Klantervaringen

Dit zeggen anderen

Martine Dol

Hollands Welvaren

De kers op de taart van mijn marketing

Al een aantal jaar droom ik van een eigen magazine. Een mooi en tastbaar blad vol inspiratie en informatie. Een plek om mijn diensten te promoten en ook mijn blogs op een nieuwe manier onder de aandacht te brengen.

Dit jaar bestaat Hollands Welvaren 15 jaar en dat is een hele mooie gelegenheid om van mijn droom werkelijkheid te maken en is mijn eigen magazine een feit!

Het magazine is nog mooier geworden dan ik had verwacht en past helemaal perfect bij mijn huisstijl en website. Een échte kers op taart.

De samenwerking met Kelly is altijd heel prettig en daar was dit project ook weer een mooi voorbeeld van. Kelly is meedenkend en creatief en denkt altijd in mogelijkheden. Ik vond het lastig om me tijdens het proces over te geven maar ik wist natuurlijk ook wel dat het helemaal goed zou komen, want dat is tot nu toe altijd nog zo geweest.

We zijn het project begonnen met een kickstart sessie om helemaal uit te werken welke artikelen er in het magazine zouden komen. Samen hebben we gebrainstormd over alle content die al beschikbaar was en wat dan wel en niet in het magazine zou passen.

Naast mijn eigen artikelen heb ik op aanraden van Kelly ook een aantal samenwerkingspartners gevraagd een artikel te schrijven en zo is het magazine nog vollediger en zijn er voor de lezer leuke aanbiedingen in gekomen. Het is altijd al heel fijn om met andere ondernemers samen te werken, maar nu alles zo samenkomt in het magazine maakt het me nog meer bewust van alle mooie producten die ik samen met anderen te bieden heb bij ons in de B&B's.

Wat ik vooral bijzonder vind aan de manier van werken van Kelly is dat ik altijd het gevoel heb dat ik mezelf kan zijn. Ze luistert altijd naar mijn wensen en zet die om in concrete mogelijkheden voor mijn marketing, zonder concessies op mijn eigen visie en missie met mijn bedrijf. Zo is en blijft mijn personal branding helemaal passend bij mij en spreekt het exact de juiste doelgroep aan.

Ik geef onze samenwerking dan ook een dikke 10 en beveel Kelly graag aan bij andere ondernemers. 

martine

"Ik kreeg niet zomaar een website
maar een online conversiemachine"

Steven Geldof

Play Video

Wat ben ik gelukkig met onze nieuwe website.

Natuurlijk, hij ziet er top uit! Alles werkt en ik krijg positieve reacties.

Echter waarom ik Sterk in MEDIA écht aanbeveel is het volgende:

 1. Stap voor stap wordt je mee genomen in het proces
 2. Er wordt zoveel tijd voor je uit getrokken als nodig is
 3. Er wordt mee gedacht vanuit "het doel" van je site. Zodat je site dit ook gaat bewerkstellen.

Hierdoor is een nieuwe site geen uitgave meer maar een investering.

Kelly en Patrick hartelijk dank voor het stukje vakwerk dat jullie hebben geleverd. Ook nu hij af is mag en kan ik jullie altijd bellen of mailen met vragen en niets is raar of te gek. Ook het inlog systeem voor klanten, de online betalingen en het e-learning systeem zijn super.

Gea Huiskes

Voet en Relax

Een nieuw jaar = een nieuwe branding

Het nieuwejaar betekent voor mijn praktijk dat het tijd is voor een nieuwe website waar mijn andere kwaliteiten Voetreflex Plus, Massages en Reiki duidelijker zichtbaar worden. Mijn website was verouderd en ik kon hem zelf niet goed onderhouden. Mijn praktijk is aan het veranderen en ik wil dat mijn nieuwe website dat ook uitstraalt. Meer luxe behandelingen en daarmee ook een nieuwe doelgroep aanspreken.

De samenwerking was top. En was tijdens het hele proces een goede interactie, en tijdens de kickstart sessie kwamen er een heleboel goede ideeën en met uiteindelijk een fantastisch resultaat. Het is een prachtige mooie nieuwe eigentijdse website geworden. En de uitvoering is beter dan ik had gehoopt.

Naast de website hebben we ook meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om mijn logo en visitekaartje een upgrade te geven en als aanvulling op het geheel heeft Kelly prachtige cadeaubonnen voor me ontworpen. Mijn branding is nu echt een compleet plaatje en een hele mooie transformatie voor mijn praktijk en mijzelf als ondernemer.

Ik geef de samenwerking een 9

gea-huiskes
andre-van-den-heuvel

André van den Heuvel

Plastifix

Minimalisme was waar wij om vroegen én kregen.

Sterk in MEDIA heeft onze nieuwe website voor Plastifix ontwikkeld.

Het is een mooie, frisse, moderne en minimalistische site geworden. En nu ook te lezen voor onze buitenlandse opdrachtgevers. Geheel volgens wens. Inmiddels ontvangen we veel positieve reacties. Erg leuk!

Ik wil jou en je team graag bedanken voor de open communicatie en de heldere afspraken die we in het begin hebben gemaakt. Ook het naleven van de planning, en met name ons alert houden, werkt goed. Ik ben blij met het resultaat en met onze samenwerking.

Niels Deen

De Ondernemerszoon

Zeer professioneel, fijn en zakelijk.
No-nonsens.

Sterk in MEDIA = Sterk in media
Met een uitgewerkte merkstrategie klopte ik aan bij Kelly en Patrick. Zij leverden binnen korte tijd het ontwerp van mijn website op. Met dit ontwerp kon ik naar mijn eigen technische partij en die hebben de website pixel perfect ontwikkeld.

Daarnaast hielpen zij mij met de promotie en aankleding van mijn boeklancering. Ik kan wel zeggen dat ik verrast ben over de veelzijdigheid, de creativiteit en de vindingrijkheid van Kelly. De Ondernemerszoon kan Sterk in MEDIA van harte aanbevelen aan iedere ondernemer die op zoek is naar een full service partner in marketing, conversie en het vinden van online klanten!

Ik geef de samenwerking een 9

niels-deen
joep-weel

Joep Weel

Joep Weel - Interior & Design

Er wordt goed naar de klant geluisterd. En je kan als klant ook écht eigen ideeën aandragen.

