prettig.

Door haar vakmanschap en het prettig samenwerken heeft Kelly inmiddels voor mij ook mijn cursusaanbod, offertes, visitekaartjes en certificaten in huisstijl mogen opmaken. Dit alles is ook weer tot volle tevredenheid gemaakt. De volgende opdracht is alweer geven door mij. Een nieuwe website voor de Jeffrey Stuut Foundation.

 

En weet het alvast Kelly, je bent nog niet van mij af!

 

Ik beveel Kelly dan ook van harte aan! Ervaar net zoals ik deze prettige eerste indruk en plezierige samenwerking. Voor grafische vormgeving ga je naar Sterk in MEDIA!

 

Stuut TCB
André Stuut