Hoe kan dat nou, op het ene blog zie je een lap aan reacties en op de andere niet. En hoe zit dat bij jou? Kunnen mensen reageren op jouw blogs?

Hier zie je een voorbeeld van een blog waar je reacties kan achterlaten. (klik)
En hier een voorbeeld waar dat NIET kan. (klik)

Wat is eigenlijk het nut van het reageren op je blog?

Ik zal je hier één en ander uitleggen het hoe en het waarom.

Behalve dat het gewoon ook erg leuk is om reacties te ontvangen op je blog en je dus in interactie kom met je doelgroep, wordt het ook nog eens zeer gewaardeerd door Google!

  • Google houd ervan als je gaat bloggen, je schrijft vanuit je hart over jouw dienst en / of product hierdoor schrijf je automatisch de juiste ‘zoekwoorden’ op waarop jij gevonden wilt worden, op een natuurlijke manier.
  • Goolge vind het gewoon erg fijn als je website regelmatig in beweging wordt gezet. En jouw doelgroep vind het weer leuk als er een nieuwe artikel van jou te lezen is met interessante tips en adviezen.

Maargoed terugkomend op die reacties, waar is dat voor nodig dan? Ik zal je het vertellen;

Omdat men reageert op je blog en jij daarop weer reageert wordt je blog langer, er wordt nog meer over dat specifieke onderwerp gesproken. En dat vind Google zo fijn! Als jij dus regelmatig blogs plaats zorg dan dat men reacties kan plaatsen onderaan je blog.

En kan dat bij jou? Als dat niet het geval is dan laat ik je nu zien hoe en waar je dat kan ‘aanzetten’ :

Stap 1:

blog_2_jan_2016_deonlinefactor_3

Stap 2:

blog_2_jan_2016_deonlinefactor_2

Nadat je dit heb gedaan komt het volgende tevoorschijn :

Blog_2_Jan_2016_deonlinefactor

Zo zie je maar, het is echt simpel maar  je moet het even weten, succes! Enne…laat je mij weten of het jouw gelukt is?  Je weet nu waar je je reactie kan plaatsen namelijk in het veld hieronder:

Laat een reactie achter