Sterk in MEDIA - Full-Service Reclame- marketingbureau

Home » Sterk in MEDIA

WIE EN WAT IS STERK IN MEDIA?

Alleen kun je heel hard rennen, maar samen kom je verder.
Dat is een mooie spreuk die zeker geldt bij Sterk in MEDIA.

 

Kelly Eekhof en Wendy Weel vormen samen het hart van Sterk in MEDIA; een mediabureau waar voor elke discipline binnen marketing een zelfstandig professional is aangesloten om voor zzp'ers en MBK bedrijven de gehele marketing onder te brengen.

Maar ook voor enkel een visitekaartje of een landingspagina kun je bij ons terecht.

 

Hoe is deze samenwerking ontstaan?

Kelly vertelt: "Wendy en ik zijn allebei begonnen als zzp'er. Vanuit ons eigen huis zijn wij ieder een eigen bedrijf gestart en hebben zo naam gemaakt. Wij kennen elkaar vanuit het verleden toen ik nog in loondienst was en Wendy haar bedrijf  weBewe net had opgestart. Wij hadden contact met elkaar door een gezamenlijk project voor de opening van Babylon Alkmaar. Na elkaar een tijd gevolgd te hebben op Facebook besloten we samen koffie te gaan drinken en elkaar eens in het echt te ontmoeten. Zodat we konden bijpraten over onszelf en het ondernemerschap, want inmiddels was ik ook mijn bedrijf gestart. Al pratende zagen wij steeds meer overeenkomsten in onze denkwijze, bedrijfsvoering, idealen, dromen en doelen."

 

Wendy haakt in:
"Ja, maar ook een heel groot verschil: Kelly hield zich voornamelijk bezig met drukwerk en ik met WordPress websites. Een hele mooie aanvulling op elkaar."

 

Kelly: "We besloten onze krachten te bundelen bij projecten die daarvoor geschikt waren. Dat was in het begin nog mondjesmaat zo af en toe een gezamenlijk project, maar met de tijd werden dat er steeds meer."

 

Wendy: "Inmiddels had ik mijn kantoor niet meer in huis maar in een verzamelgebouw. Dat was voor mij een perfecte ruimte. Na twee jaar samen te hebben gewerkt op afstand waren we aan het lunchen en gaf Kelly tussen neus en lippen door aan graag ook een kantoor buitenshuis te willen."

 

Kantoor buitenshuis

Kelly: "Ja, op dat moment was ik om me heen aan het kijken naar een mooie stek. Maar ik wilde niet in mijn eentje een ruimte huren. Want dan kon ik net zo goed thuis blijven zitten. Ik wist alleen op dat moment niet dat Wendy een kantoorgenote ook wel heel erg fijn zou vinden."

 

Wendy: "Bij mij in het gebouw kwam een ruimte vrij die groter was dan mijn kantoor. Ik heb aan Kelly voorgesteld die samen te gaan huren en zo zijn wij na goede overwegingen zakelijk gaan samenwonen."

Marketing en communicatie krachten bundelen

Kelly: "Toen we eenmaal beiden vanuit ons kantoor werkten is onze samenwerking vele malen intensiever geworden en doen we 70% van onze projecten samen. Ook onze marketing gingen we samen doen. Alleen dan nog wel beiden vanuit onze eigen bedrijfsnaam. Dat werd op een gegeven moment vervelend en verwarrend voor onze klanten."

 

Kelly: "We besloten dat het beter zou zijn als we naar buiten zouden treden onder één naam en na lang brainstormen en vele afgewezen namen is daar Sterk in MEDIA uit gekomen.

 

Wendy: "Een naam die al onze diensten samenvat en die werkt voor onszelf, maar ook voor al onze samenwerkende partners. We kunnen er alle kanten mee op."

Geniale ideeën afgeschoten
Focusdagen gehouden
"zaken"
lunches genoten

Team van specialisten

Naast ons werken er ook fotografen, tekstschrijvers, SEO en SEA specialisten, webprogrammeurs, beletteraars, videomakers, social media experts en drukkerijen in ons team.

Trots!

Samen zijn we beretrots en dankbaar dat we dit pad samen mogen volgen en elkaar gevonden hebben, de inspiratie en energrie bubbel wordt groter en groter en.....