Speciaal drukwerk: personeelshandboek met houten kaft

Home » Portfolio » Speciaal drukwerk Jac Tromp

Bouwbwdrijf Jac. Tromp b.v.

Drukwerk met hout: super speciaal en mooi om te houden

 

Doelstelling:
Het personeel bereiken met een speciale uitgave van het personeelshandboek. Helemaal in de stijl van het bedrijf en met een luxe finishing touch.


Vraagstelling:
Wij zijn een bouwbedrijf en dat willen we met het boekje uitstralen. Dus willen we graag een houten kaft.


Oplossing:
In samenwerking met een drukkerij gespecialiseerd in hele speciale druktechnieken zijn we tot dit houten boekje gekomen.

 

Uitvoering:

Kaft van hout voor duurzame uitstraling

De kaft is gemaakt van triplex, welke is bedrukt met houtnerf motief daarna is het beeldmerk eruit gestanst. Op de eerste pagina van het losbladig binnenwerk is het vignet op exact dezelfde positie gedrukt en daardoor zijn de kleuren van het logo zichtbaar door de houten kaft heen.

 

Losbladig binnenwerk

Het binnenwerk is losbladig en samengebonden met open klikbare ringen, waardoor in de toekomst het personeelshandboek steeds kan worden aangevuld met nieuwe pagina's. Door de opbouw van een rug losse kaft is het boek ook makkelijk dikker of dunner te maken afhankelijk van het aantal pagina's.

 

Het binnenwerk is gedrukt op licht glanzend stevig papier waardoor de foto's die het boek zijn sfeer en identiteit geven heel mooi uitkomen. Het geheel krijgt hierdoor een extra luxe uitstraling.

Gaan wij aan de slag met jouw website?

logo-wit

Hét marketingbureau waar je door freelancers wordt geholpen. Wij houden van een professionele en persoonlijke aanpak. Daarom heb je bij ons één aanspreekpunt maar wel een heel team van freelancers tot je beschikking. Dat is Sterk in MEDIA.

Sinds 2007.

Bezoekadres:

Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard

ma t/m vr   09.30 – 16.30

Wendy: 06 – 48 403 058
Kelly:  06 – 50 969 173

Wij werken aan duurzaamheid

Wij werken samen met o.a.
Trees for All en Work with Nature
voor behoud van bomen in
Nederland en Costa Rica

duurzaamheid-plant-a-tree-work-with-nature