Over ons

Patrick en Kelly Eekhof

Samen runnen wij Sterk in MEDIA, waarbij Patrick ervoor kiest om zoveel mogelijk in de achtergrond te blijven.

Verliefd, verloofd, getrouwd, zakelijke partners en Papa & Mama

slimme-website-kelly-eekhof-sterk-in-media-2

Wie is eigenlijk?

Van nature enthousiast, energiek, vol met creativiteit en een verfrissende uitstraling. Dat is hoe anderen mij omschrijven en dat kan ik alleen maar beamen. Zelf zou ik daar nog reislustig en fantasierijk aan toevoegen.

Een heerlijke cappuccino kan ik enorm van genieten. Latte-macchiato mag ook. Als het maar koffie is met veel (koe) melk.

Naast koffie word ik ook blij van:

Reizen en pretparken bezoeken over de hele wereld

Bouwen met Lego

Boeken lezen; Fictie en Ondernemersboeken

Aromatherapie met Essentiële Oliën

Mijn zoon Lucas en Patrick mijn levenspartner

En last but not least... ik hou van ondernemen en marketing. Maar dat is een inkoppertje. Met een hele bak kennis en ervaring help ik ondernemers zichzelf écht in de spotlight te zetten. Te groeien als ondernemer en marketing leuk te gaan vinden.

Unieke kwaliteiten

Door de specialisatie typografie en kleurpsychologie heb ik een scherp oog voor het gebruik en plaatsing van tekst en beeld ontwikkelt. Zowel offline als online. Mijn ongeremde creativiteit zorgt ervoor dat ik voor elke bedrijf passende marketing kan ontwerpen.

Mijn

In 2012 ben ik gestart als fulltime ondernemer nadat mijn baan in loondienst ophield te bestaan. Een kans die ik met beide handen heb aangegrepen om voor mezelf te beginnen.

Alleen is ondernemen voor een introvert en super verlegen persoon een extra handicap in een succesvol bedrijf starten. Ik durfde in het begin geen verkoopgesprekken te voeren. Netwerken was absoluut niet aan mij besteed want dan moest ik praten met vreemden en een offerte versturen gaf me paniek-aanvallen; Wat nou als de ontvanger mij te duur vindt?

Van introvert meisje naar

2016 was het jaar waarin de rust eindelijk een beetje terugkeerde. Ik kon gaan vliegen met mijn bedrijf tot grote hoogte en dat rakketje is nog steeds aan het stijgen!

In de tussentijd ben ik gaan werken aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Ik sloot me aan bij een netwerkgroep waarbij ik elke week mezelf moet presenteren voor 25+ ondernemers. Ik leerde spreken voor een groep mensen zonder te stotteren en hoe ik vol zelfvertrouwen mezelf als expert in de markt kan zetten.

Naast mijn zelfvertrouwen groeide ook mijn netwerk en mijn klantenkring enorm. Mijn gunfactor kreeg een groeispurt en ik merkte dat wanneer ik over mezelf of mijn bedrijf vertel vanuit mijn eigen verhaal dat mensen dat raakt en ik daardoor nog hoger kan vliegen.

Play Video

Mijn vader was mijn en toeverlaat

Modder-Dadder

Mijn vraagbaak en mijn mentor. Hij was zelf ook ondernemer en hielp me waar hij kon. Hij deed mijn administratie en hielp me meer zelfvertrouwen te krijgen om toch echt verkoopgesprekken te gaan voeren.

Zonder hem was het me nooit gelukt om een succes te maken van mijn bedrijf en mijn eigen belemmerende overtuigingen overboord te gooien.

Keerpunten in mijn leven waren in 2011 toen ik mijn moeder verloor. Ik was op dat moment 25 en er helemaal niet klaar voor om verder te leven zonder moeder.

In 2013 overleed ook mijn vader. Toen waren mijn broer en ik opeens weeskinderen. Ook al zijn we volwassen, zo voelt dat.

Podcast | NIVO-nh

Van binnen naar buiten

In deze episode vertel ik openhartig over mijn ondernemersreis en waar ik nu voor staat. Daarnaast deel ik waardevolle marketing-tips waar je direct mee aan de gang kunt.

Nu combineer ik mijn met mijn ervaringsdeskundigheid

en help ik ondernemers zich als expert in de markt zetten.

Play Video

Ik help ondernemers hun eigen verhaal te vertellen en vanuit hun unieke eigenschappen te werken aan hun gunfactor en expertstatus. Ik werk met ondernemers die écht naar buiten willen treden en middels eigen storytelling willen werken aan persoonlijke marketing. Ze zijn goed in wat ze doen; het uitoefenen van hun vak en het overbrengen van hun kennis en expertise op anderen. Alleen is goed zijn in je vak niet hetzelfde als goed zijn in marketing.

