SiM card content abonnementen

Onderhoud aan de inhoud (content) van je website

Met het online plaatsen van een website die je vervolgens met rust laat sla jij volledig de plank mis. Met content marketing ga je de wedstrijd winnen…

Blijf actief werken aan je website

Na oplevering van je gloednieuwe website kun je niet in een hangmat gaan liggen wachten. Je website genereert geen leads automatisch.

Je zult steeds weer nieuwe content moeten genereren. In de loop van de tijd maak je nieuwe pagina’s aan en haal je pagina’s weg, je reorganiseert misschien wel de website structuur.

Een website in beweging behaald betere resultaten

Internet is, net als alles in het leven, onderhevig aan verandering. En jij moet meebewegen met die stroming. Je bedrijf, je dienstverlening of je producten veranderen ook constant. Laat iedereen dat weten. Via je website. In de ogen van Google is stilstand achteruitgang. Dus zorg voor die constante beweging!

Voor het onderhoud aan de content van je website (Pagina's, teksten, afbeeldingen, blogs en webshop) bieden wij verschillende pakketten;

Veel gestelde vragen
over de abonnementen voor Content Marketing

Ik wil zelf aan de slag met mijn content marketing. Kunnen jullie het mij leren?

Jazeker, wij bieden Marketing trainingen en workshops

WordPress - Social Media - Bloggen - Content Marketing - (Yoast) SEO

Wil jij graag op een praktische manier écht werk maken van jouw marketing. Dan leren wij jou hoe dat moet. 

Ga naar onze workshoppagina voor meer informatie. 

Waarom zou ik een abonnement afnemen?

Content marketing is heel veel werk als je dat echt goed wilt doen. Het vergt veel tijd en discipline. Tijd die jij wellicht beter kunt besteden aan jouw eigen vakgebied. Omdat je daar simpelweg beter in bent.

Alle uren die jij kwijt bent aan je content marketing zijn uren die je niet meer kunt inzetten voor je eigen klanten. Dat zijn niet facturabele uren dus. Reken eens uit hoeveel uur jij kwijt bent als je zelf met je content marketing bezig bent. Bereken dan hoeveel jij had kunnen verdienen als dat facturabele uren waren geweest en kijken dan wat het je kost als je het zou uitbesteden. 

Komt je rekensom op winst uit? Dan is het verstandig een abonnement te nemen en meer te gaan verdienen!

Ik wil graag met videocontent aan de slag. Hebben jullie daar ook een abonnement voor?

Helaas... wij zijn niet zo goed in het maken van videocontent. Daarom bieden we daar geen abonnementen in aan. Video maken is écht een heel ander vakgebied.

Wij werken wel met andere ondernemers samen waar je dit zou kunnen onderbrengen. Check ons team van samenwerkingspartners 

Moet elk blog en elke social media post altijd nieuw en uniek zijn?

Nee, absoluut niet! Júist niet willen wij zelfs stellen.

Je kunt blogs bijvoorbeeld uitstekend nieuw leven inblazen, bijvoorbeeld door ze nog eens te delen op social media, door een follow-up te schrijven of ze nog eens te verwerken in je nieuwsbrief of bedrijfsmagazine.

Blogs zijn en blijven altijd waardevol. Bewaak wel dat de inhoud actueel blijft en herschrijf delen die gedateerd zijn of door het verstrijken van tijd verandert zijn. 

Is er al niet te veel content online te vinden?

Het is een feit dat het internet bommetje vol staat met content. Een betere vraag is dan ook: Is er niet al teveel waardevolle content?

Elke ondernemer en elk bedrijf heeft zo zijn eigen unieke kwaliteit en kijk op hun vakgebied. Daardoor kan ook jij zeer waardevolle en unieke content creëren zonder "een van zoveel" te zijn. Waak ervoor dat je wel uniek blijft en dat je content zijn eigen waarde krijgt. Wordt geen copycat. 

Ik zoek naar een abonnement voor alleen Social Media posten. Hebben jullie die?

Nee, wij hebben zelf geen abonnementen puur voor social media posten of adverteren. Simpelweg omdat dat niet onze core-business is. Wij hebben zelf onze eigen social media uitbesteed; we vinden het niet leuk om te doen en dus bieden we het niet aan. Ook wij kunnen nu eenmaal niet alles zelf en doen alleen die dingen die we écht leuk vinden. 

Wij werken samen met diverse samenwerkingspartners die voor jou je social media perfect kunnen vullen met content.

Hoe lang is een Content Marketingabonnement?

Onze abonnementen zijn altijd maandabonnementen met een minimale afname van 6 maanden*. Na de eerste zes maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar.

*Ons Enterprise abonnement is minimaal 12 maanden

Wil jij tips ontvangen in je mailbox?

Over het verbeteren van je website en je (content) marketing?
Wij schrijven elke week Maandag = Blogdag! boordevol tips en trics waar jij zelf mee aan de slag kan.

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

13 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Volg ons op:

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard