Case: Proficiency

Home » Portfolio » Huisstijl doorontwikkeling Proficiency

Huisstijl doorontwikkeling en restyling

  • Huisstijl
  • Drukwerk voor promotie
  • Communicatiemiddelen voor naamsbekendheid
  • Roll-up Banner

 

Doelstelling:
Professionalisering van de bestaande huisstijl

Vraagstelling:
Mijn drukwerk is op zijn zachts gezegd een rommeltje. In de loop van de jaren heb ik door diverse ontwerpers op basis van mijn logo en huisstijl flyers, visitekaartjes, briefpapier en zo nog wat meer dingen, laten ontwerpen. Daarnaast recent een nieuwe website met een andere domeinnaam, een ander telefoonnummer. Kortom hoog tijd voor een update van het drukwerk.

Oplossing:
Alle huisstijldragers zijn opnieuw vormgegeven.

Uitvoering:
Er is eenheid en een vaste stijl ontworpen en met één vaste vormgever die de huisstijl regels bewaakt kan het straks ook niet meer gebeuren dat de huisstijl niet correct wordt doorgevoerd.

Klant aan het woord:

jeroen

Ik ben op zoek gegaan naar een betrouwbare partij, die kwaliteit levert en waar ik een langdurige zakelijke relatie mee kan aangaan.

Afspraak gemaakt, mijn wensen kenbaar gemaakt en Kelly kwam vlot met een goed voorstel. In de ontwerpfase levert ze snel en voert wijzigingen meteen door. De communicatie verloopt vlot en plezierig en met het resultaat wat er nu ligt ben ik erg blij.

Jeroen Engelear

Proficiency

Wil jij weten wat er allemaal mogelijk is op marketing gebied; met je website, huisstijl of drukwerk?

Samen gaan wij een uurtje sparren en je gaat naar huis
met nieuwe ideeën en een frisse dosis inspiratie.

logo-wit

Hét marketingbureau waar je door zzp’ers wordt geholpen. Wij houden van een professionele en persoonlijke aanpak. Daarom heb je bij ons één aanspreekpunt maar wel een heel team van zzp’ers tot je beschikking. Dat is Sterk in MEDIA.

Sinds 2007.

Bezoekadres:

Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard

ma t/m vr   09.30 – 17.00

Wendy: 06 – 48 403 058
Kelly:  06 – 50 969 173

Social Media

Duurzaamheid:

Wij werken samen met Natuurlijk Hosting voor duurzame en groene hosting. Voor elke website die gehost wordt, wordt er een boom gepland door Trees for All.