Dit zeggen onze klanten over ons en onze werkwijze

We kunnen natuurlijk zelf vertellen hoe goed wij in ons vak zijn, maar wij laten liever onze klanten aan het woord.

Als ware ambassadeurs delen zij graag hun ervaring met jou:

esther-grudelbach-levenderwijs

Sterk in MEDIA maakt websites en dat doen ze goed!

Sterk in Media ontwierp en maakte de nieuwe LevenderWijs website en de site van Prettig Contact met de Leerkracht in WordPress, die beide begin 2017 ‘live’ gingen.

Waarin Sterk ik Media zich onderscheid ten opzichte van andere webdesigners is het volgende:

 • Uitleg in gewoon Nederlands en een warme overdracht van je website zodat je daarna zelf aan de slag kunt. Aan tafel geen ingewikkelde technische termen, maar een uitleg in normaal Nederlands. En kom je er dan toch niet uit, wordt je vriendelijk en snel geholpen.
 • Ze denken mee. Ik koos bij de oprichting van LevenderWijs voor een .com domein, omdat het .nl domein niet beschikbaar was. Kelly kwam er bij toeval achter dat het .nl domein misschien beschikbaar komt en geeft mij de tip waardoor ik nu een .nl domein heb. Fijn als iemand meedenkt!
 • Ze helpen. Op mijn eerste en zelfgemaakte website stonden plaatjes die auteursrechtelijk beschermd zijn en daar kwam 'gedoe' van - mijn fout en mijn verantwoordelijkheid, maar... Ze denken mee, lossen op en passen aan, omdat zij er net zo van balen als ik.
 • Ze zijn flexibel. Wanneer je werkt met ondernemers stuit je op een gezonde portie eigenwijsheid. Ze zijn flexibel, denkt mee en lost op.

Ze gaan met een klant om, zoals je wilt als klant dat er met je omgaan wordt:

Betrokken – Klantgericht – Flexibel – Bereikbaar – Afspraak is afspraak

Ik beveel Sterk in Media dan ook van harte aan binnen mijn netwerk!

Esther Grudelbach
LevenderWijs | buro voor persoonlijke ontwikkeling

Ik wil mijn onderneming graag meer naamsbekendheid geven

Een van de manieren om dit te doen is het hebben van een goede flyer.
Eentje met een mooie vormgeving, indeling van tekst en foto’s. Tegelijkertijd was ik bezig met het veranderen van mijn website.

Daar horen mooie foto’s bij, die meteen een duidelijk beeld geven van mijn werk. Nadat de bedrijfsfotoshoot gemaakt was en ik een selectie kon maken van de foto’s vroeg ik Kelly om advies. Ze hielp mij bij het maken van keuzes, niet alleen voor de flyer maar ook zelfs voor mijn website. Gewoon gratis advies wat ik super waardeer! En tja, dan de flyer maken.

Een echte huisstijl? Nee, dat had ik niet.

Wel een logo, nieuwe foto’s en website teksten. Dus liet ik mijn verrassen! Al snel kwam er een mooie flyer, welke qua styling van vormen, kleuren en foto’s helemaal bij mij past. De teksten werden hier en daar een aantal keren bijgeschaafd, dat was geen enkel probleem.

 

Maar dan heb je een mooie flyer waarvan je wilt dat andere mensen hem zien.

Daarom wilde ik folderhouders bestellen en die voorzien van een mooie sticker zodat iedereen weet dat de folderhouders eigendom zijn van Zorg by Linda. Ik vertelde dit en toen zei ze: “Ja, maar ik kan ook een mooie sticker voor jou ontwerpen”. Vervolgens liet ze een aantal voorbeelden zien en was dit snel geregeld.

Naast het ontwerpen, regelde ze ook dat de flyer en sticker gedrukt werden en keurig bij mij thuis werden afgeleverd.

Ik ben heel blij met alle adviezen die ik op alle gebieden mocht ontvangen en helemaal met het resultaat van de flyer en de stickers. Ik beveel Sterk in Media van harte aan als grafisch vormgever!

Linda Oudeman
Zorg by Linda

linda-oudeman
femke-oepts

Het begin van een fijne samenwerking...

Op zoek naar een creatieve websitebouwer voor de vertaalslag van mijn unieke concept werd ik vanuit mijn netwerk geattendeerd op Sterk in MEDIA. Ik hoorde vele positieve geluiden, aarzelde geen minuut en pakte de telefoon. De afspraak op hun kantoor was snel gemaakt!

Sterk in MEDIA is dé gouden combinatie tussen een ontwerper met kennis van techniek en een webbouwer met oog voor vormgeving.

Het inzicht in deze parallel geeft mij nog meer het gevoel, dat ik met de juiste partij aan tafel zit. Al pratende raak ik overtuigd van hun kunnen, word ik direct aangestoken door hun enthousiasme, ben ik meer dan verrast door hun menselijke factor en benieuwd naar hun belofte over het eindresultaat!

 

Meedenken

Ik was dus op zoek naar een partij die snel kan schakelen en op een creatieve manier kan meedenken. Kelly heeft mij gestuurd waar nodig en mijn ideeën op een verrassende wijze omgezet naar een praktisch haalbaar concept.

Om aan de slag te gaan met de content heb ik tijdens een interactieve sessie met Kelly gewerkt aan de strategie en ‘kapstok’ van mijn website. Dit gaf mij de nodige houvast en door alle inzichten en tips kon ik weer verder met de ontwikkeling van mijn content.

 

Ontwerpen

Kelly heeft enorm met mij meegedacht en zowel op creatief als zakelijk vlak gezocht naar oplossingen waar ik blij mee ben om zodoende tot een prachtig ontwerp te komen.

 

Samen bouwen naar het resultaat

Na goedkeuring op het ontwerp is de techniek opgeleverd en werden er extra functionaliteiten toegevoegd. Als ik iets anders wilde, werd dit direct aangepast en teruggekoppeld.

 

Verbeteren en ondersteunen

Er wordt constant gekeken naar hoe de website verbetert kan worden en ik wordt ondersteund met persoonlijke en waardevolle support, ook achteraf!

 

Resumerend

De reacties op mijn website zijn zeer positief. Ik ben echt super blij mee met het resultaat! Kelly is een vrolijke en deskundige topper om mee samen te werken. Ze heeft veel extra ideeën die erg waardevol zijn, veel ervaring, doet wat ze beloofd en levert af binnen budget en tijd.

Femke Oepts
Beeldstrateeg

Snel, gemakkelijk benaderbaar, denkt mee en heeft goede ideeën.

Sterk in MEDIA heeft onze website ge-update. Wij zijn er super blij mee! Ze werken snel, zijn gemakkelijk benaderbaar, denken mee en hebben goede ideeën. Daarnaast zijn ze betaalbaar, ook voor een niet zo grote onderneming.

Wij zijn erg blij met de samenwerking en hebben Sterk in MEDIA bij collega ondernemers aanbevolen. Voor ons een topper eerste klas!

Anita Terlouw
Inconnecto

anita-terlouw
lisa-portengen

Zo fijn. Ik mail of bel en dan het komt goed. Dat is wat ik wil!

Sterk in MEDIA reageert snel, helder en creatief op al mijn WordPress vragen. Zij denken vooruit, komen met feedback en maken het gewoon zoveel prettiger voor mij om te bloggen.

We zijn nog maar net begonnen met samenwerken maar het smaakt naar meer en ik ben benieuwd wat ze nog meer kunnen!

Lisa Portengen

Kelly heeft de gave om je ‘vage’ ideeën om te zetten in beelden en kleuren

Ik zag behoorlijk tegen het maken van mijn huisstijl en website op. Een vriendin raadde mij Sterk in MEDIA aan. Een geschenk uit de hemel!

Kelly heeft de gave om je ‘vage’ ideeën om te zetten in beelden en kleuren. Ze sluit nauw aan bij je visie en persoonlijkheid. Het design heeft mijn verwachtingen op alle fronten overtroffen. Daarna is in een handomdraai de website gemaakt en opgeleverd. Daarnaast verzorgen zij ook nog eens de hosting. Zo ben ik in één keer compleet en heb ik maar één aanspreekpunt!

Dankzij Sterk in MEDIA ben ik de trotse bezitter van een huisstijl en website waarvan ik oprecht kan zeggen: ‘dit ben ik’.

Rani Zuijdervliet
Senior coach vitaliteit en performance

rani-zuidervliet
susan-dupon

Technische kennis, expertise op het gebied van online zichtbaarheid en een praktische inslag.

Sterk in MEDIA heeft mijn, destijds zelf geknutselde, site tot een professionele site omgetoverd.

Hun technische kennis, expertise op het gebied van online zichtbaarheid en de praktische inslag heb ik als een enorme toegevoegde waarde ervaren.

Er werd goed luistert naar mijn ideeën en beoordeelde deze op een prettige kritische wijze. De communicatie verliep vlot en soepel en wat ik vooral prettig vond was het doorzettingsvermogen; niet goed is goed genoeg, maar doorgaan tot het helemaal "af" en mooi was. Ook na de oplevering blijft Sterk in MEDIA aangesloten en is de drempel laag hen op te zoeken voor vragen e.d.

Kortom, een prettige samenwerking en een uitstekende site.

Susan Dupon
Dupon Coaching

De snelheid van werken, het enthousiasme straalt er vanaf

Naast coaching voor volwassenen, werk ik ook met kinderen en jongeren en verzorg ik voor deze doelgroep buitenschoolse trainingen– de Sta Sterk Training. Om in de hoeveelheid aan buitenschoolse trainingen op te vallen, wilde ik graag een flyer en een poster hebben om achter te laten op scholen, in wijkcentra en op allerhande prikborden in de regio.

Ik wist wat ik wilde maar niet hoe het te maken.

