EEN IJZERSTERK TEAM VAN SPECIALISTEN

Home » Sterk in SAMENWERKEN

Logo_Sterk-in-SAMENWERKEN

Alleen kun je hard rennen, maar samen kom je verder

 

Om het jouw zo gemakkelijk mogelijk te maken heb jij altijd één aanspreekpunt; Wendy of Kelly, maar wel een heel team dat voor je aan de slag gaat. Zo blijft alles voor jou overzichtelijk en ben je verzekerd van kwaliteit op alle fronten.

wendy_sterkinmedia

FOUNDER // WORDPRESS EXPERT

WENDY WEEL

Wendy is een échte WordPress expert en gespecialiseerd in toegankelijke websites. In een handomdraai zet zij ontwerpen om in functionele, gebruiksvriendelijke en vooral gewoon goed werkende vindbare en converterende websites.

kelly_sterkinmedia

FOUNDER // DRUKWERK EXPERT

KELLY EEKHOF

Ondernemers helpen hun doelgroep aan te spreken op een manier die aanzet tot actie. Dat is wat Kelly als geen ander doet. Zo heeft zij al voor vele opdrachtgevers de naamsbekendheid vergroot en de identiteit geprofessionaliseerd

wendie

WORDPRESS EXPERT

WENDIE HUIS IN 'T VELD

Wendie is WordPress Expert en onze go-to-girl als voor ons de codes te ingewikkeld zijn.

Zij is een topper op het gebied van plugins en WordPress.

niels-van-der-velden

HOSTING & SECURITY

NIELS VAN DER VELDE

Niels verzorgd de webhosting en online beveiliging van onze klanten. Vanwege zijn passie voor duurzaamheid is de webhosting niet alleen snel en veilig, maar ook op 100% groene stroom en wordt er voor elke klant een boom geplant!
anita-partner

TEKSTSCHRIJVER

ANITA VAN PROOIJEN

Professioneel schrijven is gewoon een vak apart en dat heeft Anita van Prooijen in de vingers. Ze doet niets liever dan ondernemers verlossen van writer’s blocks en schrijfkrampen, zowel voor online als offline media.

mieke

TEKSTSCHRIJVER

MIEKE KOOMEN

Mieke is verhalenverteller met een voorliefde voor het verhaal achter mens en onderneming. Perberichten, interviews, webteksten en (project)redactie behoren tot haar specialiteiten. Mieke schrijft vanuit haar hart en dat is te voelen als je haar teksten leest!

manouk-van-de-pauvort-comeback-B&S

SPORTMARKETING

MANOUK VAN DER PAUVORT

Manouk werkt vanuit de overtuiging dat de zakelijke aanpak uit het bedrijfsleven, in combinatie met de toewijding en focus binnen de topsport, de basis vormt voor het bereiken van duurzame resultaten op het hoogste niveau. Zij vertaalt naamsbekendheid en identiteit van organisaties naar concrete doelen en commerciële resultaatsverbetering.

jesper

FILMMAKER

JESPER VAN LANGEN

Jesper van Langen is filmmaker. Hij brengt bedrijven professioneel in beeld met promotie en productfilms. Jesper is een creatieveling die de touwtjes goed in handen heeft en met zijn passie en inlevingsvermogen altijd de juiste snaar weet te raken in de (bedrijfs)film.

marco

FOTOGRAAF

MARCO VAN AMMERS

Marco brengt bedrijven in beeld! Beeldcommunicatie gaat verder dan simpelweg een paar foto’s op de website of in een brochure. Het is het samenspel tussen opdrachtgever, doel, doelgroep, boodschap en vormgeving dat bepaalt hoe effectief een reclame uiting is.

martijn-voorhout

FOTOGRAAF

MARTIJN VOORHOUT

Martijn heeft de fotografie van onze website gedaan. De dag van de shoot was werkelijk waar een feestje. Martijn heeft een enorme drive en energie en verstaat zijn vak. Mensen op de gevoelige plaat vastleggen... dat kan niet iedereen maar Martijn schudt het zo uit zijn mouw.

saskia

GRAFISCH ONTWERPER

SASKIA BONTES

Saskia werkt vanuit haar passie voor ontwerp en haar deskundigheid op het gebied van marketing. Zij heeft een geheel eigen stijl en dit maakt dat Saskia een perfecte aanvulling is op het Sterk in MEDIA team.

logo-wit

Hét marketingbureau waar je door zzp’ers wordt geholpen. Wij houden van een professionele en persoonlijke aanpak. Daarom heb je bij ons één aanspreekpunt maar wel een heel team van zzp’ers tot je beschikking. Dat is Sterk in MEDIA.

Sinds 2007.

Bezoekadres:

Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard

ma t/m vr   09.30 – 17.00

Wendy: 06 – 48 403 058
Kelly:  06 – 50 969 173

Social Media

Duurzaamheid:

Wij werken samen met Natuurlijk Hosting voor duurzame en groene hosting. Voor elke website die gehost wordt, wordt er een boom gepland door Trees for All.