Een ijzersterk team van marketing specialisten

Om het jouw zo gemakkelijk mogelijk te maken heb jij altijd één aanspreekpunt; Kelly, maar wel een heel team dat voor je aan de slag gaat. Zo blijft alles voor jou overzichtelijk en ben je verzekerd van kwaliteit op alle fronten.

kelly-eekhof-vennoot-sterk-in-media

Kelly Eekhof

FOUNDER // GRAFISCH EXPERT

Ondernemers als expert in de markt zetten. Dat is wat Kelly als geen ander doet. Zo heeft zij al voor vele opdrachtgevers de naamsbekendheid vergroot en de identiteit geprofessionaliseerd.

patrick-eekhof-vennoot-sterk-in-media

Patrick Eekhof

VENNOOT // TECHNISCH SPECIALIST

Patrick is technisch sterk en op de achtergrond van Sterk in MEDIA de rechterhand van Kelly. Hij zorgt ervoor dat alle processen op rolletjes verlopen en dat de websites in prefecte conditie blijven.

niels-van-der-velden

Niels van der Velden

Hosting & Beveiliging

Niels verzorgt de webhosting en online beveiliging van onze klanten. Vanwege zijn passie voor duurzaamheid is de webhosting snel en veilig en duurzaam - hij gebruikt namelijk 100% groene stroom. Daarnaast plant hij voor elke klant een boom.

mieke-koomen

Mieke Koomen

Tekstschrijver

Mieke is verhalenverteller met een voorliefde voor het verhaal achter mens en onderneming. Perberichten, interviews, webteksten en (project)redactie behoren tot haar specialiteiten. Mieke schrijft vanuit haar hart en dat is te voelen als je haar teksten leest!

Nadia Marvelous Media

Nadia Brander

Tekstschrijver

Van het volledig schrijven van een tekst tot het redigeren van een bestaande tekst of samen brainstormen over bv. de tone of voice, het is allemaal mogelijk. Nadia heeft een voorliefde voor mode, reizen en beauty maar ze schrijft ook teksten voor ondernemers in andere vakgebieden.

anita-van-prooijen

Anita van Prooijen

Tekstschrijver

Anita gelooft heilig in de kracht van goed doortimmerde teksten die het unieke verhaal van een onderneming vertellen. En die overtuiging brengt zij met kennis van zaken én plezier in de praktijk.

lisa-barnhoorn-2

Lisa Barnhoorn

Signmaker

Opvallen op groot formaat. Behang, keukenwraps, auto's en glas zo'n beetje elke gladde ondergrond voorziet Lisa van een jouw huisstijl of andere wensen. Lisa is specialist plakken!

dana-schoenmaker-beeldbankfotografie

Dana Schoenmaker

Fotograaf

Dana zorgt voor de juiste sfeer en weet de leukste locaties voor jou shoot én heeft creatieve ideeën, waardoor het foto’s worden waar je trots op kan zijn! Dana zorgt ervoor dat jij en je bedrijf met de juiste uitstraling in beeld worden gebracht.

ilona-van-der-zouwen

Ilona van der Zouwen

Fotograaf

Een creatieve denker met een liefdevol hart. Krachtige persoonlijke portretten maakt Ilona voor ondernemers. Haar stijl is zacht, minimalistisch, ontspannen en puur.

Haar favoriete uitspraak: Als jij je laat zien, ben je een inspiratie voor anderen.

femke-oepts

Femke Oepts

Beeldstrateeg

Femke haar missie is om bedrijven te laten groeien. Hoe? Door een slimme combinatie van inzicht, strategie, creativiteit en fotografie zorgt zij ervoor dat jouw verhaal in het hoofd en hart van het juiste publiek terecht komt.

steven-geldof

Steven Geldof

Videomaker

Steven is gespecialiseerd in het maken van video's voor ondernemers. Video's die geld opleveren en die je doelgroep raken. Na een carrière in het maken van speelfilms richt hij zich nu volledig op ondernemers en hun expertstatus verhogen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bryan Verzeilberg

Social Media Strateeg

Bryan is gespecialiseerd en zeer ervaren als het gaat om Social Media. Advertenties op maat maken en uitzetten in één of meerdere specifieke doelgroepen behoren tot zijn dagelijkse werkzaamheden.

Steffie Witte

Steffie Witte

Creatief Vormgever

Steffie specialiseerd zich in huisstijlen & huistijlhandboeken en de doorvoering van die huisstijl in communicatie en Social Media.

Haar ontwerpen zijn fris, minimalistisch en eigentijds, zonder al teveel poespas.

vernon-bos

Vernon Bos

Belettering - Groot formaat print

Vernon is gek op plakken. Plakken van stickers, plakken van grootformaat fotobehang, plakken van autobelettering. Als het maar blijft kleven! Naast plakken is buitenreclame zoals vlaggen en gevelbelettering zijn specialisatie.

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

15+ jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
De Veken 17
1716 KE Opmeer