Ik vroeg Kelly mij te helpen en binnen no time had ik een voorstel. Omdat we elkaar nog niet zo goed kenden was het even zoeken naar de juiste ‘toon’ – over smaak valt niet te twisten en geen mens zo eigenwijs als de gemiddelde zelfstandig ondernemer (lees: ik ? ) .

Samen zijn we aan de slag gegaan en zo ontstond een flyer die voldoet aan mijn smaak én aan de ontwerptechnische eisen van Kelly. En terloops ontving ik ook nog handige tips zoals bijvoorbeeld over de witte achterkant van mijn vorige flyer - “zónde!” volgens Kelly: “papier heeft twee kanten, die moet je benutten”.

Snelheid van werken

Wat mij in positieve zin is opgevallen in de samenwerking is de snelheid van werken, het enthousiasme waarmee ze aan de slag gaat, haar flexibiliteit en het geduld wat ze heeft om te komen tot een ontwerp dat past.

De posters en flyers zijn een echt visitekaartje van de Sta Sterk Training en vind je inmiddels op allerlei plekken in West-Friesland.

Ik beveel Sterk in MEDIA dan ook van harte aan!

Esther Grudelbach
Levenderwijs - buro voor persoonlijke ontwikkeling

esther-grudelbach-levenderwijs
sanne

Na aanleiding van een WordPress workshop

"Helemaal TOP! Zeer handige tips gekregen! Ik kan zeker weer een aantal dingen kunnen aanpassen aan mijn website met een dosis zelf vertrouwen nu."

Sanna Toonen
Honeycomb Housing

Binnen een week ontvingen we de proef en daarmee was het klaar! Wij waren direct helemaal blij met opzet

Sinds korte periode hebben Annette Liefting van AAB-Communicatie en ik een vorm van samenwerking wat betreft het uitbellen en telefoon beantwoorden voor bedrijven die een reclamecampagne gaan doen.

Daarom ook besloten om samen een beurs te bemannen/bevrouwen tijdens de BNI Conferentie begin mei dit jaar.

Dit besluit namen we pas enkele weken voor de beurs en uiteraard kwamen ook toen pas de ideeën hoe we de stand zouden aankleden. Aangezien wij gezamenlijk nog geen foldermateriaal hadden, besloten we hiervoor Sterk in MEDIA in te schakelen.

Wij waren direct blij met de opzet

Dus samen met Kelly om tafel met de mededeling: de tekst hebben we al, we willen graag een A4-folder die in drieën wordt gevouwen; uitgelegd waar de tekst moet komen te staan; dit zijn onze logo’s…. veel plezier ermee en maak er wat moois van! Ik had verder even geen inspiratie.

Een week later ontvingen we de proef en daarmee was het klaar! Niet omdat Kelly het genoeg vond, wij waren direct helemaal blij met opzet. In de kleurstelling waren onze logo’s heel mooi verwerkt en uit de grafische beelden die zijn gebruikt, bleek al dat zij zich goed in ons onderwerp en onze diensten had ingeleefd. Ruim op tijd werden de folders bij mij op kantoor afgeleverd.

Snel reacties op vragen

Wanneer ik nadien ook nog vroeg om de grafische middelen (lettertype, foto) die ze had gebruikt, reageerde ze heel snel. Hierdoor konden wij goed voorbereid en met een professionele uitstraling onze stand versieren.

Bedankt voor de snelle en mooie acties en voor mij zeker een reden om je aan te bevelen.

Yolanda van der Arend
Business Square

yolanda-van-der-arend
patrick-odendaal

Kundig, betrokken en helder!

Eigenwijze klant met specifieke vragen

Ik ben zelfstandig adviseur procesmanagement en coach. Ik ben goed bekend met WordPress. Sterk in MEDIA bleek echter veel meer te weten over WordPress dan ik en dat is precies waar ik blij van word.

Sterk in MEDIA heeft mijn nieuwerdenieuwste website gebouwd het ontwerp voor mijn nieuwe huisstijl verzorgt. Ze vertaalden mijn wensen (ik ben een eigenwijze klant met specifieke vragen) concreet en accuraat naar mijn website. Ze reageren snel en open minded en het is heel fijn samenwerken. Daarnaast zijn ze kundig en adviseren ze betrokken en helder.

Ze wist mijn idee te vertalen naar een mooie duidelijke stijl

Sterk in MEDIA heeft mijn nieuwe huisstijl ontworpen: kaartjes, autobelettering, website. Ze deed dat na inventarisatie van mijn wensen snel en geheel conform mijn idee. Ze wist mijn idee te vertalen naar een mooie duidelijke stijl. Ik ben enorm blij met het resultaat van haar werk!
Daarbij is ze een prettige persoon om mee samen te werken: vriendelijk, betrokken en altijd bereid om mee te denken.

Ik ben zeer te spreken over het verloop en afronding van het project en beveel Sterk in MEDIA van harte aan.

Patrick Odendaal
Odendaal Advies

Wat hebben sterk en media en topsporter Jeffrey Stuut gemeen?