Sterk in MEDIA heeft voor ons startende bedrijf een website ontwikkeld. Het hele proces was voor ons nieuw en wij waren positief verrast met de gehele ervaring. De samenwerking ging heel goed en gemakkelijk. Het was zelfs beter dan ik had verwacht. Kelly weet gewoon heel goed wat wel en niet werkt op een website en heeft een goed inzicht in de wensen van ons als klant.

Voor ons is het belangrijk dat de website goed te vinden is. Voor het vak waar wij in zitten, meubelmaker en interieurontwerp, zijn foto's heel belangrijk. Sterk in MEDIA zorgt ervoor dat er een prachtig portfolio online staat welke geoptimaliseerd is voor vindbaarheid. Dit zorgt ervoor dat de website een absoluut paradepaardje is voor ons werk.

Tijdens het hele proces, van strategiesessie tot ontwerp en ontwikkeling zijn wij meer dan betrokken geweest. Van begin tot het einde is het heel duidelijk wat er gevraagd wordt van ons en wat ons te wachten stond vanuit Sterk in MEDIA. Mede ook door de handige formulieren die je opgestuurd krijgt met handige tips en uitleg voor de aan te leveren materialen.

Als je het proces ingaat van een website wordt je in de tussentijd goed op de hoogte gehouden. Dit hebben wij dan ook als zeer prettig ervaren. Hier kregen wij dan weer energie van omdat je dan dacht hij komt binnenkort online.

Ik zou Sterk in MEDIA dan ook zeker aanraden. Ze gaan helder en transparant te werk en je weet als klant heel snel waar je aan toe bent.

Wij geven de samenwerking een 9

Maria Dias

Dias Coaching

Natuurlijk koos ik ervoor dat Kelly mijn website opnieuw ging ontwerpen!

Ik ken Kelly van uit BNI Energiek waar wij netwerkpartners van waren. Ik zag wekelijks het werk van Kelly en ik werd er altijd blij van, of het nu ging om een website, een magazine, brochure of een huisstijl, altijd even prachtig. Haar van nature enthousiasme, haar energie, haar creativiteit en haar verfrissende uitstraling is mooi te zien. Zij maakt wervend en inspirerend websites zonder al te veel poespas gewoon zoals het is.

Natuurlijk koos ik er voor dat Kelly mijn website opnieuw ging ontwerpen. Al bij haar voorstel spatte de professionaliteit en zorgvuldigheid ervan af.
Kelly is schep, weet de vinger op de zere plekken te leggen; met liefde. En komt met oplossingen die passen zijn. Zij is prettig en betrokken in de samenwerking, reageert snel en is heel duidelijk in haar communicatie.

Kortom Kelly is een topper en een aanrader.

maria-dias
wendy-bond

Wendy Bond-Stroek

Bond Legal

Voor mij advocatenkantoor wil ik vanaf de start mijn marketing goed op orde hebben.

Na een persoonlijk gesprek waarin we mijn wensen voor mijn nieuwe website hebben doorgesproken, is Kelly voor mij aan de slag gegaan. Ik ben superblij met het resultaat! Het is een prachtige site geworden. Het kleurgebruik en ontwerp, de foto's, de teksten, alles past bij mij en mijn bedrijf.

Kelly is supercreatief, duidelijk in haar communicatie en komt haar afspraken na. Daarnaast ook een gezellige ondernemer met wat mij betreft de gunfactor. Als je een nieuwe website of een volgende stap in je marketing overweegt, dan kan ik je Kelly van harte aanbevelen!

Barbara Bisschop

Queen of Sales

Kelly werkt snel, accuraat en tegen een scherpe prijs.

Ze denkt goed mee en kan vanuit haar expertise de mogelijkheden en onmogelijkheden benoemen.

Ik ken Kelly via BNI. Nadat ik haar een aantal keer had gezien tijdens een netwerkmeeting, zijn we gelinkt op Facebook en na enige tijd kwam er een verontrustend bericht voorbij over een auto ongeluk met veel blikschade. In mijn toenmalige rol als zakelijk autoverkoper bij Peugeot kon ik deze kans natuurlijk niet voorbij laten gaan. En daar is eigenlijk onze zakelijke relatie gestart…

Inmiddels was Kelly samen met een partner Sterk in Media gestart en kon ik eigenlijk niet meer om haar heen. Ik voelde een klik met haar omdat we dezelfde leeftijd hebben en uit een West-Fries dorp komen én geen blad voor de mond nemen (goed zijn in feedback geven) én beide best wel workaholic zijn.

In de tijd daarna heb ik meer geleerd over haar expertise, grafisch ontwerpen en digitaal designen van logo’s, folders, visitekaartjes, flyers, het ontwikkelen van websites, het schrijven van blogs en het opmaken van magazines. En het vertalen van de expertise van de ondernemer op de best mogelijke manier in aantrekkelijke plaatjes en tekst.

Tijdens mijn laatste loondienstfunctie kreeg ik van Kelly een hele waardevolle aanbeveling. En stukje bij beetje groeide het vertrouwen in Kelly als ondernemer en heb ik haar geraadpleegd toen ik Queen of Sales ging beginnen. Met een dosis waardevolle tips ging ik weer op pad om verder plannen te maken, hoe die eruit kwamen te zien was nog niet helemaal duidelijk maar één ding wist ik zeker: mijn zichtbaarheids basisuitzet; een logo, visitekaartjes, autoreclame, leuke give-a-ways, een folder én de natuurlijk de nieuwe website dié zou ik aan haar gaan uitbesteden.

Toen het moment daar was heeft Kelly me uitstekend begeleid, ik wilde iets onmogelijks met het visitekaartje, Kelly adviseerde mij met klem om een foto te gebruiken. Hiervoor ben ik haar erg dankbaar, want mijn visitekaartje veroorzaakt bij het uitreiken dagelijks een glimlach bij mensen op het gezicht. De website en huisstijl die Kelly heeft ontworpen én bewaakt is er een waar ik ontzettend trots op ben. En deze is na op mijn website ook in de social media doorgevoerd. Waardoor ik de professionaliteit van mijn merk kan bewaren, dit vind ik erg belangrijk.

Ik ben erg blij met onze samenwerking en ik kan Kelly Eekhof van Sterk in Media van harte aanbevelen.

barbara-queen-of-sales
over miranda

Miranda Hoogland

Bloemstylist Miranda

Kelly werd laatst de “koningin” van de websites genoemd…….en dat kan ik alleen maar bevestigen.

In ons eerste gesprek was ik al gegrepen door haar professionele uitstraling, alles is tot in de puntjes voor elkaar en alles in de huisstijl. Dit heeft mij tot inspiratie aangezet.

Dat ik vorig jaar november mij officieel ingeschreven heb bij de KVK was ik van mening dat mijn website ook wel een professionelere uitstraling kon gebruiken. Een half jaar later liep ik Kelly tegen het lijf die geheel aan mijn wensen kon voldoen van hoe ik graag mijn website zie, maar ook in de begeleiding daarin.

In heldere taal verteld zij wat er van mij verwacht word wanneer je kiest voor zelf de content aan te leveren, maar ook wat zij voor jou kan doen en wat de kosten daarvan zijn.

Kelly gaf mij veel vertrouwen dat ik het als “digibeet” niet alles alleen hoefde te doen en altijd op haar terug kon en kan vallen. Zij heeft mij voorzien van handige worksheets waarmee ik heel gemakkelijk mijn website content zelf kon schrijven.

Ook informeerde ze me over wat er nog allemaal meer mogelijk is om toe te voegen aan de site om processen te automatiseren die potentieel veel tijd kosten. Zo heb ik “Calendly” geïntegreerd in mijn site zodat er online afspraken ingeboekt kunnen worden wat mij dan ook weer tijd en geld scheelt. Omdat Kelly dit zelf ook gebruikt weet ze precies wat je allemaal meer daarmee kan doen.

Wanneer Kelly een website ontwerpt zorgt ze er ook voor dat alle knoppen die gebruikt worden ook echt een goede functie hebben zo kijkt ze ook goed naar de conversie optimalisatie. Zo kun je je website ook inzetten als marketing tool. Deze conversie optimalisatie zorgt ervoor dat men klikt waar je wilt dat ze klikken en Kelly weet precies hoe ze dit kan bereiken.

Ik ben dan ook nog niet klaar met m’n huisstijl ontwikkeling en ook daar is Kelly een “meester” in en kan je daar goed in begeleiden.

Ik kan je bij iedereen van harte aanbevelen want jou professionaliteit en enthousiasme zijn aanstekelijk en zorgt ervoor dat je met de hand genomen wordt voor een jou onbekend doolhof.

Marion Horvers

De Uitvaartwens

Een eigen magazine, daar had ik nooit aan gedacht of zelfs maar over durven dromen.

Tot Kelly van Sterk in MEDIA mij op dit pad zette en ik erachter kwam, dat het misschien wel tot de mogelijkheden zou kunnen gaan horen. Dus ik maakte die sprong in het diepe en werd door Kelly vanaf minuut 1 hier volop in begeleid. Met haar eigen ontwikkelde tool werd ik meegenomen in de stappen die genomen moesten worden.

Aan de slag om een magazine te maken voor mijn doelgroep met advertorials van collega’s uit het vak. Het enige wat ze moesten aanleveren was tekst en wat foto’s en daarna volgde de ene na de andere prachtige drukproef. Ook mijn adverteerders waren onder de indruk van de styling. Het gevolg is dat ik nu een prachtig magazine heb, geheel in mijn huisstijl. Het was niet gelukt zonder het creatieve brein van Kelly.

Maar dat is nog niet alles. Ook mijn website onderging een complete metamorfose met als resultaat dat hij nu veel toegankelijker is en de bezoekers ook kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Kortom, Kelly is een Multi talent en een kei in haar vak. Dank je wel Kelly, je bent een kanjer!

marion-horvers
esther-grudelbach-levenderwijs

Esther Grudelbach

Levenderwijs & PCML

Sterk in MEDIA maakt websites en dat doen ze goed!

Sterk in Media ontwierp en maakte de nieuwe LevenderWijs website en de site van Prettig Contact met de Leerkracht in WordPress, die beide begin 2017 ‘live’ gingen.

Waarin Sterk ik Media zich onderscheid ten opzichte van andere webdesigners is het volgende:

 • Uitleg in gewoon Nederlands en een warme overdracht van je website zodat je daarna zelf aan de slag kunt. Aan tafel geen ingewikkelde technische termen, maar een uitleg in normaal Nederlands. En kom je er dan toch niet uit, wordt je vriendelijk en snel geholpen.
 • Ze denken mee. Ik koos bij de oprichting van LevenderWijs voor een .com domein, omdat het .nl domein niet beschikbaar was. Kelly kwam er bij toeval achter dat het .nl domein misschien beschikbaar komt en geeft mij de tip waardoor ik nu een .nl domein heb. Fijn als iemand meedenkt!
 • Ze helpen. Op mijn eerste en zelfgemaakte website stonden plaatjes die auteursrechtelijk beschermd zijn en daar kwam 'gedoe' van - mijn fout en mijn verantwoordelijkheid, maar... Ze denken mee, lossen op en passen aan, omdat zij er net zo van balen als ik.
 • Ze zijn flexibel. Wanneer je werkt met ondernemers stuit je op een gezonde portie eigenwijsheid. Ze zijn flexibel, denkt mee en lost op.

Ze gaan met een klant om, zoals je wilt als klant dat er met je omgaan wordt:

Betrokken – Klantgericht – Flexibel – Bereikbaar – Afspraak is afspraak

Ik beveel Sterk in Media dan ook van harte aan binnen mijn netwerk!

Linda Oudeman

Zorg by Linda

Ik wil mijn onderneming graag meer naamsbekendheid geven

Een van de manieren om dit te doen is het hebben van een goede flyer.
Eentje met een mooie vormgeving, indeling van tekst en foto’s. Tegelijkertijd was ik bezig met het veranderen van mijn website.

Daar horen mooie foto’s bij, die meteen een duidelijk beeld geven van mijn werk. Nadat de bedrijfsfotoshoot gemaakt was en ik een selectie kon maken van de foto’s vroeg ik Kelly om advies. Ze hielp mij bij het maken van keuzes, niet alleen voor de flyer maar ook zelfs voor mijn website. Gewoon gratis advies wat ik super waardeer! En tja, dan de flyer maken.

Een echte huisstijl? Nee, dat had ik niet.

Wel een logo, nieuwe foto’s en website teksten. Dus liet ik mijn verrassen! Al snel kwam er een mooie flyer, welke qua styling van vormen, kleuren en foto’s helemaal bij mij past. De teksten werden hier en daar een aantal keren bijgeschaafd, dat was geen enkel probleem.

Maar dan heb je een mooie flyer waarvan je wilt dat andere mensen hem zien.

Daarom wilde ik folderhouders bestellen en die voorzien van een mooie sticker zodat iedereen weet dat de folderhouders eigendom zijn van Zorg by Linda. Ik vertelde dit en toen zei ze: “Ja, maar ik kan ook een mooie sticker voor jou ontwerpen”. Vervolgens liet ze een aantal voorbeelden zien en was dit snel geregeld.

Naast het ontwerpen, regelde ze ook dat de flyer en sticker gedrukt werden en keurig bij mij thuis werden afgeleverd.

Ik ben heel blij met alle adviezen die ik op alle gebieden mocht ontvangen en helemaal met het resultaat van de flyer en de stickers. Ik beveel Sterk in Media van harte aan als grafisch vormgever!

linda-oudeman
femke-oepts

Femke Oepts

Beeldstrateeg

Het begin van een fijne samenwerking...

Op zoek naar een creatieve websitebouwer voor de vertaalslag van mijn unieke concept werd ik vanuit mijn netwerk geattendeerd op Sterk in MEDIA. Ik hoorde vele positieve geluiden, aarzelde geen minuut en pakte de telefoon. De afspraak op hun kantoor was snel gemaakt!

Sterk in MEDIA is dé gouden combinatie tussen een ontwerper met kennis van techniek en een webbouwer met oog voor vormgeving.

Het inzicht in deze parallel geeft mij nog meer het gevoel, dat ik met de juiste partij aan tafel zit. Al pratende raak ik overtuigd van hun kunnen, word ik direct aangestoken door hun enthousiasme, ben ik meer dan verrast door hun menselijke factor en benieuwd naar hun belofte over het eindresultaat!

Meedenken

Ik was dus op zoek naar een partij die snel kan schakelen en op een creatieve manier kan meedenken. Kelly heeft mij gestuurd waar nodig en mijn ideeën op een verrassende wijze omgezet naar een praktisch haalbaar concept.

Om aan de slag te gaan met de content heb ik tijdens een interactieve sessie met Kelly gewerkt aan de strategie en ‘kapstok’ van mijn website. Dit gaf mij de nodige houvast en door alle inzichten en tips kon ik weer verder met de ontwikkeling van mijn content.

Ontwerpen

Kelly heeft enorm met mij meegedacht en zowel op creatief als zakelijk vlak gezocht naar oplossingen waar ik blij mee ben om zodoende tot een prachtig ontwerp te komen.

Samen bouwen naar het resultaat

Na goedkeuring op het ontwerp is de techniek opgeleverd en werden er extra functionaliteiten toegevoegd. Als ik iets anders wilde, werd dit direct aangepast en teruggekoppeld.

Verbeteren en ondersteunen

Er wordt constant gekeken naar hoe de website verbetert kan worden en ik wordt ondersteund met persoonlijke en waardevolle support, ook achteraf!

Resumerend

De reacties op mijn website zijn zeer positief. Ik ben echt super blij mee met het resultaat! Kelly is een vrolijke en deskundige topper om mee samen te werken. Ze heeft veel extra ideeën die erg waardevol zijn, veel ervaring, doet wat ze beloofd en levert af binnen budget en tijd.

Rani Zuijdervliet

Senios Coach Vitaliteit en Performance

Kelly heeft de gave om je ‘vage’ ideeën om te zetten in beelden en kleuren

Ik zag behoorlijk tegen het maken van mijn huisstijl en website op. Een vriendin raadde mij Sterk in MEDIA aan. Een geschenk uit de hemel!

Kelly heeft de gave om je ‘vage’ ideeën om te zetten in beelden en kleuren. Ze sluit nauw aan bij je visie en persoonlijkheid. Het design heeft mijn verwachtingen op alle fronten overtroffen. Daarna is in een handomdraai de website gemaakt en opgeleverd. Daarnaast verzorgen zij ook nog eens de hosting. Zo ben ik in één keer compleet en heb ik maar één aanspreekpunt!

Dankzij Sterk in MEDIA ben ik de trotse bezitter van een huisstijl en website waarvan ik oprecht kan zeggen: ‘dit ben ik’.

rani-zuidervliet
femke-schol

Femke Schol

FMS Advies

Kelly levert originele ontwerpen.

Prettig vond ik het ook dat zij goed bereikbaar is en snel reageerde op al mijn vragen. Zij denkt met je mee en weet waar zij het over heeft!

Esther Grudelbach

Levenderwijs

De snelheid van werken, het enthousiasme straalt er vanaf

Naast coaching voor volwassenen, werk ik ook met kinderen en jongeren en verzorg ik voor deze doelgroep buitenschoolse trainingen– de Sta Sterk Training. Om in de hoeveelheid aan buitenschoolse trainingen op te vallen, wilde ik graag een flyer en een poster hebben om achter te laten op scholen, in wijkcentra en op allerhande prikborden in de regio.

Ik wist wat ik wilde maar niet hoe het te maken.

Ik vroeg Kelly mij te helpen en binnen no time had ik een voorstel. Omdat we elkaar nog niet zo goed kenden was het even zoeken naar de juiste ‘toon’ – over smaak valt niet te twisten en geen mens zo eigenwijs als de gemiddelde zelfstandig ondernemer (lees: ik ? ) .

Samen zijn we aan de slag gegaan en zo ontstond een flyer die voldoet aan mijn smaak én aan de ontwerptechnische eisen van Kelly. En terloops ontving ik ook nog handige tips zoals bijvoorbeeld over de witte achterkant van mijn vorige flyer - “zónde!” volgens Kelly: “papier heeft twee kanten, die moet je benutten”.

Snelheid van werken

Wat mij in positieve zin is opgevallen in de samenwerking is de snelheid van werken, het enthousiasme waarmee ze aan de slag gaat, haar flexibiliteit en het geduld wat ze heeft om te komen tot een ontwerp dat past.

De posters en flyers zijn een echt visitekaartje van de Sta Sterk Training en vind je inmiddels op allerlei plekken in West-Friesland.

Ik beveel Sterk in MEDIA dan ook van harte aan!

esther-grudelbach-levenderwijs
cecile-lammer

Cecile Lammes

Lammes Tekst en Content

Kelly levert originele ontwerpen.

Prettig vond ik het ook dat zij goed bereikbaar is en snel reageerde op al mijn vragen. Zij denkt met je mee en weet waar zij het over heeft!

Yolanda van den Arend

Business Square

Binnen een week ontvingen we de proef en daarmee was het klaar! Wij waren direct helemaal blij met opzet

Sinds korte periode hebben Annette Liefting van AAB-Communicatie en ik een vorm van samenwerking wat betreft het uitbellen en telefoon beantwoorden voor bedrijven die een reclamecampagne gaan doen.

Daarom ook besloten om samen een beurs te bemannen/bevrouwen tijdens de BNI Conferentie begin mei dit jaar.

Dit besluit namen we pas enkele weken voor de beurs en uiteraard kwamen ook toen pas de ideeën hoe we de stand zouden aankleden. Aangezien wij gezamenlijk nog geen foldermateriaal hadden, besloten we hiervoor Sterk in MEDIA in te schakelen.

Wij waren direct blij met de opzet

Dus samen met Kelly om tafel met de mededeling: de tekst hebben we al, we willen graag een A4-folder die in drieën wordt gevouwen; uitgelegd waar de tekst moet komen te staan; dit zijn onze logo’s…. veel plezier ermee en maak er wat moois van! Ik had verder even geen inspiratie.

Een week later ontvingen we de proef en daarmee was het klaar! Niet omdat Kelly het genoeg vond, wij waren direct helemaal blij met opzet. In de kleurstelling waren onze logo’s heel mooi verwerkt en uit de grafische beelden die zijn gebruikt, bleek al dat zij zich goed in ons onderwerp en onze diensten had ingeleefd. Ruim op tijd werden de folders bij mij op kantoor afgeleverd.

Snel reacties op vragen

Wanneer ik nadien ook nog vroeg om de grafische middelen (lettertype, foto) die ze had gebruikt, reageerde ze heel snel. Hierdoor konden wij goed voorbereid en met een professionele uitstraling onze stand versieren.

Bedankt voor de snelle en mooie acties en voor mij zeker een reden om je aan te bevelen.

yolanda-van-der-arend
patrick-odendaal

Patrick Odendaal

Odendaal Advies

Kundig, betrokken en helder!

Eigenwijze klant met specifieke vragen

Ik ben zelfstandig adviseur procesmanagement en coach. Ik ben goed bekend met WordPress. Sterk in MEDIA bleek echter veel meer te weten over WordPress dan ik en dat is precies waar ik blij van word.

Sterk in MEDIA heeft mijn nieuwerdenieuwste website gebouwd het ontwerp voor mijn nieuwe huisstijl verzorgt. Ze vertaalden mijn wensen (ik ben een eigenwijze klant met specifieke vragen) concreet en accuraat naar mijn website. Ze reageren snel en open minded en het is heel fijn samenwerken. Daarnaast zijn ze kundig en adviseren ze betrokken en helder.

Ze wist mijn idee te vertalen naar een mooie duidelijke stijl

Sterk in MEDIA heeft mijn nieuwe huisstijl ontworpen: kaartjes, autobelettering, website. Ze deed dat na inventarisatie van mijn wensen snel en geheel conform mijn idee. Ze wist mijn idee te vertalen naar een mooie duidelijke stijl. Ik ben enorm blij met het resultaat van haar werk!
Daarbij is ze een prettige persoon om mee samen te werken: vriendelijk, betrokken en altijd bereid om mee te denken.

Ik ben zeer te spreken over het verloop en afronding van het project en beveel Sterk in MEDIA van harte aan.

Jeffrey Stuut

Paralymipisch Skiër

Wat hebben sterk en media en topsporter Jeffrey Stuut gemeen?

Als topsporter wordt er veel van je verlangd tijdens en naast je sport. Eén van de belangrijkste steunpilaren van een sporter is zijn sponsoren. Daarvoor is het hebben van een kwalitatief goede website en andere marketingmiddelen essentieel.

Als topsporter moet ik goed kunnen communiceren met mijn achterban, mijn ervaringen en prestaties delen, aangeven wat op het gebied van sponsoring mogelijk is. Wat dan niet mag ontbreken is een kwalitatief goede en adequate website. Net als in mijn sport moet alles goed werken en moet alles goed op elkaar afgestemd zijn. In de samenwerking merk ik dat Sterk in MEDIA ook voor het hoogst haalbare gaan. Ze kunnen snel schakelen op al mijn vragen en wensen. Dit moet ik tijdens mijn wedstrijden ook kunnen om tot een goed resultaat te komen.

Ik geloof als topsporter erin dat je ergens goed ik kan zijn maar dat het je het hoogst haalbare alleen kan halen als je met de beste professionals werkt. Dat zijn niet alleen mijn trainers, fysio’s, balanscoach, pedicure en mentale ondersteuning. Aan dit rijtje mag de steun van Sterk in MEDIA niet ontbreken. Het is voor mij heel belangrijk dat zij mij ontzorgen door mijn website up tot date te houden. Wijzigingen bijhouden en me tips geven hoe ik beter zichtbaar en vindbaar ben. Dit helpt mij bij het vinden van nieuwe sponsoren waar ik niet zonder kan.

Toen ik Sterk in MEDIA vroeg mij te helpen om mijn foundation verder te professionaliseren bedachten zij zich geen moment. “Natuurlijk willen wij daar aan bijdragen” was hun reactie. Na enige gesprekken kwamen we erachter dat we een goede klik hebben en elkaar naar ongekende hoogte toe brengen.

Sterk in MEDIA zorgt voor het complete marketing pakket; Het ontwerpen en ontwikkelen van mijn website. Maar na lancering ook het onderhouden, mij voorzien van tips omtrent het gebruik en online zichtbaarheid en ook het meedenken op andere gebieden zoals mijn social media en gedrukte marketinguitingen. Wat voor mij goed werkt is dat ze goed meedenken, snel kunnen schakelen en vooral kwalitatief hoogwaardig werk leveren. Ook ben ik bij hun op het goed adres als ik een folder, vlag of roll-up banner nodig heb voor mijn presentaties die ik in het land hou. De kers op de taart is het prachtig ontwerp van de belettering op mijn auto.

Sterk in MEDIA enorm bedankt! Ik ben blij dat ik de komende periode met jullie een samenwerking en partnerschap aan ben gegaan om toe te werken naar mijn grote droom.

Samen gaan wij voor GOUD!

jeffrey-stuur
guido-lamm

Guido Lamm

Kleinkunst zanger

Huisstijl ontwikkeling Guido Lamm

Kelly heb ik leren kennen als een kei op haar vakgebied. Persoonlijke aandacht gecombineerd met een no-nonsens benadering maakt hen tot een fijne samenwerkingspartners. Glashelder in wat zij doen: huisstijl ontwikkelen en bewaken. En…een ruime uitvoering van het geen zij zeggen te doen.

Het is maar een detail maar als ik naast haar zit om wat veranderingen of wijzigingen voor te leggen voor mijn website, dan zijn haar handen op het toetsen bord sneller dan mijn ogen kunnen volgen.

Deze week (22 november) ontving ik de nieuwe en in de huisstijl passende visitekaartjes, flyers en posters. ‘Zeg wat je doet en doen wat je zegt’ daar staan zij voor.

Het jaar 2018 zal in mijn herinnering altijd een extra bijzondere jaar blijven. Ik was namelijk een van de deelnemers aan de 1e The Voice Senior.

Een prachtige ervaring om in Studio 24 in Hilversum je lied te mogen zingen. John de Mol sprak ons, vlak voor de opname toe met de woorden: ‘realiseer je dat je hier in de mooiste studio van Europa bent, met het beste geluid, de beste technici, het mooiste licht en decors en de beste musici. Jouw liedje duurt maar even dus geniet er van’. Bij de knock-out koos mijn coach Marco voor andere kandidaten en vloog ik er uit.

In augustus en september werden de opnames, The blind-audition en The knock-out uitgezonden. De regiemedewerkers van The Voice hadden ons meerdere keren uitgelegd dat, hoe je prestatie ook zal zijn, je mailbox zal ontploffen en er erg veel reacties naar je toe zullen komen.

Onderdeel van mijn huisstijl is mijn website. Deze was een, met behulp van WordPress, door mij zelf gemaakte site. Netjes maar saai. De agenda/speellijst was daarin het belangrijkste onderdeel. Verder bezat ik visitekaartjes en een eerder door Sterk in MEDIA gemaakte flyer. Niets daarvan vormde een geheel.

Vrijdag 24 augustus was de eerste uitzending van The Voice Senior. Vóór die tijd wilde ik graag mijn website verbeterd hebben.

Op drie juli had ik een afspraak met Kelly en legde uit wat mijn wensen waren. 18 juli lag er een analyse en een plan van aanpak in de mailbox. Twee mogelijkheden a. verbeteren van de bestaande site, b. een nieuwe site bouwen.

Ik begreep de vele voordelen bij een nieuwe site mét een zorgeloos hostingpakket, gaf hen de opdracht daar voor en deze site was vóór 24 augustus in de lucht.

Dank je wel!

Annette Stuut

Stitching Factory

Ze hebben een super mooie flyer gemaakt

Al een jaar of 2 loop ik te denken aan nieuwe flyers. En dan begint de ellende dus, wat moet er op, wat wil ik precies? Het enige wat ik weet is dat het een flyer moet worden met mijn buitenkussens erop. Verder kom ik niet en is de zin er alweer af, dus nog steeds geen flyers.

TOT ik Kelly hier bij BNI leerde kennen en haar producten zag.

Ik heb haar gevraagd of zij een flyer voor mij wilde maken. Ik hoefde alleen mijn logo in te leveren en wat foto’s.

Verder hoefde ik nergens aan te denken en er is een super mooie flyer gemaakt.

De producten zijn heel mooi weergegeven de kleuren zijn lekker helder en staat mooi bij mijn logo.

Super bedankt! Ik ben heel blij met mijn flyer.

annette-stuut
meriam-slijkerman

Meriam Slijkermann

High End Business Coach

In een handomdraai had ik drie fantastische folders, één week voor mijn event.

Sterk in MEDIA heeft ervoor gezorgd dat ik 3 fantastische leaflets uit kon delen op mijn business event in november 2017.

7 dagen voor tijd vroeg ik haar of dat nog mogelijk was waarop zij niet twijfelde en meteen aan de slag ging.

Samenwerking verloopt snel

Kelly is professioneel, in staat jouw wensen in een handomdraai om te zetten tot een passend product. Zij denkt mee en komt met vernieuwende ideeën.

De samenwerking verliep erg prettig en snel. Ik dank Sterk in Media voor de professionaliteit, creativiteit, flexibiliteit snelheid en daadkracht.

Ondanks de korte tijd had ze het vertrouwen dat het ging lukken. Kelly blijft rustig, overziet, plant en zorgt dat het in orde kwam.

Heel erg veel dank ik kan het iedereen aanraden.

Jeroen Engelaar

Proficiency

Huisstijlbewaking betekent alles mooi in één lijn met elkaar

Mijn drukwerk was op zijn zachts gezegd een rommeltje. In de loop van de jaren heb ik door diverse ontwerpers op basis van mijn logo en huisstijl, flyers, visitekaartjes, briefpapier en zo nog wat meer dingen, laten ontwerpen. Daarnaast recent een nieuwe website met een andere domeinnaam, een ander telefoonnummer.

Kortom hoog tijd voor een update van het drukwerk.

Ik ben op zoek gegaan naar een betrouwbare partij, liefst een BNI lid, die kwaliteit levert en waar ik een langdurige zakelijke relatie mee kan aangaan. Dat laatste vind ik belangrijk omdat ik af wil van hap snap ontwerpers, die zo maar weer uit beeld kunnen verdwijnen.

Communicatie verloopt plezierig

Afspraak gemaakt, mijn wensen kenbaar gemaakt en er kwam vlot een goed voorstel. In de ontwerpfase levert ze snel en voert wijzigingen meteen door. De communicatie verloopt vlot en plezierig en met het resultaat wat er nu ligt ben ik erg blij.

Het mag duidelijk zijn, wil je wat met jouw marketinguitingen, je huisstijl of je drukwerk, zoek niet verder, ga naar Sterk in Media.

Jeroen Engelaar
chris-verzeilberg

Chris Verzeilberg

Atlantic Duik & BHV Centrum

Bij ons zelf en onze klanten viel de huisstijl in de smaak

Aan Sterk in MEDIA vroegen we om een nieuw logo voor Atlantic Bedrijfshulpverlener Centrum te maken.

En na wat email wisselingen kregen we een naast het logo, ook nieuwe visitekaartjes geleverd. Bij ons zelf en onze klanten viel dit in de smaak.

Voor de 2e opdracht werden onze certificaten en roll-up banners onder handen genomen en ook hierbij zeer tevreden en voor een redelijke prijs.

Foutje snel opgelost

Helaas door technische omstandigheden was de 2e zending niet helemaal goed gegaan. Maar het probleem werd direct opgelost en binnen 4 dagen hadden wij alsnog alle producten op de zaak liggen.

Mocht je je huisstijl willen aanpassen, dan kan ik Sterk in MEDIA van harte aanbevelen.

Eelco Sondorp

Happy Cooker

Hoe leuk is het…

 • Hoe leuk is het dat nadat je gevraagd hebt om visitekaartjes en je aangeeft je logo te sturen er twee dagen later een voorstel is nog vóórdat je je logo hebt verzonden?
 • Hoe leuk is het dat meteen duidelijk is dat het een out of de box kaartje is die in zijn geheel niet lijkt op wat je eerder had?
 • Hoe leuk is het om je dan meteen te realiseren dat dit kaartje meteen laat zien waar je allemaal voor staat?
 • Hoe leuk is het dat kleine aanpassingen meteen gedaan worden en dan ook nog met de precisie van een Zwitsers uurwerk verwerkt worden?
 • Hoe leuk is het dat na plaatsing op Facebook er 162 likes op komen?

Ik kan jullie uit eigen ervaring vertellen dat dit allemaal geweldig leuk is en dat ik Sterk in MEDIA van harte aanbeveel om vol met passie voor iedereen aan de slag te gaan die gewild en ongewild verrast wil worden!

eelco-sondorp
nienke-blom

Nienke Blom

Libelle Levenseinde- en Uitvaartbegeleiding

Kelly zag ik voor het eerst toen ik op bezoek was bij een netwerkbijeenkomst in Hoorn. Wat een leuke griet en wat een energie, dacht ik nog.

Lekker dichtbij, makkelijk praten

Daarna kwam ze een keer in mijn eigen Chapter in Alkmaar op bezoek. Ik zag wat voorbeelden van haar werk en hoorde dat ze in Heerhugowaard kwam met haar bedrijf. Lekker dichtbij; dus maar eens praten. Ik wilde namelijk wat nieuwe producten én ik zocht een partij om mijn drukwerk bij te laten maken, maar niet te duur. 

Ik werd ontvangen in een fijne sfeer, in een bedrijfsverzamelgebouw, goed bereikbaar. We hadden een lang gesprek, raakten beiden enthousiast, en brainstormden wat af. Kelly had een lijstje met vragen van mij en zou daar later op terugkomen.

Er is nu een huisstijl. En Sterk in MEDIA bewaakt die.

En dat deed ze! Wat ze afleverde liet zien dat ze goed had geluisterd. Ik zag mijn verhaal terug in haar ontwerpen voor de flyer, advertentie en voucher. Er is nu een huisstijl voor Libelle uitvaartbegeleiding.

De prijs is goed én transparant voor de vormgeving. Voor het drukken zoekt ze voor mij per product de beste prijs en komt vóór de deadline per post al bij me thuis. Heerlijk!

En ik heb via hen ook een drukker gevonden die rouwkaarten drukt in Broek op Langedijk. Daar klinkt het ook mee, die is goed bereikbaar en niet te duur.

Dankjewel! Jullie dienstverlening is echt plus-plus. Meedenken, snel én voor een goede prijs!

Peter en Herriëtte Walstra

Walstra Tuin & Onderhoud

Precies volgens afspraak en van goede kwaliteit.

Wij hebben nu meerdere malen een beroep gedaan op Sterk in MEDIA en elke keer bleek weer hoe snel zij door hebben wat wij graag willen voor onze visitekaartjes, flyers, spandoek en website en webhosting.

Binnen no-time zat er een voorstel in mijn mailbox met verschillende opties. Vorige week lagen er al de eerste pakketten met flyers en spinnen/spanners voor ons nieuwe spandoek op de zaak. Die spanners, daar had ik zelf nooit aan gedacht als ik via een internetdrukkerij zelf het doek zou hebben besteld. Maar Sterk in MEDIA denk aan alles!

Gister kwam ook het spandoek. Precies volgens afspraak en van goede kwaliteit. Dankjewel, want dankzij Sterk in MEDIA zijn wij nu vindbaar en ook zichtbaar in Andijk. Niemand kan meer zeggen dat ze de ingang van ons pand niet kunnen vinden met dat enorme spandoek boven de deur.

Wij zullen jullie dan ook van harte aanbevelen binnen ons netwerk.

peter-en-herriette-walstra
henriette-moes

Henriette Moes

MOES Professional Organising

Een verhelderend inspiratie gesprek met een mooie voucher als resultaat.

Al enige tijd liep ik met het idee om een voucher te laten ontwerpen. Een bon die ik kan uitdelen in mijn netwerk of aan potentiële klanten. Dit bleef ik maar uitstellen omdat ik het moeilijk vond te bedenken hoe dit er uit zou moeten zien en welke tekst ik wilde gebruiken. Kelly had via een mede BNI-lid al vernomen dat ik dit graag wilde en zij stuurde mij een uitnodiging voor een inspiratiegesprek. Dit was voor mij een heel verhelderend gesprek.

Kritische blik

Zij heeft mij diverse voorbeelden laten zien en vertelt wat er allemaal mogelijk is. En, het resultaat mag er zijn! Mijn wensen zijn niet alleen verwerkt in een prachtig voucher, maar er is ook met een kritische blik gekeken naar de door mij aangeleverde tekst.

Zij kwam met erg goede suggesties om er een krachtige en pakkende tekst van te maken! Daar ben ik bijzonder blij mee! Via de mail kreeg ik het concept toegestuurd waarop ik kon reageren. Na nog een kleine aanpassing, en de vouchers zijn gedrukt. En, de volgende dag kreeg ik het pakketje al thuisbezorgd! Wat een service!

Super snelle service

Ik heb al veel positieve reacties gekregen op de mooie voucher. En, omdat ik zo tevreden was met het resultaat heb ik meteen ook maar een kerstkaart laten ontwerpen. En ook weer met super snelle service!

Wil je ook iets laten ontwerpen? Ga dan met Kelly in gesprek. Zij is enthousiast, denkt mee, werkt snel, is heel zorgvuldig en vertaalt jouw wensen in een mooi product. Ik kan Sterk in MEDIA van hart aanbevelen!

Jessica Griekspoor

Stijl in Stijl Interior Design

Leuker dan ik ooit zelf had kunnen bedenken!

Voor een speciaal evenement had ik met enige spoed flyers nodig. Een eenvoudig dingetje met wat informatie over mijn diensten en vooral wat foto’s. Binnen een paar uur na aanvraag had ik een heldere offerte met suggesties voor de beste opties en alternatieven qua oplage en papiersoort en hoe e.e.a. het beste bedrukt kon worden.

Na akkoord op de offerte, is er een prachtige flyer opgemaakt en die was veel leuker dan ik ooit zelf had kunnen bedenken. Kelly heeft een goede kijk op compositie en kleurgebruik en ik ben hartstikke blij met het eindresultaat.

Kelly komt met goede suggesties en adviezen, ze heeft verstand van zaken en levert binnen de afgesproken tijd.

Ik kan Sterk in MEDIA van harte aanbevelen, ze verlenen geweldige en supersnelle service en voor de prijs hoef je het niet te laten!

jessica-griekspoor
annelies-jonk

Annelies Jonk

Beeldentuin Nic Jonk

Snel, gemakkelijk benaderbaar, denkt mee en heeft goede ideeën.

Op hun voorgaande website staat:

“Ik heb een passie voor design en alles wat er bij komt kijken, het proces, grafische vormgeving, creativiteit, strategie, uitwerking & samenwerking”

En alles daaraan klopt.

Voor het 50 jarig bestaan van Museum en Beeldentuin Nic Jonk is de uitnodiging gemaakt. We zijn er erg content mee. Kelly haar kwaliteit is dat zij werkelijk doet wat ze belooft. Ze luistert, bedenkt, creëert, en voert uit, betrouwbaar, zorgvuldig, vakvrouw! Zij levert kwaliteit. Het eindresultaat is zoals we dat ons gewenst hadden.

Kelly geeft haar creativiteit de ruimte, binnen de afgesproken levertijden. Hersteld waar nodig en prima prijs/kwaliteit verhouding.

Wij bevelen Sterk in MEDIA van harte aan!

André Stuut

Stuut TCB

De eerste indruk blijft je altijd bij! Je huisstijl speelt daar een belangrijke rol in.

Wat daar zeker aan bijdraagt is de uitstraling van je bedrijf. Een goed verzorgde huisstijl mag dan ook niet ontbreken.

Op aanraden van een bekende ben ik toen bij Sterk in MEDIA terecht gekomen; volgens mijn kennis ‘de huisstijl specialist’ bij uitstek. Om alle lovende woorden op te moeten schrijven zou ik aan 3 A-viertjes nog te weinig hebben verzekerde zij mij. Ik was nieuwsgierig wie deze geweldige vrouw zou zijn.

Daarop contact gezocht.
Mijn eerste indruk van haar was prima. Kelly straalt rust en betrouwbaarheid uit. En ze geeft mij de indruk dat het allemaal wel goed zal komen. Dat is heel prettig als je zelf niet zo thuis bent met deze materie. Al mijn vragen werden op tijd en volledig beantwoord wat het samenwerken heel plezierig maakt.

De eerste opdracht was mijn nieuw E‐boek in een mooi jasje te steken. Dit is uitstekend gedaan met een prachtig pack‐shot. Het resultaat mag er dan ook zijn. Wil je dit werk zien? Dan raad ik u van harte aan dit E-book van mijn website: www.stuut-tcb.nl te downloaden.

Zaken doen met Sterk in MEDIA is heel prettig
Door het goed meedenken, juiste tips te geven, verzorgde en overzichtelijke producten te maken, alles op tijd af te hebben en een goede prijs kwaliteit verhouding te hanteren maakt het zaken doen met Kelly heel prettig.

Door hun vakmanschap en het prettig samenwerken heeft Sterk in MEDIA inmiddels voor mij ook mijn cursusaanbod, offertes, visitekaartjes en certificaten in huisstijl mogen opmaken. Dit alles is ook weer tot volle tevredenheid gemaakt. De volgende opdracht is alweer geven door mij. Een nieuwe website voor de Jeffrey Stuut Foundation.

Ik beveel Sterk in MEDIA dan ook van harte aan! Ervaar net zoals ik deze prettige eerste indruk en plezierige samenwerking. Voor grafische vormgeving ga je naar Sterk in MEDIA!

andre-stuut
marja-keizer

Marja Zwuup

Marja's Fietsverhuur

Gewoon handelen, ontzorgen is een veelgehoorde kreet, maar Sterk in MEDIA ontzorgd echt!

Dat Kelly een goede huisstijlbewaker is behoef ik aan de meeste van ons niet meer uit te leggen. Ik ben ondertussen een trouwe klant en ambassadeur.

Ook foutjes worden snel opgelost

Doordat ze ook maar mensen zijn kan het voorkomen, al is het heel onwaarschijnlijk, dat er toch een foutje in het drukwerk terechtkomt.

Zo gebeurde het in mijn verhuurfolder dat er een telefoonnummer niet goed vermeld stond. Hier werd ik door een klant op gewezen. De folder meegenomen en laten zien wat de fout was. Kelly zou het bekijken en ik hoorde een paar dagen niets. Ik was in de veronderstelling dat we even in overleg zouden gaan.

Geen overleg maar gewoon handelen

Enige dagen later kreeg ik een pakket nieuwe folders binnen waarop de fout hersteld was.

Kijk dat is ook Kelly: ze handelt gewoon! Dankjewel!

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

15+ jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
De Veken 17
1716 KE Opmeer

kelly@sterkinmedia.nl
06 – 50 969 173