Passief inkomen genereren met een slimme website!

Voor veel ondernemers is het een droom: online ondernemen en op die manier makkelijker nieuwe klanten aantrekken en binden en een passief inkomen genereren. En dat klinkt zo mooi: passief inkomen. Passief betekent zonder inspanning. Slapend rijk worden…

Nouja… geen enkel inkomen is écht passief. Je moet er altijd wel íets voor doen. Maar met een slimme website is het voor ondernemers wel veel makkelijker om passief inkomen te genereren.

Wat is passief inkomen precies?

Een passief inkomen is een geldstroom waarvoor je niet direct hoeft te werken. Dit betekent dat je geld blijft verdienen ook als je even niet aan het werk bent.

Deze financiële vrijheid klinkt heel romantisch. Maar dat je niet nu op dit moment voor het geld dat binnenkomt hoeft te werken, betekent niet dat je er nooit tijd en energie in hebt hoeven steken. Passief inkomen creëren draait vooral om slim werken en een andere mindset dan bij actief inkomen.

Een paar voorbeelden van inkomsten genereren via je website:

  • Een webshop met downloadbare/digitale producten. Zoals worksheets, documenten, een betaald e-boek/magazine of handige checklists.
  • Een betaalde upsell aan het eind van de weggever/funnel van een digitaal product.
  • Een online training of betaalde, vooraf opgenomen, masterclass
  • Automatisch gefactureerde abonnementen. Als dat een abonnement is op digitale inhoud of toegang tot een community. Een onderhoudsabonnement, bijvoorbeeld, is niet passief daar voer je werkzaamheden voor uit. 😉
  • Affiliate producten aanbieden via je website

Maar… zoals gezegd; passief inkomen is nooit helemaal passief. Een digitaal aanbod aan producten zal je nog wel moeten ontwikkelen en ook moet je altijd marketing doen om verkoop te genereren. Maar leuk is het wel!

Wil jij als slimme ondernemer dus ook online, passief, geld gaan verdienen dan heb je een echte NEXT LEVEL website nodig om je aanbod op te verkopen en automatiseringen die ervoor zorgen dat jij ook tijdens je vakantie gewoon geld kan blijven verdienen.

Dit artikel is afkomstig uit ons Marketing Magazine: NEXT LEVEL Website

Een magazine bom vol met tips en tricks om je website naar een volgend niveau te tillen en er een ware marketingmachine van te maken. Luchtig om te lezen en zeer gevarieerd in aanbod en artikelen.

Deel dit blog op Social Media

Met slimme tools en functionaliteiten wordt je website je meest krachtige marketingtool én kan je veel tijd besparen door automatiseren.

sterk-in-media-magazine-next-level-website
Gratis marketing magazine

NEXT LEVEL Website

Een NEXT LEVEL Website wordt op maat gemaakt met super handige functionaliteiten die jouw leven als ondernemer een stuk makkelijker gaan maken.

  • Je wilt met je branding uniek zijn ten opzichte van je collega’s
  • Je huidige website voelt een beetje basic
  • Je website lijkt teveel op andere websites
  • De huidige website past niet meer 100% bij jou en je onderneming

Naast je website heb je wellicht een heleboel extra tools en accounts die al je online marketing aan elkaar knoopt. Dat kan een heel stuk makkelijker en efficiënter als je de juiste functionaliteiten in je website toepast. Daarmee bespaar je kosten en tijd.

Auteur:

Kelly Eekhof

Grafisch Vormgever - Personal Branding Expert

"Ik help ambitieuze ondernemers om zichzelf als expert in de markt te zetten en te onderscheiden van collega-ondernemers. Zodat zij hun eigen authentieke verhaal vertellen en vanuit de eigen unieke eigenschappen gaan werken aan hun gunfactor en alleen die klanten aantrekken die 100% bij ze passen."

profielfoto-kelly-blogs

Advies nodig?

Neem contact op met Kelly.

E: kelly@sterkinmedia.nl
T: 06-509 69 173

Laatst toegevoegde artikelen

maak-jij-al-gebruik-van-deze-slimme-tools-van-google

Maak jij al gebruik van de slimme tools van Google?

wanneer-je-meer-winst-uit-je-onderneming-wilt-halen

Wanneer je méér winst uit je bedrijf wilt halen…

online-leeromgeving-jouw-kennis-verkopen-en-passief-inkomen-genereren

Online Leeromgeving: Jouw kennis verkopen en passief inkomen genereren.

video-zorgt-voor-authentieke-eerlijke-en-oprechte-verbinding

Video zorgt voor authentieke, eerlijke en oprechte verbinding met je doelgroep

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

15+ jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
De Veken 17
1716 KE Opmeer

kelly@sterkinmedia.nl
06 – 50 969 173