Hoor jij wel eens dat je website saai is of een 13 in een dozijn?

Wil je eens iets anders? Wil jij je website een eigen gezicht geven? Probeer dan eens te werken met een pagebuildersysteem.

Welke systemen bestaan er allemaal en waarom zou je een pagebuildersysteem gebruiken?

Natuurlijk kan je een website maken zonder pagebuilder systeem maar als je deze eenmaal hebt ontdekt…..dan wil je niet meer terug. Ik wil je er wel bij zeggen dat het het wel weer iets ingewikkelder maakt om je website bij te houden. Het voordeel van is als je werkt met een pagebuildersysteem is dat je website (bijna ) helemaal  kan maken zoals jij wilt.  Je kan je website echt opbouwen, zie het lego blokjes, blokje voor blokje… Hoe cool is dat!!

Dit zijn de meeste gebruikte pagebuildersystemen :
– Pagebuilder van Siteorigin – gratis
– Beaver Builder – betaald
– Visual composer – betaald

En er zijn nog veel meer maar dit zijn de meeste gangbare en betrouwbare pagebuildersystemen.

Wat zijn de gevolgen voor je website als je geen pagebuildersysteem hebt?

Gelukkig zijn er niet echt grootte en desastreuze gevolgen als je hier niet mee kan / wilt werken. Wat een nadeel is dat je website een beetje een eenheidsworst wordt. Door het gebruik van een pagebuildersysteem kan je het net wat speelser maken wat meer JOU…
Probeer het eens uit!

Hoe laat je een pagebuildersysteem voor jouw website werken?

Je kan veel meer elementen, modules verwerken op je website, denk met aan je homepage en aan Call to Actions die je overal kan plaatsen.
In kolommen werken. Kolommen kleurtjes geven. (zowel horizontaal als verticaal)
Doordat jou website een weerspiegeling gaat worden over wie jij bent, het gezicht achter het jouw bedrijf, wordt je website, je bedrijf persoonlijker en wordt je zichtbaarder voor je doelgroep.

[cta title=”GRATIS E.H.B.W training” url=”http://deonlinefactor.nl/gratis-training-e-h-b-w/” anchor_text=”klik hier om je direct aan te melden”]Wil je meer weten over de ‘achterkant’ van WordPress? En over bovenstaand thema? Kom dan naar mijn GRATIS E.H.B.W training op maandag 6 juni in Heerhugowaard. Geef je dan nu hier op, er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en je wegwijs te maken in WordPress![/cta]

 

Heb je nog vragen over dit blog? Laat ze dan achter in het reactieveld hieronder. En vond je dit blog waardevol, deel het dan in jouw netwerk door op onderstaande knoppen te klikken. Dank je wel!

Zorgeloze groet,

Wendy Weel

11 reacties

 1. Wendy Kerssens op 10 mei 2016 om 12:07

  Ja, die zijn superhandig! kun je zelf de mooiste pagina’s creëren. In mijn template er al standaard een pagebuilder in. Heb je misschien ook nog een paar voorbeelden van creatieve toepassingen? Ter inspiratie?

  Groet,

  Wendy

  • Wendy op 10 mei 2016 om 21:25

   Hoi Wendy,

   Dankjewel voor je reactie! Uiteraard mijn eigen website maar ook veel in mijn portfolio, bv Dupon Coaching, Jurian de graaff. WPCafe.nl, Sensikids, U-5.nl …
   Jij gebruikt template Avada zag ik, klopt inderdaad daar zit een pagebuilder bij in. Ziet er gaaf uit!
   Groetjes,
   Wendy

 2. Veron Goemans op 11 mei 2016 om 12:47

  Hé Wendy, top informatie! Wist niet eens dat er zoiets was als Pagebuilders. Is het net zoiets als Optimizepress en Thrive?

  Welke van de drie gebruik jezelf? Welke raad je aan?
  En die betaalde builders, wat zijn daarvan de kosten?
  Ben reuze benieuwd.

  • Wendy op 11 mei 2016 om 15:54

   Ha Veron 🙂
   Ja, in Optimizepress en Thrive zit het er al in, net als bij Avada.
   je vroeg waar ik zelf veel mee werk, dat is Pagebuilder en Beaver Builder. Beaver Builder is vanaf 99 dollar.
   Kan je hier wat mee?

   Enne bedankt voor je reactie,
   groet
   Wendy

 3. Sandy Hof-Teeuwen op 11 mei 2016 om 13:44

  Hallo Wendy,
  Dat klinkt leuk! Ik heb ook Avada van WordPress. Dus dan zit dit erin. Ik heb eerlijk nog geen voorstelling van wat je dan al zoal kan aanpassen en doen. Dus mocht je een leuke link hebben waar ik kan zien wat er zoal mee kan leuk!

  • Wendy op 11 mei 2016 om 15:44

   Hi Sandy,

   Ik heb een website gemaakt in Avada en dat is http://www.u-5.nl Maar dat is maar een tipje wat je er mee kan 🙂 Je kan echt super veel gave dingen maken!
   Bedankt voor je reactie 🙂

   Groet,
   Wendy

 4. Jantine op 12 mei 2016 om 08:41

  Wauw Wendy, ik heb een paar van de voorbeelden bekeken van websites die jij noemt, dat ziet er gaaf uit! Ik heb ook Avada van WordPress en ik ben tevreden over hoe mijn website er nu uitziet. Maar nu weet ik dat ik er nog veel meer uit kan halen, mooie inspiratie voor als ik aan een opfrissing van mijn website toe ben.

  • Wendy op 12 mei 2016 om 10:27

   Hoi Jantine,
   Bedankt voor je reactie en tof dat ik jou heb weten te inspireren 🙂
   Succes ermee!
   Groet
   Wendy

 5. Marion op 12 mei 2016 om 14:08

  Hoi Wendy, ik had er nog niet eerder van gehoord en weet ook niet of ik het nodig heb. Ik heb website door webalist laten bouwen en die hebben het mooi gemaakt. Of kun je me vertellen of het voor mij ook interessant is? Ik ben niet zo thuis in deze materie (nog niet….)

 6. Anneke op 14 mei 2016 om 21:30

  Hallo Wendy,
  Voor mij is het nieuw. Ik ga zeker eens kijken op een aantal websites om te zien wat er allemaal mogelijk is met Pagebuilders. Dank!

 7. Marielle op 19 mei 2016 om 22:15

  Dank je wel Wendy voor het delen van al deze interessante info. Superhandig!

  Liefs Marielle

Laat een reactie achter