Voor een speciaal evenement had ik met enige spoed flyers nodig. Een eenvoudig dingetje met wat informatie over mijn diensten en vooral wat foto’s. Binnen een paar uur na aanvraag had ik een heldere offerte met suggesties voor de beste opties en alternatieven qua oplage en papiersoort en hoe e.e.a. het beste bedrukt kon worden.

 

Na akkoord op de offerte, heeft Kelly een prachtige flyer opgemaakt en die was veel leuker dan ik ooit zelf had kunnen bedenken. Kelly heeft een goede smaak voor compositie en kleurgebruik en ik ben hartstikke blij met het eindresultaat.

Kelly komt met goede suggesties en adviezen, ze heeft verstand van zaken en levert binnen de afgesproken tijd.

 

Ik kan Kelly van harte aanbevelen, ze verleent geweldige en supersnelle service en voor de prijs hoef je het niet te laten!

 

Jessica Griekspoor
Stijl in Stijl