Marketing is in mijn optiek niet moeilijk of ingewikkeld. Het valt of staat met de verbinding die jij maakt met je doelgroep. Hoe beter jouw marketing is hoe meer expertstatus jij opbouwt. Ik help je graag meer impact en resultaten te halen uit je marketing zodat ook jij een consistente stroom aan nieuwe klanten aantrekt.

Nog even een paar feitjes over mij:

  1. Ik lust eigenlijk geen koffie...
    Dit klinkt heel gek. Ik sta regelmatig op de foto met koffie in mijn hand en via Social Media nodig ik vaak ondernemers uit om een bak koffie te komen drinken, en dan drink ik ook daadwerkelijk koffie! Maar ben ik bij anderen op bezoek, zal ik altijd om thee vragen. Ik lust namelijk alleen koffie als daar heel veel melk in zit. Koemelk welteverstaan, geen koffiemelk. Op kantoor drink ik dan ook alleen Café au Lait van Dolce Gusto en in de horeca cappuccino of latte macchiato.
  2. Mijn favoriete jaargetijde is de lente
    Ik hou niet van hitte. De zomer is niet aan mij besteed. Zodra het kwik boven de 23 graden komt worden veel mensen blij. Trekken naar het strand gaan liggen bakken in de zon... Ik niet, ik verstop me binnen waar het koel is en ik optimaal kan functioneren. In de lente geniet ik van buiten en het leven wat volop in bloei komt.
  3. Ik loop het liefst op mijn sokken
    Zodra ik thuis ben, of op kantoor aankom, dan schop ik mijn schoenen uit. Ik loop de hele dag op mijn sokken, ook als er klanten komen. Op kantoor doe ik “alsof ik thuis ben”.  🙂
starbucks

Wil je nog meer over me weten?

Laten we kennismaken

Plan een gratis en vrijblijvende kennismaking in om te kijken of wij een match zijn! Tijdens het gesprek kan jij al je vragen stellen over ons aanbod, werkwijze en vertellen over jouw plannen.

Blogs met een persoonlijk tintje

Zakelijk netwerken - sociaal vs structuur

Sterk in MEDIA en zakelijk netwerken

Netwerken is een groot onderdeel van de acquisitie en marketing binnen bedrijven om nieuwe klanten binnen te halen. Dat kan je lezen in zo’n beetje elk ondernemers handboek wat er te krijgen is. Zonder netwerk bestaat je onderneming niet. Iedereen heeft een netwerk of je daar nu actief iets mee doet of niet. Vele soorten…

werken-aan-je-bedrijf

Uurtje factuurtje of vaste project prijs hanteren?

In dit artikel geven we antwoord op een van de meest gestelde vragen die wij krijgen in onze mailbox. Wat kost [fill in the blank…] en hoeveel uur denk je daarmee bezig te zijn? Op het eerste deel van de vraag hebben we relatief snel een antwoord: Wij werken namelijk met vaste tarieven als het…

teamleider-design-wceu-2019

Teamleider van het design team

Geeft een compleet nieuwe dimensie aan WordCamp Europe 10 maanden hebben we keihard toegewerkt naar WordCamp Europe in Berlijn. Wat begon in augustus 2018 met een online videogesprek met de Global Lead die mij vroeg om teamleider te worden is uitgegroeid tot een onwijs mooi, groot, vermoeiend, leerzaam, chaotisch, druk, leuk, geweldig, once in a…

organisatie wordcamp 2019 WCEU

Organisator van WCEU 2019

Organisator van WCEU 2019 – Wat houdt dat in? Onderdeel van een groter geheel – Onderdeel van het Design Team, het mooist team om deel van te maken  Wij krijg heel veel vragen over WordCamp Europe (WCEU) en onze deelname in het organisatie team. Wat is het? Wat houdt het in om organisator te zijn?…

ondernemen-en-kwetsbaaheid

Ondernemen in openheid: oprecht en vol vertrouwen

Drie woorden die deze week het centrum vormen van dit blog We hebben een vreemde week achter de rug. En dit blog is dan ook niet zozeer zakelijk maar van een veel persoonlijker aard. Een kijkje achter de mens die we als ondernemer zijn en die ons in staat stelt ons kwetsbaar op te stellen…

De volgende stap in professionalisering: WordPress Website Consultants

Een kijkje in onze Sterk in MEDIA keuken. 2016 en 2017 stonden in het teken van persoonlijke ontwikkeling – met als grootste winpunt de ontwikkeling van Sterk in MEDIA. Maar we zijn er nog niet! 2018 en 2019 staan in het teken van professionalisering; we gaan groeien met ons bedrijf met als primaire doel onze…

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

15+ jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
De Veken 17
1716 KE Opmeer

kelly@sterkinmedia.nl
06 – 50 969 173