Speciaal drukwerk: bedrukte brievenbusdoos

Home » Portfolio » Classic Boat Tours brievenbusdoosje

Case: Classic Boat Tours - opvallen in de brievenbus

Mireille Ruitenberg van Classic Boat Tours vroeg ons om mee te denken over hoe zij een contactmoment met hun klanten bijzonder kunnen maken.

 

Het vraagstuk:

Als dank voor een boeking bij Classic Boat Tours sturen wij degene die de boeking regelt altijd een presentje. Alleen gebeurt dat nu in een kale witte envelop. Niet heel inspirerend...

 

De oplossing:

Een volledig bedrukte brievenbusdoos. Ontworpen in de huisstijl en door de volledige full color bedrukking en aansprekend beeld valt hij niet alleen in de smaak, maar ook nog eens extra op op de deurmat.

 

 

Mireille vertelt:

"De doosjes worden meestal verzonden naar (directie) secretaresses die voor de directie en hun relaties een vaartocht hebben georganiseerd maar zelf vaak niet mee mogen. Zo jammer is dat.

Die mensen verdienen een leuke presentje. En als dan de verpakking al leuk is, maar dat de inhoud net dat beetje meer bijzonder".

Gaan wij aan de slag met jouw drukwerk / huisstijl?

logo-wit

Hét marketingbureau waar je door freelancers wordt geholpen. Wij houden van een professionele en persoonlijke aanpak. Daarom heb je bij ons één aanspreekpunt maar wel een heel team van freelancers tot je beschikking. Dat is Sterk in MEDIA.

Sinds 2007.

Bezoekadres:

Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard

ma t/m vr   09.30 – 16.30

Wendy: 06 – 48 403 058
Kelly:  06 – 50 969 173

Wij werken aan duurzaamheid

Wij werken samen met o.a.
Trees for All en Work with Nature
voor behoud van bomen in
Nederland en Costa Rica

duurzaamheid-plant-a-tree-work-with-nature