Sterk in MEDIA - Full-Service Reclame- marketingbureau

EEN IJZERSTERK TEAM VAN SPECIALISTEN;
ZWAARGEWICHTEN IN HUN VAK

Home » Sterk in SAMENWERKEN

Logo_Sterk-in-SAMENWERKEN

Alleen kun je hard rennen, maar samen kom je verder

 

Om het jouw zo gemakkelijk mogelijk te maken heb jij altijd één aanspreekpunt; Wendy of Kelly, maar wel een heel team dat voor je aan de slag gaat. Zo blijft alles voor jou overzichtelijk en ben je verzekerd van kwaliteit op alle fronten.

wendy_sterkinmedia

FOUNDER // WORDPRESS EXPERT

WENDY WEEL

Wendy is een échte WordPress expert en gespecialiseerd in toegankelijke websites. In een handomdraai zet zij ontwerpen om in functionele, gebruiksvriendelijke en vooral gewoon goed werkende vindbare en converterende websites.

kelly_sterkinmedia

FOUNDER // DRUKWERK EXPERT

KELLY EEKHOF

Ondernemers helpen hun doelgroep aan te spreken op een manier die aanzet tot actie. Dat is wat Kelly als geen ander doet. Zo heeft zij al voor vele opdrachtgevers de naamsbekendheid vergroot en de identiteit geprofessionaliseerd

marieke_sterkinmedia

PARTNER // BACK END DEVELOPER

MARIEKE KUIT

Marieke volgt de opleiding tot Multi Media Engineer en loopt nu stage bij Sterk in MEDIA. Zij is een echte code <liefhebber/> en gaat het team na haar opleiding permanent versterken als Back-end Developer en code chick.

Programmeurs / Webhosting

Samen werken wij eraan om de beste websites te maken. Of dat nu een informatieve website, een blogpagina of een complete webshop moet zijn, in WordPress, Joomla! of Magento. Voor elke website is er de juiste programmeur.

 

wendie

WORDPRESS EXPERT // WEBHOSTING

WENDIE HUIS IN 'T VELD

De Websiteclub zorgt ervoor dat iedere WordPress website gehost wordt op een solide basis. Wendie regelt voor ons naast de webhosting ook de e-mailadressen en het technisch onderhoud van alle WP websites.

kees

JOOMLA EXPERT // WEBHOSTING

KEES VRIEND

Naast WordPress leveren wij ook websites in Joomla! Kees zet gedegen en stabiele websites neer op een gedegen Joomla! fundering. Hij zorgt er tevens voor dat die website voor de komende jaren goed blijft.

Tekstschrijvers

Teksten zijn van onschatbare waarde, zowel in je folder, op je flyers als op je website. Goede teksten die daadwerkelijk aanzetten tot actie, emoties raken en je vindbaarheid op Google vergroten, schrijft niet iedereen even.

In samenwerking met verschillende tekstschrijvers verhogen we de conversie op jouw marketing zodat deze nóg succesvoller is.

 

anita-partner

TEKSTSCHRIJVER

ANITA VAN PROOIJEN

Professioneel schrijven is gewoon een vak apart en dat heeft Anita van Prooijen in de vingers. Ze doet niets liever dan ondernemers verlossen van writer’s blocks en schrijfkrampen, zowel voor online als offline media.

susanna

TEKSTSCHRIJVER // UITGEVERIJ

SUSANNA FLORIE

Susanna is schrijfster vanuit het hart. Ze schrijft commerciële teksten, interviews en teksten voor Social Media. Bloggen is één van haar specialiteiten waar ze ook trainingen voor heeft ontwikkeld.

mieke

TEKSTSCHRIJVER

MIEKE KOOMEN

Mieke is verhalenverteller met een voorliefde voor het verhaal achter mens en onderneming. Perberichten, interviews, webteksten en (project)redactie behoren tot haar specialiteiten. Mieke schrijft vanuit haar hart en dat is te voelen als je haar teksten leest!

Social Media Experts

Naamsbekendheid genereren is een vak apart, en is alleen te bereiken door je naam onwijs veel rond te bazuinen. In samenwerking met specialisten in Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest, Instagram en Google+ zorgen wij ervoor dat jouw doelgroep met geen mogelijkheid om jou naam heen kan!

 

man

SOCIAL MEDIA MARKETING

SVEN PEETOOM

Sven weet als geen ander hoe je social media kunt inzetten om je online zichtbaarheid te vergroten. Voor een krachtige strategie, afwisselende content en doelgerichte advertentiecampagnes ben je aan het juiste adres!

jeroen-partner

SOCIAL MEDIA STRATEEG

JEROEN 'S-GRAVENDIJK

Jeroen heeft naast zijn bedrijf TNMF (The New Media Factory), een corporate social media bureau uit Gouda, ook een klein broertje opgestart. Een social media abonnement voor € 99,00 per maand specifiek voor de ZZP'er, Freelancers en kleine bedrijven.

nadia

TEKSTSCHRIJVER // SOCIAL MEDIA

NADIA BRANDER

Content creatie, teksten (her)schrijven en social media, daar wordt Nadia enthousiast van. "Je kunt tenslotte het beste doen waar je goed in bent, en als je ergens goed in bent is het meestal ook nog eens een stuk leuker!"

