Huisstijl ontwikkeling en doorvoering

Home » Portfolio » Huisstijldoorvoering in drukwerk Libelle Uitvaartbegeleiding

Case: Libelle levensafronding en uitvaart begeleiding

Huisstijl doorvoering

  • Huisstijl
  • Flyers voor promotie
  • Communicatiemiddelen voor ambassadeurs
  • Marketing middelen voor klant loyaliteit
  • Advertenties voor naamsbekendheid

 

Nienke Blom kwam bij ons, want ze wilde graag wat drukwerk laten ontwerpen en haar huisstijl doorvoeren. Wel had zij zelf al helemaal in haar hoofd hoe het moest worden en dit is wat ze ons vertelde:

 

'Ik wil dat iedereen mij overal goed herkent. Daarnaast wil ik vooral mijn professionaliteit uitstralen maar wel wil ik dat mijn huisstijl kleuren goed vertegenwoordigd worden. Ik ben dan wel uitvaartbegeleider... Maar wel één met kleur. Geen zwarte rouwsfeer.'

 

En dit is het resultaat; een kleurrijk vrolijk geheel, vanaf nu overal te herkennen en te bewonderen!

Uitvoering:
Wat begon met een flyer ter promotie van de themaavonden in het filmhuis is uitgelopen op een heel breed assortiment aan marketing en communicatiedragers voor het merk Libelle.

Door het bestaande logo en de kleurstelling daarvan tot in detail uit te werken in de hele huisstijl is Libelle overal goed herkenbaar.

 

Ook hebben we een aantal speciale one-of-a-kind items gemaakt. Als relatiegeschek een ewaxinelichtes houder. De staander is van hout met een uitsparing voor het lichtje. Er omheen een koker van speciaal niet brandbaar papier, gemaakt van steengruis. Een werkelijk uniek product.

Voor de aanwezigen van een uitvaart hebben we wikkels ontwikkeld voor om zakdoekjes heen met diverse haiku's over afscheid, liefde en herinneringen.

En voor na een afscheid, voor nabestaanden, buttons met teksten als; Praten over... Lief, maar nu niet of juist Ja! graag. Zodat je die kunt gebruiken als je bijvoorbeeld weer aan het werk gaat en je collega's wilt laten weten dat je wel of niet wilt praten.

Klant aan het woord:

Gaan wij aan de slag met jouw website?

logo-wit

Hét marketingbureau waar je door freelancers wordt geholpen. Wij houden van een professionele en persoonlijke aanpak. Daarom heb je bij ons één aanspreekpunt maar wel een heel team van freelancers tot je beschikking. Dat is Sterk in MEDIA.

Sinds 2007.

Bezoekadres:

Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard

ma t/m vr   09.30 – 16.30

Wendy: 06 – 48 403 058
Kelly:  06 – 50 969 173

Wij werken aan duurzaamheid

Wij werken samen met o.a.
Trees for All en Work with Nature
voor behoud van bomen in
Nederland en Costa Rica

duurzaamheid-plant-a-tree-work-with-nature