Als topsporter wordt er veel van je verlangd tijdens en naast je sport. Eén van de belangrijkste steunpilaren van een sporter is zijn sponsoren. Daarvoor is het hebben van een kwalitatief goede website en andere marketingmiddelen essentieel.

Als topsporter moet ik goed kunnen communiceren met mijn achterban, mijn ervaringen en prestaties delen, aangeven wat op het gebied van sponsoring mogelijk is. Wat dan niet mag ontbreken is een kwalitatief goede en adequate website. Net als in mijn sport moet alles goed werken en moet alles goed op elkaar afgestemd zijn. In de samenwerking merk ik dat Sterk in MEDIA ook voor het hoogst haalbare gaan. Ze kunnen snel schakelen op al mijn vragen en wensen. Dit moet ik tijdens mijn wedstrijden ook kunnen om tot een goed resultaat te komen.

Ik geloof als topsporter erin dat je ergens goed ik kan zijn maar dat het je het hoogst haalbare alleen kan halen als je met de beste professionals werkt. Dat zijn niet alleen mijn trainers, fysio’s, balanscoach, pedicure en mentale ondersteuning. Aan dit rijtje mag de steun van Sterk in MEDIA niet ontbreken. Het is voor mij heel belangrijk dat zij mij ontzorgen door mijn website up tot date te houden. Wijzigingen bijhouden en me tips geven hoe ik beter zichtbaar en vindbaar ben. Dit helpt mij bij het vinden van nieuwe sponsoren waar ik niet zonder kan.

Toen ik Sterk in MEDIA vroeg mij te helpen om mijn foundation verder te professionaliseren bedachten zij zich geen moment. “Natuurlijk willen wij daar aan bijdragen” was hun reactie. Na enige gesprekken kwamen we erachter dat we een goede klik hebben en elkaar naar ongekende hoogte toe brengen.

Sterk in MEDIA zorgt voor het complete marketing pakket; Het ontwerpen en ontwikkelen van mijn website. Maar na lancering ook het onderhouden, mij voorzien van tips omtrent het gebruik en online zichtbaarheid en ook het meedenken op andere gebieden zoals mijn social media en gedrukte marketinguitingen. Wat voor mij goed werkt is dat ze goed meedenken, snel kunnen schakelen en vooral kwalitatief hoogwaardig werk leveren. Ook ben ik bij hun op het goed adres als ik een folder, vlag of roll-up banner nodig heb voor mijn presentaties die ik in het land hou. De kers op de taart is het prachtig ontwerp van de belettering op mijn auto.

Sterk in MEDIA enorm bedankt! Ik ben blij dat ik de komende periode met jullie een samenwerking en partnerschap aan ben gegaan om toe te werken naar mijn grote droom; Goud op de paralympische spelen in Beijing 2022.

Samen gaan wij voor GOUD!

Met sportieve groet,
Jeffrey Stuut

jeffrey-stuur
guide-lamm

Huisstijl ontwikkeling Guido Lamm

Kelly heb ik leren kennen als een kei op haar vakgebied. Persoonlijke aandacht gecombineerd met een no-nonsens benadering maakt hen tot een fijne samenwerkingspartners. Glashelder in wat zij doen: huisstijl ontwikkelen en bewaken. En…een ruime uitvoering van het geen zij zeggen te doen.

Het is maar een detail maar als ik naast haar zit om wat veranderingen of wijzigingen voor te leggen voor mijn website, dan zijn haar handen op het toetsen bord sneller dan mijn ogen kunnen volgen.

Deze week (22 november) ontving ik de nieuwe en in de huisstijl passende visitekaartjes, flyers en posters. ‘Zeg wat je doet en doen wat je zegt’ daar staan zij voor.

Het jaar 2018 zal in mijn herinnering altijd een extra bijzondere jaar blijven. Ik was namelijk een van de deelnemers aan de 1e The Voice Senior.

Een prachtige ervaring om in Studio 24 in Hilversum je lied te mogen zingen. John de Mol sprak ons, vlak voor de opname toe met de woorden: ‘realiseer je dat je hier in de mooiste studio van Europa bent, met het beste geluid, de beste technici, het mooiste licht en decors en de beste musici. Jouw liedje duurt maar even dus geniet er van’. Bij de knock-out koos mijn coach Marco voor andere kandidaten en vloog ik er uit.

In augustus en september werden de opnames, The blind-audition en The knock-out uitgezonden. De regiemedewerkers van The Voice hadden ons meerdere keren uitgelegd dat, hoe je prestatie ook zal zijn, je mailbox zal ontploffen en er erg veel reacties naar je toe zullen komen.

Onderdeel van mijn huisstijl is mijn website. Deze was een, met behulp van WordPress, door mij zelf gemaakte site. Netjes maar saai. De agenda/speellijst was daarin het belangrijkste onderdeel. Verder bezat ik visitekaartjes en een eerder door Sterk in MEDIA gemaakte flyer. Niets daarvan vormde een geheel.

