kelly-en-patrick-eekhof-sterk-in-media
Grafisch Vormgever: Pixels of vectoren, zolang het maar creatief is

Kelly Eekhof

Kelly Eekhof (1985) woont in Wervershoof en is getrouwd met Patrick (1987). Samen runnen zij Sterk in MEDIA, waarbij Patrick ervoor kiest om voornamelijk in de achtergrond te blijven.

Kelly studeerde af aan het Media College in Amsterdam als grafisch vormgever.

Door de specialisatie typografie en kleurpsychologie heeft zij een scherp oog voor het gebruik en plaatsing van tekst en beeld ontwikkelt. Zowel offline als online. Haar ongeremde creativiteit zorgt ervoor dat ze voor elke bedrijf passende marketing kan ontwerpen.

Kernwoorden die passen bij Kelly:

Creatief, enthousiast, veelzijdig, duizendpoot, motivator, oog voor detail, verbinden, structuur en focus.

Podcast: Van binnen naar buiten / NIVO-NH

In deze episode vertel ik openhartig over mijn ondernemersreis en waar ik nu voor staat. Daarnaast deel ik waardevolle marketing-tips waar je direct mee aan de gang kunt.

Mijn ondernemersverhaal

In 2012 ben ik gestart als fulltime ondernemer nadat mijn baan in loondienst ophield te bestaan. Een kans die ik met beide handen heb aangegrepen om voor mezelf te beginnen.

Alleen is ondernemen voor een introvert en super verlegen persoon een extra handicap in een succesvol bedrijf starten. Ik durfde in het begin geen verkoopgesprekken te voeren. Netwerken was absoluut niet aan mij besteed want dan moest ik praten met vreemden en een offerte versturen gaf me paniek-aanvallen; Wat nou als de ontvanger mij te duur vindt?

Modder-Dadder

Mijn vader was mijn grote steun en toeverlaat.

Mijn vraagbaak en mijn mentor. Hij was zelf ook ondernemer en hielp me waar hij kon. Hij deed mijn administratie en hielp me meer zelfvertrouwen te krijgen om toch echt verkoopgesprekken te gaan voeren.

Zonder hem was het me nooit gelukt om een succes te maken van mijn bedrijf en mijn eigen belemmerende overtuigingen overboord te gooien.

Keerpunten in mijn leven waren in 2011 toen ik mijn moeder verloor. Ik was op dat moment 25 en er helemaal niet klaar voor om verder te leven zonder moeder.

In 2013 overleed ook mijn vader. Toen waren mijn broer en ik opeens weeskinderen. Ook al zijn we volwassen, zo voelt dat.

Van introvert meisje naar zelfverzekerde ondernemer

2016 was het jaar waarin de rust eindelijk een beetje terugkeerde. Ik kon gaan vliegen met mijn bedrijf tot grote hoogte en dat rakketje is nog steeds aan het stijgen!

In de tussentijd ben ik gaan werken aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Ik sloot me aan bij een netwerkgroep waarbij ik elke week mezelf moet presenteren voor 25+ ondernemers. Ik leerde spreken voor een groep mensen zonder te stotteren en hoe ik vol zelfvertrouwen mezelf als expert in de markt kan zetten.

Naast mijn zelfvertrouwen groeide ook mijn netwerk en mijn klantenkring enorm. Mijn gunfactor kreeg een groeispurt en ik merkte dat wanneer ik over mezelf of mijn bedrijf vertel vanuit mijn eigen verhaal dat mensen dat raakt en ik daardoor nog hoger kan vliegen.

Play Video
Play Video

Nu combineer ik mijn kennis en expertise vanuit de marketing met mijn ervaringsdeskundigheid en help ik ondernemers zich als expert in de markt zetten.

Ik help ondernemers hun eigen verhaal te vertellen en vanuit hun unieke eigenschappen te werken aan hun gunfactor en expertstatus. Ik werk met ondernemers die écht naar buiten willen treden en middels eigen storytelling willen werken aan persoonlijke marketing. Ze zijn goed in wat ze doen; het uitoefenen van hun vak en het overbrengen van hun kennis en expertise op anderen. Alleen is goed zijn in je vak niet hetzelfde als goed zijn in marketing.

Marketing is in mijn optiek niet moeilijk of ingewikkeld. Het valt of staat met de verbinding die jij maakt met je doelgroep. Hoe beter jouw marketing is hoe meer expertstatus jij opbouwt. Ik help je graag meer impact en resultaten te halen uit je marketing zodat ook jij een consistente stroom aan nieuwe klanten aantrekt.

Kernwaarden van Sterk in MEDIA:

Enthousiasme, vertrouwen, authenticiteit, creativiteit en expertise

Dit zijn de vijf woorden waarop wij elk project draaien.

Nog even een paar feitjes over mij:

 1. Ik lust eigenlijk geen koffie...
  Dit klinkt heel gek. Ik sta regelmatig op de foto met koffie in mijn hand en via Social Media nodig ik vaak ondernemers uit om een bak koffie te komen drinken, en dan drink ik ook daadwerkelijk koffie! Maar ben ik bij anderen op bezoek, zal ik altijd om thee vragen. Ik lust namelijk alleen koffie als daar heel veel melk in zit. Koemelk welteverstaan, geen koffiemelk. Op kantoor drink ik dan ook alleen Café au Lait van Dolce Gusto en in de horeca cappuccino of latte macchiato.
 2. Mijn favoriete jaargetijde is de lente
  Ik hou niet van hitte. De zomer is niet aan mij besteed. Zodra het kwik boven de 23 graden komt worden veel mensen blij. Trekken naar het strand gaan liggen bakken in de zon... Ik niet, ik verstop me binnen waar het koel is en ik optimaal kan functioneren. In de lente geniet ik van buiten en het leven wat volop in bloei komt.
 3. Ik loop het liefst op mijn sokken
  Zodra ik thuis ben, of op kantoor aankom, dan schop ik mijn schoenen uit. Ik loop de hele dag op mijn sokken, ook als er klanten komen. Op kantoor doe ik “alsof ik thuis ben”.  🙂
starbucks
marketing-adviesgesprek-gratis

Marketingadvies gesprek aanvragen

Je wilt doorgroeien met je bedrijf, maar iets houdt je tegen...

 • Je merkt dat je marketing te wensen overlaat
 • Jij wilt graag sparren over jouw marketing
 • Jij bent echt knijtergoed in je vak maar vind marketing lastig

Ik geef je graag ideeën hoe jij je marketing kan professionaliseren!
Ik heb jarenlang ervaring en heb al heel veel ondernemers geholpen om zichzelf als expert in de markt te zetten.

Dit exclusieve gesprek plan ik maar 2 keer per week in. Dus reserveer snel jouw plekje!

2016 - 2021 Kelly en Wendy vormen samen Sterk in MEDIA

Vanaf 1 december 2016 werkte Kelly intensief samen met Wendy als webbouwer en in op 21 juni 2017 hebben zij samen de merknaam Sterk in MEDIA aangenomen.

Twee ondernemers die onder één noemer hun beide bedrijven runnen.

per 1 september 2021 stopt Wendy echter met websites bouwen en gaat zij een nieuw avontuur aan; zij opent in 2022 een delicatessenwinkel in Noord-Scharwoude: Meiden met Smaeck.

Vanaf 1 oktober 2021 neemt Patrick Eekhof het technische stokje van Wendy over en wordt Sterk in MEDIA een VOF.

wendy-en-kelly-scheiden-wegen

Blogs met een persoonlijk tintje

Zakelijk netwerken - sociaal vs structuur

Sterk in MEDIA en zakelijk netwerken

Netwerken is een groot onderdeel van de acquisitie en marketing binnen bedrijven om nieuwe klanten binnen te halen. Dat kan je lezen in zo’n beetje elk ondernemers handboek wat er te krijgen is. Zonder netwerk bestaat je onderneming niet. Iedereen heeft een netwerk of je daar nu actief iets mee doet of niet. Vele soorten…

werken-aan-je-bedrijf

Uurtje factuurtje of vaste project prijs hanteren?

In dit artikel geven we antwoord op een van de meest gestelde vragen die wij krijgen in onze mailbox. Wat kost [fill in the blank…] en hoeveel uur denk je daarmee bezig te zijn? Op het eerste deel van de vraag hebben we relatief snel een antwoord: Wij werken namelijk met vaste tarieven als het…

teamleider-design-wceu-2019

Teamleider van het design team

Geeft een compleet nieuwe dimensie aan WordCamp Europe 10 maanden hebben we keihard toegewerkt naar WordCamp Europe in Berlijn. Wat begon in augustus 2018 met een online videogesprek met de Global Lead die mij vroeg om teamleider te worden is uitgegroeid tot een onwijs mooi, groot, vermoeiend, leerzaam, chaotisch, druk, leuk, geweldig, once in a…

organisatie wordcamp 2019 WCEU

Organisator van WCEU 2019

Organisator van WCEU 2019 – Wat houdt dat in? Onderdeel van een groter geheel – Onderdeel van het Design Team, het mooist team om deel van te maken  Wij krijg heel veel vragen over WordCamp Europe (WCEU) en onze deelname in het organisatie team. Wat is het? Wat houdt het in om organisator te zijn?…

ondernemen-en-kwetsbaaheid

Ondernemen in openheid: oprecht en vol vertrouwen

Drie woorden die deze week het centrum vormen van dit blog We hebben een vreemde week achter de rug. En dit blog is dan ook niet zozeer zakelijk maar van een veel persoonlijker aard. Een kijkje achter de mens die we als ondernemer zijn en die ons in staat stelt ons kwetsbaar op te stellen…

parralax-contact-2

De volgende stap in professionalisering: WordPress Website Consultants

Een kijkje in onze Sterk in MEDIA keuken. 2016 en 2017 stonden in het teken van persoonlijke ontwikkeling – met als grootste winpunt de ontwikkeling van Sterk in MEDIA. Maar we zijn er nog niet! 2018 en 2019 staan in het teken van professionalisering; we gaan groeien met ons bedrijf met als primaire doel onze…

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

15+ jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
De Veken 17
1716 KE Opmeer