Werken aan jouw bedrijf.

Home » Open kantoordag

Wil jij lekker vol focus werken aan je eigen bedrijf?

✕   Je website is nodig aan een update toe
✕   De Social Media tijdlijn is de laatste tijd wat leeg
✕   De ideeën voor blogberichten liggen klaar, alleen mis je tijd om te schrijven
✕   Je nieuwsbrief had eigelijk vorige week al de deur uit gemoeten...

Dit zijn maar een paar voorbeelden van waar jij aan kunt werken tijdens onze "Open Kantoor Dag".

 

Neem je laptop, content en een planning mee! Ook een goed humeur, positieve energie en focus zijn geen overbodige luxe, want we gaan écht knallen!

Wij verzorgen de rest:
• Koffie / Thee
• Koekjes
• Lunch
• en onze expertise

Eens per maand stellen wij ons kantoor open.

De eerst volgende Open Kantoor Dag is op Donderdag 16 mei 09.00 - 16.30 uur

De agenda voor daarna is elke derde donderdag van de maand.

Kosten: 75,- ex btw voor de hele dag
Inclusief lunch, koffie en thee

  • Zoja, op welke datum: (meerdere data komen mag ook 🙂 je krijgt dan bij drie dagen de vierde dag GRATIS!)

Deze mensen gingen je voor:

Lucienne Doodeman

Open Kantoor Dag: 21 maart 2019

"Ontzettend leuk om samen met andere ondernemers aan de slag te gaan. En daarbij professionele hulp van jullie kan te krijgen. Alleen kwam het voor mij iets te vroeg. Ik was nog aan het bedenken welke inhoud ik ga geven aan mijn bedrijf en hoe ik dat ga verwoorden. En dan zijn 7 mensen om je heen iets te veel :).

Het werkt dan volgens mij alleen als je alleen met praktische vragen zit."


Tip van ons:
Zorg dat je een duidelijk TO DO lijst meeneemt. Dan kunnen je de taken afstrepen en krijg je extra veel gedaan. Een duidelijk doel stelt de juiste focus.

Cecile Lammes

Open Kantoor Dag: 21 maart 2019

Bizz Dag - Het help echt! Als je áán je bedrijf wilt werken en niet in je bedrijf, moet je eruit. Kelly en Wendy van Sterk in Media organiseerden zo’n dag. De 6 gasten stelden elkaar en de gastvrouwen vragen over social media, foto’s bewerken, plug-ins, WordPress en over bedrijfskwesties. En er werd lekker doorgewerkt. Kopjes koffie en thee, koekjes, lekkere lunch en bio-sapjes maakten deze Bizz Dag compleet. Ik ben helemaal blij met deze boost. Volgende keer kom ik weer!

Hier alvast wat tips en inspiratie:

De 5 succesfactoren van online marketing

De 5 succesfactoren van focus op je online marketing

Aantal woorden 1,145 Online marketing is een vak, een vak apart. Maar dat betekent niet dat je álles altijd moet uitbesteden aan een marketingbureau om van jouw online zichtbaarheid een succes te maken. Een aantal onderdelen van jouw online marketing kun je best zelf (leren). Ik geef je hieronder 5 onderdelen die iedereen, als ondernemer,…

Optimaliseer je afbeeldingen. APK tip 5 voor je website.

Heb jij er wel eens op gelet op de eigenschappen van de afbeeldingen op je website? Naast dat mensen vaak zoeken op teksten in Google wordt er ook steeds vaker naar afbeeldingen gezocht. En jij kunt je afbeeldingen ook optimaliseren om beter gevonden te worden. Hieronder vier tips voor verbeteren van je website door de afbeeldingen te optimaliseren voor Google.

Maak je pagina’s leesbaar door goed gebruik van koppen en subkoppen.

Mensen (bezoekers van jouw website) lezen online niet graag veel tekst, tenzij de content écht interessant is en antwoord geeft op hun vraag. Maar voordat iemand online begint aan een lange tekst leest scant men eerst de subkoppen om te kijken of elke alinea de moeite waard is. Jij kunt je website verbeteren door deze tips.

Plaats activerende en triggerende Calls 2 Actions op élke pagina.

Je website heb je omdat je wilt dat mensen iets gaan doen; Contact met je opnemen, een offerte aanvragen, een workshop of training boeken, een item kopen in je shop en noem maar op. Als er op jouw pagina niet wordt aangespoord tot die actie, dan zullen mensen hem ook niet opvolgen. Verbeter je website met onderstaande tips.

Intern linken tussen aanverwante pagina’s

Buiten je menustructuur om kun je verbanden leggen tussen je pagina’s. Intern linken heet dat. Wanneer je op verschillende pagina’s vertelt over dezelfde of versterkende onderwerpen dan kun verwijzen naar die pagina’s in je teksten.

Ververs de teksten op je website regelmatig

Wat veel ondernemers maar heel weinig doen, is surfen op de eigen website. Wanneer ben jij voor het laatst op je eigen website geweest als bezoeker? Ververs de teksten op je website (regelmatig).

Onderhoud aan je website: 5 tips om zelf aan de slag te gaan

Onderhoud aan je website is niet altijd technisch… Hoe vaak kijk jij naar je eigen website, wat staat er allemaal op en klopt dat ook allemaal nog? Is het laatste nieuws op je nieuwspagina wel écht het laatste nieuws?

Bril. Plaatje bij blog: Ben jij wel actief online zichtbaar?

Ben jij wel ACTIEF online zichtbaar?

Ben jij wel zichtbaar op internet en eigenlijk nog belangrijker… ben jij ook ACTIEF online? Daarmee bedoel ik dat je je laat zien op het internet, dat je gebruik maakt van je social media accounts.

packshot-whitepaper_400
Opvallen in de massa doe je zo...
 
Vraag nu de GRATIS Whitepaper aan.
 
logo-wit

Hét marketingbureau waar je door zzp’ers wordt geholpen. Wij houden van een professionele en persoonlijke aanpak. Daarom heb je bij ons één aanspreekpunt maar wel een heel team van zzp’ers tot je beschikking. Dat is Sterk in MEDIA.

Sinds 2007.

Bezoekadres:

Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard

ma t/m vr   09.30 – 16.30

Wendy: 06 – 48 403 058
Kelly:  06 – 50 969 173

Social Media

Wij werken mee aan duurzaamheid

duurzame groene wordpress hosting voor websites

Voor elke website die via onze hostingpartner gehost wordt, wordt er een boom gepland door Trees for All.

Stichting Work with Nature zet zich in voor behoud en herstel van minimaal 2000ha regenwoud in Costa Rica.