Vrijdag 24 augustus was de eerste uitzending van The Voice Senior. Vóór die tijd wilde ik graag mijn website verbeterd hebben.

Op drie juli had ik een afspraak met Kelly en legde uit wat mijn wensen waren. 18 juli lag er een analyse en een plan van aanpak in de mailbox. Twee mogelijkheden a. verbeteren van de bestaande site, b. een nieuwe site bouwen.

Ik begreep de vele voordelen bij een nieuwe site mét een zorgeloos hostingpakket, gaf hen de opdracht daar voor en deze site was vóór 24 augustus in de lucht.

Dank je wel!

Guido Lamm

Ze hebben een super mooie flyer gemaakt

Al een jaar of 2 loop ik te denken aan nieuwe flyers. En dan begint de ellende dus, wat moet er op, wat wil ik precies? Het enige wat ik weet is dat het een flyer moet worden met mijn buitenkussens erop. Verder kom ik niet en is de zin er alweer af, dus nog steeds geen flyers.

TOT ik Kelly hier bij BNI leerde kennen en haar producten zag.

Ik heb haar gevraagd of zij een flyer voor mij wilde maken. Ik hoefde alleen mijn logo in te leveren en wat foto’s.

Verder hoefde ik nergens aan te denken en er is een super mooie flyer gemaakt.

De producten zijn heel mooi weergegeven de kleuren zijn lekker helder en staat mooi bij mijn logo.

Super bedankt! Ik ben heel blij met mijn flyer.

Annette Stuut
Stitching Factory 

annette-stuut
meriam-slijkerman

In een handomdraai had ik drie fantastische folders, één week voor mijn event.

Sterk in MEDIA heeft ervoor gezorgd dat ik 3 fantastische leaflets uit kon delen op mijn business event in november 2017.

7 dagen voor tijd vroeg ik haar of dat nog mogelijk was waarop zij niet twijfelde en meteen aan de slag ging.

Samenwerking verloopt snel

Kelly is professioneel, in staat jouw wensen in een handomdraai om te zetten tot een passend product. Zij denkt mee en komt met vernieuwende ideeën.

De samenwerking verliep erg prettig en snel. Ik dank Sterk in Media voor de professionaliteit, creativiteit, flexibiliteit snelheid en daadkracht.

Ondanks de korte tijd had ze het vertrouwen dat het ging lukken. Kelly blijft rustig, overziet, plant en zorgt dat het in orde kwam.

Heel erg veel dank ik kan het iedereen aanraden.

Meriam Slijkerman
Business Coach

Ik ben heel tevreden over de samenwerking en over het resultaat.

Ik heb met Sterk in MEDIA gewerkt aan de totstandkoming van mijn site: Ik ben heel tevreden over de samenwerking en over het resultaat.

Ze zijn prettig in de omgang, de tussentijdse communicatie via Trello verliep goed, snel en to-the-point. Kortom, een aanbeveling waard!

Cynthia van der Zee
Van der Zee Coaching en advies

cynthia-van-der-zee
rene sluis de eikenhouten tafel

Samenwerken met Sterk in MEDIA is echt een feestje zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen

Wendy en ik kennen elkaar al wat langer, maar zijn nu pas echt concreet een project gaan doen, namelijk voor uitschuiftafel een frisse, up-to-date site maken in WordPress met Woocommerce, mogelijkheid om tafels online samen te stellen en klanten in Nederland (iDEAL), België (Bancontact/Mr. Cash) en Duitsland (Sofortbanking) de mogelijkheid te bieden eventueel online te betalen.

Vergeleken met andere webbouwers waar wij zaken mee doen, blinkt Sterk in MEDIA uit in:

 • snelheid: geen lange aanlooptijden, geen gefaseerde uitrol, geen deadlines laten schieten, etc; bovendien werkt ze in de avonduren of weekenden door indien nodig;
 • hands-on werken: Ze hebben aan een half woord genoeg en voert het dan ook op eigen inzicht door;
 • samenwerking: samenwerken is echt een feestje zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen;

Samenvattend kan ik Sterk in MEDIA uit eigen ervaring iedereen aanbevelen.’

René Sluis
Uitschuiftafel

Huisstijlbewaking betekent alles mooi in één lijn met elkaar

Mijn drukwerk was op zijn zachts gezegd een rommeltje. In de loop van de jaren heb ik door diverse ontwerpers op basis van mijn logo en huisstijl, flyers, visitekaartjes, briefpapier en zo nog wat meer dingen, laten ontwerpen. Daarnaast recent een nieuwe website met een andere domeinnaam, een ander telefoonnummer.

Kortom hoog tijd voor een update van het drukwerk.

Ik ben op zoek gegaan naar een betrouwbare partij, liefst een BNI lid, die kwaliteit levert en waar ik een langdurige zakelijke relatie mee kan aangaan. Dat laatste vind ik belangrijk omdat ik af wil van hap snap ontwerpers, die zo maar weer uit beeld kunnen verdwijnen.

Communicatie verloopt plezierig

Afspraak gemaakt, mijn wensen kenbaar gemaakt en er kwam vlot een goed voorstel. In de ontwerpfase levert ze snel en voert wijzigingen meteen door. De communicatie verloopt vlot en plezierig en met het resultaat wat er nu ligt ben ik erg blij.

Het mag duidelijk zijn, wil je wat met jouw marketinguitingen, je huisstijl of je drukwerk, zoek niet verder, ga naar Sterk in Media.

Jeroen Engelaer
Profinciency

Jeroen Engelaar
chris-verzeilberg

Bij ons zelf en onze klanten viel de huisstijl in de smaak

Aan Sterk in MEDIA vroegen we om een nieuw logo voor Atlantic Bedrijfshulpverlener Centrum te maken.

En na wat email wisselingen kregen we een naast het logo, ook nieuwe visitekaartjes geleverd. Bij ons zelf en onze klanten viel dit in de smaak.

Voor de 2e opdracht werden onze certificaten en roll-up banners onder handen genomen en ook hierbij zeer tevreden en voor een redelijke prijs.

Foutje snel opgelost

Helaas door technische omstandigheden was de 2e zending niet helemaal goed gegaan. Maar het probleem werd direct opgelost en binnen 4 dagen hadden wij alsnog alle producten op de zaak liggen.

Mocht je je huisstijl willen aanpassen, dan kan ik Sterk in MEDIA van harte aanbevelen.

Chris Verzeilberg
Atlantic BHV Centrum

Hoe leuk is het…

 • Hoe leuk is het dat nadat je gevraagd hebt om visitekaartjes en je aangeeft je logo te sturen er twee dagen later een voorstel is nog vóórdat je je logo hebt verzonden?
 • Hoe leuk is het dat meteen duidelijk is dat het een out of de box kaartje is die in zijn geheel niet lijkt op wat je eerder had?
 • Hoe leuk is het om je dan meteen te realiseren dat dit kaartje meteen laat zien waar je allemaal voor staat?
 • Hoe leuk is het dat kleine aanpassingen meteen gedaan worden en dan ook nog met de precisie van een Zwitsers uurwerk verwerkt worden?
 • Hoe leuk is het dat na plaatsing op Facebook er 162 likes op komen?

Ik kan jullie uit eigen ervaring vertellen dat dit allemaal geweldig leuk is en dat ik Sterk in MEDIA van harte aanbeveel om vol met passie voor iedereen aan de slag te gaan die gewild en ongewild verrast wil worden!!!

 

Eelco Sondorp
De Happy Cooker

eelco-sondorp
nienke-blom

Kelly zag ik voor het eerst toen ik op bezoek was bij een BNI chapert in Hoorn. Wat een leuke griet en wat een energie, dacht ik nog.

Lekker dichtbij, makkelijk praten

Daarna kwam ze een keer in mijn eigen Chapter in Alkmaar op bezoek. Ik zag wat voorbeelden van haar werk en hoorde dat ze in Heerhugowaard kwam met haar bedrijf. Lekker dichtbij; dus maar eens praten. Ik wilde namelijk wat nieuwe producten én ik zocht een partij om mijn drukwerk bij te laten maken, maar niet te duur.

Ik werd ontvangen in een fijne sfeer, in een bedrijfsverzamelgebouw, goed bereikbaar.

We hadden een lang gesprek, raakten beiden enthousiast, en brainstormden wat af. Kelly had een lijstje met vragen van mij en zou daar later op terugkomen.

Er is nu een huisstijl. En Sterk in MEDIA bewaakt die.

En dat deed ze! Wat ze afleverde liet zien dat ze goed had geluisterd. Ik zag mijn verhaal terug in haar ontwerpen voor de flyer, advertentie en voucher. Er is nu een huisstijl voor Libelle uitvaartbegeleiding.

De prijs is goed én transparant voor de vormgeving. Voor het drukken zoekt ze voor mij per product de beste prijs en komt vóór de deadline per post al bij me thuis. Heerlijk!

En ik heb via hen ook een drukker gevonden die rouwkaarten drukt in Broek op Langedijk. Daar klinkt het ook mee, die is goed bereikbaar en niet te duur.

Dankjewel! Jullie dienstverlening is echt plus-plus. Meedenken, snel én voor een goede prijs!

Nienke Blom
Libelle uitvaartbegeleiding

Precies volgens afspraak en van goede kwaliteit.

Wij hebben nu meerdere malen een beroep gedaan op Sterk in MEDIA en elke keer bleek weer hoe snel zij door hebben wat wij graag willen voor onze visitekaartjes, flyers, spandoek en website en webhosting.

Binnen no-time zat er een voorstel in mijn mailbox met verschillende opties. Vorige week lagen er al de eerste pakketten met flyers en spinnen/spanners voor ons nieuwe spandoek op de zaak. Die spanners, daar had ik zelf nooit aan gedacht als ik via een internetdrukkerij zelf het doek zou hebben besteld. Maar Sterk in MEDIA denk aan alles!

Gister kwam ook het spandoek. Precies volgens afspraak en van goede kwaliteit. Dankjewel, want dankzij Sterk in MEDIA zijn wij nu vindbaar en ook zichtbaar in Andijk. Niemand kan meer zeggen dat ze de ingang van ons pand niet kunnen vinden met dat enorme spandoek boven de deur.

Wij zullen jullie dan ook van harte aanbevelen binnen ons netwerk.

Herriët Walstra
Walstra Tuin en Onderhoud.

peter-en-herriette-walstra
henriette-moes

Een verhelderend inspiratie gesprek met een mooie voucher als resultaat.

Al enige tijd liep ik met het idee om een voucher te laten ontwerpen. Een bon die ik kan uitdelen in mijn netwerk of aan potentiële klanten. Dit bleef ik maar uitstellen omdat ik het moeilijk vond te bedenken hoe dit er uit zou moeten zien en welke tekst ik wilde gebruiken. Kelly had via een mede BNI-lid al vernomen dat ik dit graag wilde en zij stuurde mij een uitnodiging voor een inspiratiegesprek. Dit was voor mij een heel verhelderend gesprek.

Kritische blik

Zij heeft mij diverse voorbeelden laten zien en vertelt wat er allemaal mogelijk is. En, het resultaat mag er zijn! Mijn wensen zijn niet alleen verwerkt in een prachtig voucher, maar er is ook met een kritische blik gekeken naar de door mij aangeleverde tekst.

Zij kwam met erg goede suggesties om er een krachtige en pakkende tekst van te maken! Daar ben ik bijzonder blij mee! Via de mail kreeg ik het concept toegestuurd waarop ik kon reageren. Na nog een kleine aanpassing, en de vouchers zijn gedrukt. En, de volgende dag kreeg ik het pakketje al thuisbezorgd! Wat een service!

Super snelle service

Ik heb al veel positieve reacties gekregen op de mooie voucher. En, omdat ik zo tevreden was met het resultaat heb ik meteen ook maar een kerstkaart laten ontwerpen. En ook weer met super snelle service!

Wil je ook iets laten ontwerpen? Ga dan met Kelly in gesprek. Zij is enthousiast, denkt mee, werkt snel, is heel zorgvuldig en vertaalt jouw wensen in een mooi product. Ik kan Sterk in MEDIA van hart aanbevelen!

Henriëtte Moes
Moes Professional Organizing

Leuker dan ik ooit zelf had kunnen bedenken!

Voor een speciaal evenement had ik met enige spoed flyers nodig. Een eenvoudig dingetje met wat informatie over mijn diensten en vooral wat foto’s. Binnen een paar uur na aanvraag had ik een heldere offerte met suggesties voor de beste opties en alternatieven qua oplage en papiersoort en hoe e.e.a. het beste bedrukt kon worden.

Na akkoord op de offerte, is er een prachtige flyer opgemaakt en die was veel leuker dan ik ooit zelf had kunnen bedenken. Kelly heeft een goede kijk op compositie en kleurgebruik en ik ben hartstikke blij met het eindresultaat.

Kelly komt met goede suggesties en adviezen, ze heeft verstand van zaken en levert binnen de afgesproken tijd.

Ik kan Sterk in MEDIA van harte aanbevelen, ze verlenen geweldige en supersnelle service en voor de prijs hoef je het niet te laten!

Jessica Griekspoor
Stijl in Stijl 

jessica-griekspoor
silvia-van-zwoeren

Direct een schot in de roos!

Wij zijn geweldig geholpen. We hadden een lastige opdracht: een website bouwen voor bijna tachtig gebruikers is geen eenvoudige opgave.

Ze wist echter direct de sfeer van onze organisatie te vertalen naar de website.

De heldere kleuren en vorm waren direct een schot in de roos. Een goede website voor een betaalbare prijs. We vinden echter de service en betrokkenheid nog belangrijker. Die was echt geweldig. We willen Sterk in MEDIA dan ook graag aan je aanbevelen.

Sylvia van Zoeren
Sensikids

Snel, gemakkelijk benaderbaar, denkt mee en heeft goede ideeën.

Op hun voorgaande website staat:

“Ik heb een passie voor design en alles wat er bij komt kijken, het proces, grafische vormgeving, creativiteit, strategie, uitwerking & samenwerking”

En alles daaraan klopt.

Voor het 50 jarig bestaan van Museum en Beeldentuin Nic Jonk is de uitnodiging gemaakt. We zijn er erg content mee. Kelly haar kwaliteit is dat zij werkelijk doet wat ze belooft. Ze luistert, bedenkt, creëert, en voert uit, betrouwbaar, zorgvuldig, vakvrouw! Zij levert kwaliteit. Het eindresultaat is zoals we dat ons gewenst hadden.

Kelly geeft haar creativiteit de ruimte, binnen de afgesproken levertijden. Hersteld waar nodig en prima prijs/kwaliteit verhouding.

Wij bevelen Sterk in MEDIA van harte aan!

 

Zeger en Annelies Jonk
Museum en Beeldentuin Nic Jonk

annelies-jonk
andre-stuut

De eerste indruk blijft je altijd bij! Je huisstijl speelt daar een belangrijke rol in.

Wat daar zeker aan bijdraagt is de uitstraling van je bedrijf. Een goed verzorgde huisstijl mag dan ook niet ontbreken.

Op aanraden van een bekende ben ik toen bij Sterk in MEDIA terecht gekomen; volgens mijn kennis ‘de huisstijl specialist’ bij uitstek. Om alle lovende woorden op te moeten schrijven zou ik aan 3 A-viertjes nog te weinig hebben verzekerde zij mij. Ik was nieuwsgierig wie deze geweldige vrouw zou zijn.

Daarop contact gezocht.
Mijn eerste indruk van haar was prima. Kelly straalt rust en betrouwbaarheid uit. En ze geeft mij de indruk dat het allemaal wel goed zal komen. Dat is heel prettig als je zelf niet zo thuis bent met deze materie. Al mijn vragen werden op tijd en volledig beantwoord wat het samenwerken heel plezierig maakt.

De eerste opdracht was mijn nieuw E‐boek in een mooi jasje te steken. Dit is uitstekend gedaan met een prachtig pack‐shot. Het resultaat mag er dan ook zijn. Wil je dit werk zien? Dan raad ik u van harte aan dit E-book van mijn website: www.stuut-tcb.nl te downloaden.

Zaken doen met Sterk in MEDIA is heel prettig
Door het goed meedenken, juiste tips te geven, verzorgde en overzichtelijke producten te maken, alles op tijd af te hebben en een goede prijs kwaliteit verhouding te hanteren maakt het zaken doen met Kelly heel prettig.

Door hun vakmanschap en het prettig samenwerken heeft Sterk in MEDIA inmiddels voor mij ook mijn cursusaanbod, offertes, visitekaartjes en certificaten in huisstijl mogen opmaken. Dit alles is ook weer tot volle tevredenheid gemaakt. De volgende opdracht is alweer geven door mij. Een nieuwe website voor de Jeffrey Stuut Foundation.

Ik beveel Sterk in MEDIA dan ook van harte aan! Ervaar net zoals ik deze prettige eerste indruk en plezierige samenwerking. Voor grafische vormgeving ga je naar Sterk in MEDIA!

Stuut TCB
André Stuut

Dromen en geluk zijn om te delen

En dat kan alleen als je ook daarvoor de juiste mensen om je heen hebt. Wendy is zo'n persoon die met haar deskundigheid ervoor heeft gezorgd dat mijn nieuwe boek 'Gelukkig zijn moet je durven' ook via de vernieuwde website duidelijk zichtbaar is.

Haar kracht is dat ze goed luistert naar je wensen en ideeën en deze zorgvuldig neerzet. Ze is goed in het overdragen van kennis zodat je zelf dingen kunt doen, maar ook -zoals in mijn geval- als je het te druk hebt voor deze werkzaamheden, neemt ze het met alle liefde uit handen en helpt ze je mee. Ze is flexibel inzetbaar. Ze draagt daarnaast ook zelf nog leuke tips aan en deelt haar werk ook met haar omgeving, zodat je droom nog beter zichtbaar wordt.

Sinds de uitgave van mijn nieuwe boek, wordt de website vaker bezocht dan ooit, niet in de laatste plaats door de toevoeging van Droomstudio online, waarop de geleide meditaties bij het boek te beluisteren zijn. Een creatief en technisch hoogstandje waar vele mensen nu van genieten!

Rosalinda Weel
Droomstudio

rosalinda-weel
marja-keizer

Gewoon handelen, ontzorgen is een veelgehoorde kreet, maar Sterk in MEDIA ontzorgd echt!

Dat Kelly een goede huisstijlbewaker is behoef ik aan de meeste van ons niet meer uit te leggen. Ik ben ondertussen een trouwe klant en ambassadeur.

Ook foutjes worden snel opgelost

Doordat ze ook maar mensen zijn kan het voorkomen, al is het heel onwaarschijnlijk, dat er toch een foutje in het drukwerk terechtkomt.

Zo gebeurde het in mijn verhuurfolder dat er een telefoonnummer niet goed vermeld stond. Hier werd ik door een klant op gewezen. De folder meegenomen en laten zien wat de fout was. Kelly zou het bekijken en ik hoorde een paar dagen niets. Ik was in de veronderstelling dat we even in overleg zouden gaan.

Geen overleg maar gewoon handelen

Enige dagen later kreeg ik een pakket nieuwe folders binnen waarop de fout hersteld was.

Kijk dat is ook Kelly: ze handelt gewoon! Dankjewel!

Groet, Marja Zwuup
Keizer Tweewielers uit De Goorn

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

15 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard