Case: Stichting Omgaan met Pesten

Home » Portfolio » Stichting Omgaan met Pesten

Marketingmiddelen voor naamsbekendheid | Werkboek

  • Roll-Up banner
  • Werkboek
  • Ansichtkaarten
  • Werkmap voor losbladig binnenwerk

Doelstelling:
Meer naamsbekendheid genereren voor de Stichting en Trainingen.

 

Vraagstelling:
De vorige vormgever heeft aangegeven te stoppen met de werkzaamheden voor de stichting. Wij zoeken een vormgever die het stokje wilt overnemen in de vorm van sponsoring.

 

Oplossing:
Sterk in MEDIA zet zich graag in voor stichtingen en verenigingen die wij een wamr hart toedragen. De Stichting Omgaan met Pesten is daar één van. Wat een onwijs mooi initiatief om kinderen die gepest worden te helpen weerbaarder te worden.

Uitvoering:
Voor de stichting zijn we gestart met de ontwikkeling van  roll-up banners en ansichtkaarten die gebruikt konden worden op de verenigingsdag. Daarna volgde de map voor losbladig binnenwerk van de trainingen. Losbladig, omdat de trainier zelf de volgorde van hoofdstukken bepaald tijdens elke training.

Nadat dit met succes was ontvangen bij de trainers kwam de vraag of het bestaande werkboek, die in de loop van de tijd een beetje uit de hand gelopen was qua vormgeving voor de trainers zelf, ook onder handen genomen kon worden.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuw werkboek met een helemaal nieuwe vormgeving, toegespitst op kinderen en met veel creatieve vrijheid om zelf de opdrachten in te maken.

Klant aan het woord:

mirelle

Wij zijn ontzettend blij dat er zoveel professionals zijn die zich voor onze stichting willen inzetten. Op dit moment werkt Sterk in MEDIA aan de vormgeving van ons nieuwe werkboek.

We staan te popelen om onze nieuwe werkboeken in gebruik te nemen in het nieuwe jaar! Onze dank gaat uit naar Kelly; Fantastisch dat er zoveel professionals zijn die onze organisatie een warm hart toe dragen.

Mirelle Valentijn

Stichting Omgaan met Pesten

Wil jij weten wat er allemaal mogelijk is op marketing gebied; met je website, huisstijl of drukwerk?

Samen gaan wij een uurtje sparren en je gaat naar huis
met nieuwe ideeën en een frisse dosis inspiratie.

logo-wit

Hét marketingbureau waar je door zzp’ers wordt geholpen. Wij houden van een professionele en persoonlijke aanpak. Daarom heb je bij ons één aanspreekpunt maar wel een heel team van zzp’ers tot je beschikking. Dat is Sterk in MEDIA.

Sinds 2007.

Bezoekadres:

Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard

ma t/m vr   09.30 – 17.00

Wendy: 06 – 48 403 058
Kelly:  06 – 50 969 173

Social Media

Duurzaamheid:

Wij werken samen met Natuurlijk Hosting voor duurzame en groene hosting. Voor elke website die gehost wordt, wordt er een boom gepland door Trees for All.