Case: Ocura Dental

Home » Portfolio » Vernieuwde website voor meer naamsbekendheid in de regio

Vernieuwde website voor naamsbekendheid in de regio

Doelstelling:
Voor een nieuwe onderneming een website ontwikkelen waarin de klant straks heel eenvoudig oders kan plaatsen, zonder een webshop te zijn.

Vraagstelling:
Er is nog geen website, alleen een flyer die we eerder in het jaar hebben ontwikkeld. Verder is alles open voor creatieve ideeën.

Oplossing:
Voor Ocura Dental hebben we aan de hand van het bestaande logo en de flyer stijl een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld.

Uitvoering:
De menustructuur en customer journey op de website hebben we vorm gegeven om zo dat website behapbaar en toegankelijk te maken. Ocura is specialist op het gebied van tandheelkundige producten zoals tandprotheses.

Zij spreken een doelgroep van tandartsen en andere experts aan die zelf hun prothese niet in-house kunnen ontwikkelen. Omdat het een zeer complex product is, zonder standaarden moet dit ook op de website goed besteld kunnen worden.

Dit gaan we realiseren met een interactieve PDF die deels automatisch invult, zoals ordernummer, en de rest kan de tandartspraktijk zelf invullen en digitaal weer opsturen in PDF.

Wil jij weten wat er allemaal mogelijk is op marketing gebied; met je website, huisstijl of drukwerk?

Samen gaan wij een uurtje sparren en je gaat naar huis
met nieuwe ideeën en een frisse dosis inspiratie.

logo-wit

Hét marketingbureau waar je door zzp’ers wordt geholpen. Wij houden van een professionele en persoonlijke aanpak. Daarom heb je bij ons één aanspreekpunt maar wel een heel team van zzp’ers tot je beschikking. Dat is Sterk in MEDIA.

Sinds 2007.

Bezoekadres:

Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard

ma t/m vr   09.30 – 17.00

Wendy: 06 – 48 403 058
Kelly:  06 – 50 969 173

Social Media

Duurzaamheid:

Wij werken samen met Natuurlijk Hosting voor duurzame en groene hosting. Voor elke website die gehost wordt, wordt er een boom gepland door Trees for All.