Naamsbekendheid vergroten in de regio

Home » Portfolio » Huisstijl Walstra Tuin en Onderhoud

Walstra Tuin en Onderhoud - de weg naar een eigen identiteit

Naamsbekendheid vergroten doe je met:

 

 

Doelstelling:
Een nieuwe doelgroep bereiken met een nieuwe dienst en herkenbaarheid voor de bedrijfsruimte. Primair doel: het vergroten van de naamsbekendheid in de directe omgeving van het bedrijf.

 

Vraagstelling:
We hebben een nieuwe dienst die we graag onder de aandacht willen brengen en we zijn een nieuwe bedrijfspand betrokken die van buitenaf niet herkenbaar is.

 

Oplossing:

Vergroot de naamsbekendheid offline

Voor de gevel van het pand hebben we en spandoek ontworpen en geleverd. Voor de nieuwe dienst hebben we een wervingsflyer ontwikkeld die uitgedeeld kan worden, maar ook huis aan huis verspreid kan worden in de omgeving.

 

Vergroot de zichtbaarheid online

Om ook online het bedrijf beter te positioneren in zoekmachine resultaten zoals Google is voor Walstra een compleet nieuwe website ontwikkeld. Met als doelstelling om vooral naar de buitenwereld toe een professionalisering te realiseren de zichtbaarheid in de regio te vergroten.

De voorgaande website was gemaakt en werd onderhouden door de brancheorganisatie voor hoveniers: tuinkeur. Hierdoor miste de website van Walstra een eigen identiteit en stond er ook heel veel reclame van Tuinkeur op.

Om voor Walstra weer een eigen identiteit te creëren met unieke content en de eigen regie is voor een nieuwe website gekozen.

Daarnaast hebben wij ook de hosting van de website van Tuinkeur overgenomen, zodat Walstra ook daar zelf de eigen rechten toe heeft.

Klant aan het woord:

Gaan wij aan de slag met jouw website?

logo-wit

Hét marketingbureau waar je door freelancers wordt geholpen. Wij houden van een professionele en persoonlijke aanpak. Daarom heb je bij ons één aanspreekpunt maar wel een heel team van freelancers tot je beschikking. Dat is Sterk in MEDIA.

Sinds 2007.

Bezoekadres:

Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard

ma t/m vr   09.30 – 16.30

Wendy: 06 – 48 403 058
Kelly:  06 – 50 969 173

Wij werken aan duurzaamheid

Wij werken samen met o.a.
Trees for All en Work with Nature
voor behoud van bomen in
Nederland en Costa Rica

duurzaamheid-plant-a-tree-work-with-nature