Professionalisering van je marketing is
de nummer 1 reden om met ons in zee te gaan!

Dat is het... Wij zorgen voor professionalisering van je marketing...
Klinkt simpel en is effectief... Professionalisering, meer zichtbaarheid en vergroting van je expertstatus.

Wil je al dat drukwerk graag in het echt bekijken of het verhaal achter een website horen, kom dan langs voor een kop koffie!

Veel gestelde vragen over ons portfolio

Ontwerpen jullie in meerdere stijlen?

Wij ontwerpen in de stijl die jou doelgroep aanspreekt. Elk bedrijf heeft een eigen doelgroep en voordat wij beginnen met ontwerpen, doen we eerst een doelgroepenonderzoek.

Daarin kijken we naar het persona van de doelgroep, welke stijl en kleuren die doelgroep aanspreekt en aan de hand daarvan gaan we aan de slag.

Mocht je iets tegen komen in ons portfolio wat je echt totaal niet aanspreekt, dan kan dat dus kloppen. dan behoor jij niet tot de doelgroep van die klant. Maar dat betekent dus absoluut niet dat we niet kunnen ontwerpen in JOUW (doelgroeps) stijl.

De items in ons portfolio is ook maar een zeer beperkte greep uit alles wat we kunnen. Met 12 jaar ervaring, kan dat ook niet anders...

Kan ik een standaard offerte aanvragen voor het laten ontwikkelen van een website?

Nee, wij hanteren geen standaard offertes, alles wat we doen is maatwerk.

Dat betekent niet dat we elke keer dat we een aanvraag binnen krijgen een nieuwe prijs hanteren. Onze producten en diensten hebben wel standaard tarieven, maar afhankelijk van jou wensen en doelen, die we bepalen in een persoonlijk gesprek, kunnen we je een van onze pakketten aanbieden. De inhoud van de pakketten en de daarbij behorende prijzen variëren enorm.

Elke website die wij opleveren heeft een eigen uniek configuratie in ontwerp, maar ook in functionaliteiten en mate van vindbaarheid in Google en conversieverhogende middelen. Dat zijn de succesfactoren van een website, maar ook de prijsbepalers. Wil je dus weten wat een website kost voor jou?

Vraag dan een strategiesessie aan >

Of lees dit blogbericht met meer uitleg >

Al jouw marketing onder één dak geregeld... Wat betekent dat?

Dat betekent dat je bij ons terecht kunt voor werkelijk AL jou vraagstukken die te maken hebben met marketing.

Van: "wat maakt een opvallend visitekaartje" tot "op welke manier kan ik het beste de fotografie voor mijn folder verzorgen"
en "Hoe plan ik een bericht vooruit op Facebook" tot "Waar kan ik pennen laten bedrukken"

Nu doen wij niet alles op alle gebieden zelf, maar wij werken samen met een heel team van professionals. De meesten zijn zzp'ers en ware helden in hun eigen vakgebied. Anderen zijn onderdeel van grotere bedrijven.

Kortom; jij kan al je vragen bij ons kwijt en weten we zelf het antwoord niet, dan leggen we die neer bij onze partners en geven we je op die manier het antwoord. Maar jij hoeft zelf niet op zoek naar de juiste mensen om je vragen te stellen. Dat scheelt jou een hoop tijd!

Is jullie portfolio alles wat jullie kunnen?

Nee, bij lange na niet...

Maar als we ALLES in ons portfolio zetten wat we kunnen dan blijf jij de komende week scrollen...

Is er een specifiek iets wat jij gemaakt wilt hebben, en je wilt graag weten of wij dat kunnen? Stel dan je vraag direct. Dan krijg jij een persoonlijk antwoord.

Doen jullie ook losse (kleine) opdrachten, of werken jullie alleen aan volledige branding projecten?

Wij zijn zeer flexibel en werken aan hele kleine opdrachten (bijvoorbeeld het maken van één enkel visitekaartje) en ook aan volledige branding projecten waarbij we de volledige positionering en de marketingplanning van een bedrijf voor onze rekening nemen.

Maar ook alles daartussenin.

Dus stel...
Jij wilt nu een visitekaartje en een flyer en over zes maanden bedenk jij dat je toch ook graag je website op orde wilt hebben. Dan mail je ons nu met de aanvraag voor een visitekaartje en flyer en over zes maanden bel je ons weer voor je website. Geen enkel probleem.

Wat voor ons het werk leuk maakt is dat andere ondernemers zichtbaar zijn voor hun doelgroep en dat ze meer naamsbekendheid generen en groeien met hun onderneming. En of dat nu komt door een simpele flyer of door een complete campagne met alle toeters en bellen, maakt voor ons niet uit.

Ik wil een afspraak maken. Hoe kan ik dat het beste doen?

Voor het maken van een afspraak kun je ons heel eenvoudig bereiken:

Bel. 06 - 50 969 173 (je krijgt dan Kelly aan de telefoon)
E-mail: kelly@sterkinmedia.nl
Je kan ook het formulier op de contactpagina invullen

Of je kan rooksignalen sturen, echter waaien die door de wind regelmatig de verkeerde kant op, dus die optie raden we niet aan. 😉

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

15+ jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
De Veken 17
1716 KE Opmeer