Een ijzersterk team van marketing specialisten

Home » Sterk in SAMENWERKEN

Logo_Sterk-in-SAMENWERKEN

Alleen kun je hard rennen, maar samen kom je verder

 

Om het jouw zo gemakkelijk mogelijk te maken heb jij altijd één aanspreekpunt; Wendy of Kelly, maar wel een heel team dat voor je aan de slag gaat. Zo blijft alles voor jou overzichtelijk en ben je verzekerd van kwaliteit op alle fronten.

wendy-weel

FOUNDER // WORDPRESS EXPERT

WENDY WEEL

Wendy is een échte WordPress expert en gespecialiseerd in toegankelijke websites. In een handomdraai zet zij ontwerpen om in functionele, gebruiksvriendelijke en vooral gewoon goed werkende vindbare en converterende websites.

kelly-eekhof_v2

FOUNDER // DRUKWERK EXPERT

KELLY EEKHOF

Ondernemers helpen hun doelgroep aan te spreken op een manier die aanzet tot actie. Dat is wat Kelly als geen ander doet. Zo heeft zij al voor vele opdrachtgevers de naamsbekendheid vergroot en de identiteit geprofessionaliseerd.

niels-hosting

HOSTING & SECURITY

NIELS VAN DER VELDE

Niels verzorgt de webhosting en online beveiliging van onze klanten. Vanwege zijn passie voor duurzaamheid is de webhosting snel en veilig en duurzaam - hij gebruikt namelijk 100% groene stroom. Daarnaast plant hij voor elke klant een boom.
Melanie Groot - SEA specialist data analyse

SEA SPECIALIST - GOOGLE ADS

MELANIET GROOT

Melanie is gek op data. Het analyseren van zo'n beetje alles wat maar te maken heeft met Google en diens analytics. Van zoekwoord onderzoek tot het strategische plan. Haar kracht ligt in de opzet van Google advertenties (SEA).

vernon bos

BELETTERAAR

VERNON BOS

Vernon is gek op plakken. Plakken van stickers, plakken van grootformaat fotobehang, plakken van autobelettering. Als het maar blijft kleven!
Naast plakken is buitenreclame zoals vlaggen en gevelbelettering zijn specialisatie.

anita-partner

TEKSTSCHRIJVER

ANITA VAN PROOIJEN

Professioneel schrijven is een vak apart en dat heeft Anita van Prooijen in de vingers. Ze doet niets liever dan ondernemers verlossen van writer’s blocks en schrijfkrampen, zowel voor online als offline media. Anita is een zakelijke schrijver.

mieke

TEKSTSCHRIJVER

MIEKE KOOMEN

Mieke is verhalenverteller met een voorliefde voor het verhaal achter mens en onderneming. Perberichten, interviews, webteksten en (project)redactie behoren tot haar specialiteiten. Mieke schrijft vanuit haar hart en dat is te voelen als je haar teksten leest!

nadia

TEKSTSCHRIJVER

NADIA BRANDER

Van het volledig schrijven van een tekst tot het redigeren van een bestaande tekst of samen brainstormen over bv. de tone of voice, het is allemaal mogelijk. Nadia heeft een voorliefde voor mode, reizen en beauty maar ze schrijft ook teksten voor ondernemers in andere vakgebieden.

marco

FOTOGRAAF

MARCO VAN AMMERS

Beeldcommunicatie gaat verder dan simpelweg een paar foto’s op de website of in een brochure. Het is het samenspel tussen opdrachtgever, doel, doelgroep, boodschap en vormgeving dat bepaalt hoe effectief een reclame uiting is.

ellen pichotte smartphone fotografie

FOTOGRAAF

ELLEN PICHOTTE

Perfecte foto's maken voor je social media en om je blogs te ondersteunen. Daar hoef je echt niet altijd een fotograaf voor in te huren. Met slimme trucks kun je zelf de beste foto's schieten. Gewoon met je eigen telefoon.

dana

FOTOGRAAF

DANA SCHOENMAKER

Dana zorgt voor de juiste sfeer en weet de leukste locaties voor jou shoot én heeft creatieve ideeën, waardoor het foto’s worden waar je trots op kan zijn! Dana zorgt ervoor dat jij en je bedrijf met de juiste uitstraling in beeld worden gebracht.

femke-oepts-beeldstrateeg

BEELDSTRATEEG

FEMKE OEPTS

Femke haar missie is om bedrijven te laten groeien. Hoe? Door een slimme combinatie van inzicht, strategie, creativiteit en fotografie zorgt zij ervoor dat jouw verhaal in het hoofd en hart van het juiste publiek terecht komt.

martijn-voorhout

FOTOGRAAF

MARTIJN VOORHOUT

Martijn heeft een enorme drive en energie en verstaat zijn vak. Mensen op de gevoelige plaat vastleggen... Dat kan niet iedereen maar Martijn schudt het zo uit zijn mouw.

jesper

FILMMAKER

JESPER VAN LANGEN

Jesper brengt bedrijven professioneel in beeld met promotie en productfilms. Hij is een creatieveling die de touwtjes goed in handen heeft en met zijn passie en inlevingsvermogen altijd de juiste snaar weet te raken.

filmmaker richard van de boogaard

FILMMAKER

RICHARD V/D BOOGAARD

Richard maakt en beheert hoogwaardige videoproducties voor merken op hun externe platforms. Zijn motto luidt daarom ook: "Jouw merk verdient het om te schitteren."

brian

SOCIAL MEDIA EXPERT

BRYAN VERZEILBERG

Bryan is gespecialiseerd en zeer ervaren als het gaat om Social Media. Advertenties op maat maken en uitzetten in één of meerdere specifieke doelgroepen behoren tot zijn dagelijkse werkzaamheden.

logo-wit

Hét marketingbureau waar je door freelancers wordt geholpen. Wij houden van een professionele en persoonlijke aanpak. Daarom heb je bij ons één aanspreekpunt maar wel een heel team van freelancers tot je beschikking. Dat is Sterk in MEDIA.

Sinds 2007.

Bezoekadres:

Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard

ma t/m vr   09.30 – 16.30

Wendy: 06 – 48 403 058
Kelly:  06 – 50 969 173

Wij werken aan duurzaamheid

Wij werken samen met o.a.
Trees for All en Work with Nature
voor behoud van bomen in
Nederland en Costa Rica

duurzaamheid-plant-a-tree-work-with-nature