Filmmakers

Youtube is, naast Google, de grootste zoekmachine van het moment. Dan is een pakkende film op je website wel zo handig. Een film over jezelf, over je product of je dienst; een promotiefilm verhoogt je gunfactor, mensen zien met wíe ze te maken hebben.

Wil je niet zelf op beeld? Gewoon een leuke film in de achtergrond doet ook wonderen. Het is weer eens wat anders dan een foto en houdt je bezoeker langer op je website.

 

jesper

FILMMAKER

JESPER VAN LANGEN

Jesper van Langen is filmmaker. Hij brengt bedrijven professioneel in beeld met promotie en productfilms. Jesper is een creatieveling die de touwtjes goed in handen heeft en met zijn passie en inlevingsvermogen altijd de juiste snaar weet te raken in de (bedrijfs)film.

elisabeth-videovakvrouw

VIDEOCONTENT CREATOR

ELISABETH GRIFFIOEN

Als ondernemer leerde Elisabeth hoe je met video een bedrijf opbouwt. Ze deed dat in deeltijd, zonder back-up en mét succes. Haar kennis van video én marketing deelt ze tijdens trainingen, workshops en als coach, Ze hielp inmiddels meer dan 3000 ondernemers zelf video te gebruiken voor hun bedrijf.

Fotografie

Wanneer jij zelf niet beschikt over de juiste beelden, kun je gebruikmaken van onze stockfoto database, of van diverse fotografen die voor jou prachtige plaatjes schieten. Elk met hun eigen specialisme: portret-, product- of vastgoedfotografie.

Samen kijken we naar jouw behoefte en wij begeleiden de fotoshoot.

 

marco

FOTOGRAAF

MARCO VAN AMMERS

Marco brengt bedrijven in beeld! Beeldcommunicatie gaat verder dan simpelweg een paar foto’s op de website of in een brochure. Het is het samenspel tussen opdrachtgever, doel, doelgroep, boodschap en vormgeving dat bepaalt hoe effectief een reclame uiting is.

martijn

FOTOGRAAF

MARTIJN VOORHOUT

Martijn heeft de fotografie van onze website gedaan. De dag van de shoot was werkelijk waar een feestje. Martijn heeft een enorme drive en energie en verstaat zijn vak. Mensen op de gevoelige plaat vastleggen... dat kan niet iedereen maar Martijn schudt het zo uit zijn mouw.

Direct marketing

Jij wilt graag je folder versturen. Dat kan op verschillende manieren: geadresseerde direct mail of huis-aan-huis verspreiding. Beiden zijn tegenwoordig alleen doeltreffend als je verstuurt naar relevante adressen en personen, met een opvallend poststuk en een goede actie.

Direct mail en een specifieke targeting op jouw doelgroep verhogen de conversie van jouw mailing.

 

man

DIRECT MAILING

DICK VAN DER HEIDE

Dick van de Heide weet werkelijk álles over folderverspreiding en Direct Marketing. Hij is de zogeheten rot in het vak en heeft voor elke uitdaging een goede oplossing.

Sign specialisten

Jij wilt dat jouw bedrijf gezien wordt. Overal. Het moet groots en goed. Of je nu je auto of bus laat beletteren, je beursstand laat maken of de hele achterwand van je kantoor wilt voorzien van een gave afbeelding op fotobehang.

Wij maken het ontwerp en de signspecialist de uitvoering. Daar heb jij geen omkijken naar, zo makkelijk als wat.

 

marc-hooijman

SIGN

MARC HOOIJMAN

Marc Hooijman is een échte vakman. Hij zorgt ervoor dat jij als bedrijf overal zichtbaar bent. Op de weg, langs de weg en boven de weg. Alles op groot formaat. Naast beletteringen ook standbouw en muurprints.

Ontwerpers

Naast onze eigen Kelly hebben wij ook nog andere toppers in het grafische vak die zo en af toe bijspringen op drukke momenten. Zo zijn onze opdrachtgevers er altijd van verzekerd dat ze geholpen worden.

 

saskia

GRAFISCH ONTWERPER

SASKIA BONTES

Saskia werkt vanuit haar passie voor ontwerp en haar deskundigheid op het gebied van marketing. Zij heeft een geheel eigen stijl en dit maakt dat Saskia een perfecte aanvulling is op het Sterk in MEDIA team.

logo-wit

Hét marketingbureau waar je gewoon door zzp’ers wordt geholpen. Wij houden van een flexibele, professionele en persoonlijke aanpak, daarom heb je bij ons één aanspreekpunt maar wel een heel team van zzp’ers tot je beschikking
Dat is Sterk in MEDIA.

 

 

Sinds 2007.

Bezoekadres:

Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard

ma t/m vr   09.30 – 17.00

Algemeen: 0299 - 630609
Wendy: 06 – 48 403 058
Kelly:  06 – 50 969 173

Social Media