Een ijzersterk team van marketing specialisten

Alleen kun je hard rennen, maar samen kom je verder

Om het jouw zo gemakkelijk mogelijk te maken heb jij altijd één aanspreekpunt; Wendy of Kelly, maar wel een heel team dat voor je aan de slag gaat. Zo blijft alles voor jou overzichtelijk en ben je verzekerd van kwaliteit op alle fronten.

kelly-eekhof

Kelly Eekhof

FOUNDER // DRUKWERK EXPERT

Ondernemers helpen hun doelgroep aan te spreken op een manier die aanzet tot actie. Dat is wat Kelly als geen ander doet. Zo heeft zij al voor vele opdrachtgevers de naamsbekendheid vergroot en de identiteit geprofessionaliseerd.

wendy-weel

Wendy Weel

FOUNDER // WORDPRESS EXPERT

Wendy is een échte WordPress expert en gespecialiseerd in toegankelijke websites. In een handomdraai zet zij ontwerpen om in functionele, gebruiksvriendelijke en vooral gewoon goed werkende vindbare en converterende websites.

niels-van-der-velden

Niels van der Velden

Hosting & Beveiliging

Niels verzorgt de webhosting en online beveiliging van onze klanten. Vanwege zijn passie voor duurzaamheid is de webhosting snel en veilig en duurzaam - hij gebruikt namelijk 100% groene stroom. Daarnaast plant hij voor elke klant een boom.

dana-schoenmaker-beeldbankfotografie

Dana Schoenmaker

Fotograaf

Dana zorgt voor de juiste sfeer en weet de leukste locaties voor jou shoot én heeft creatieve ideeën, waardoor het foto’s worden waar je trots op kan zijn! Dana zorgt ervoor dat jij en je bedrijf met de juiste uitstraling in beeld worden gebracht.

mieke-koomen

Mieke Koomen

Tekstschrijver

Mieke is verhalenverteller met een voorliefde voor het verhaal achter mens en onderneming. Perberichten, interviews, webteksten en (project)redactie behoren tot haar specialiteiten. Mieke schrijft vanuit haar hart en dat is te voelen als je haar teksten leest!

nadia-brander

Nadia Brander

Tekstschrijver - Content Creator

Van het volledig schrijven van een tekst tot het redigeren van een bestaande tekst of samen brainstormen over bv. de tone of voice, het is allemaal mogelijk. Nadia heeft een voorliefde voor mode, reizen en beauty maar ze schrijft ook teksten voor ondernemers in andere vakgebieden.

vernon-bos

Vernon Bos

Belettering - Groot formaat print

Vernon is gek op plakken. Plakken van stickers, plakken van grootformaat fotobehang, plakken van autobelettering. Als het maar blijft kleven! Naast plakken is buitenreclame zoals vlaggen en gevelbelettering zijn specialisatie.

ellen-pichotte

Ellen Pichotte

Fotograaf

Perfecte foto's maken voor je social media en om je blogs te ondersteunen. Daar hoef je echt niet altijd een fotograaf voor in te huren. Met slimme trucks kun je zelf de beste foto's schieten. Gewoon met je eigen telefoon.

femke-oepts

Femke Oepts

Beeldstrateeg

Femke haar missie is om bedrijven te laten groeien. Hoe? Door een slimme combinatie van inzicht, strategie, creativiteit en fotografie zorgt zij ervoor dat jouw verhaal in het hoofd en hart van het juiste publiek terecht komt.

jesper-van-langen

Jesper van Langen

Filmmaker

Jesper brengt bedrijven professioneel in beeld met promotie en productfilms. Hij is een creatieveling die de touwtjes goed in handen heeft en met zijn passie en inlevingsvermogen altijd de juiste snaar weet te raken.

anita-van-prooien

Anita van Prooijen

Tekstschrijver

Professioneel schrijven is een vak apart en dat heeft Anita van Prooijen in de vingers. Ze doet niets liever dan ondernemers verlossen van writer’s blocks en schrijfkrampen, zowel voor online als offline media. Anita is een zakelijke schrijver.

marco-van-ammers

Marco van Ammers

Fotograaf

Beeldcommunicatie gaat verder dan simpelweg een paar foto’s op de website of in een brochure. Het is het samenspel tussen opdrachtgever, doel, doelgroep, boodschap en vormgeving dat bepaalt hoe effectief een reclame uiting is.

melanie-groot

Melanie Groot

SEA specialist - Google ads

Melanie is gek op data. Het analyseren van zo'n beetje alles wat maar te maken heeft met Google en diens analytics. Van zoekwoord onderzoek tot het strategische plan. Haar kracht ligt in de opzet van Google advertenties (SEA).

bryan-verzeilberg

Bryan Verzeilberg

Social Media Strateeg

Bryan is gespecialiseerd en zeer ervaren als het gaat om Social Media. Advertenties op maat maken en uitzetten in één of meerdere specifieke doelgroepen behoren tot zijn dagelijkse werkzaamheden.

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

13 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Volg ons op:

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard