Op deze pagina staan mijn favoriete (ondernemers)producten en handige tools en marketingboeken. Alle links zijn affiliatielinks.

Slimmer ondernemen, niet harder.
Tools en producten die wij zelf gebruiken.

MailBlue

Door een actieve verschijning te zijn in de mailbox van je doelgroep, blijf je top of mind en raakt je doelgroep gewend aan jouw kennis en expertise in hun leven. Voor je het weet kunnen ze niet meer zonder!

Heb je een gratis weggever dan houdt de marketing niet op nadat iemand hem gedownload heeft. Dat is pas het begin! Door ná de download nog een paar weken in de mailbox van je prospect te verschijnen kun je die omzetten naar klant.

Met MailBlue is het opzetten van een complete funnel ook voor jou te realiseren. Al vanaf 9 euro per maand kun jij werken aan je mailinglijst en een trouwe fanbase opbouwen.

grafisch-vormgeving
welkom-aan-board

The Huddle

Je eigen online leeromgeving & online community?

 

 In een handomdraai een e-learning omgeving voor je programma's

 Incl. Community volgens de nieuwste social media standaarden

 Incl. Gratis Huddle app voor je gebruikers


Een ideale online business

Met Huddle creëer je supersnel je eigen ledensite met digitale programma's en bruisende community.

Business coaching: Kloppend Ondernemen

Coaching zorgt voor versnelling van ontwikkeling

Het programma met Yolanda zorgde voor een stroomversnelling en focus op wat nu echt belangrijk is en wat ook nog wel even kan wachten.

Doordat er iemand meekijkt vanaf de zijlijn en niet zelf in de processen verstrikt raakt komen struikelblokken en belemmeringen veel eerder boven tafel. Implementatie is nog steeds iets wat je zelf moet doen, en daar is tijd voor nodig. Maar met de juiste handvatten en een liefdevol duwtje in de rug ga je veel harder en direct in de juiste richting.

 

Lees op het blog onze volledige ervaring met het programma van Yolanda.

kloppend-ondernemen-met-yolanda-kuin
Structuurjunkie planner plantraining

StructuurJunkie

Planning... Ik ben er niet zo goed is. Althans... dat was ik. Totdat ik de plantraining van Structuurjunkie volgde!

Cynthia leerde me in een korte training hoe beter mijn dagen te plannen en ook daadwerkelijk volgens die planning te werken en zo vele malen productiever te zijn. Echt een TOPPER!

Timeular

Uren bijhouden is niet mijn favoriete bezigheid. En als ik iets niet leuk vind dan ga ik uitstelgedrag vertonen. Als ondernemer is het niet handig om geen inzicht te hebben in mijn uren. Al is het alleen maar om mijn productiviteit te meten.

Ik werk op projectbasis en niet uurtje - factuurtje dus voor mijn facturatie hoef ik het niet bij te houden. Maar het is altijd interessant om te meten of de tarieven voor de pakketten wel overeenkomen met de daadwerkelijk gemaakte uren.

Met Timeular is het bijhouden van mijn uren net een spelletje. De diamant staat via bluetooth in contact met de app. Het bovenste vlak is het urensoort welke wordt gemeten. En het mooiste; je kan elk vlak personaliseren en zelf indelen. Daar wordt ik blij van!

timeular urenregistratie tool
marketing-workshop-next-level

Fast Lane Business School

In 2020 volgde ik de training van Sharona Bolander met als doel mezelf authentieker te profileren en meer online succes te behalen. En dat is helemaal gelukt! Mijn posts werden waardevoller en ik durfde meer van mijzelf te laten zien. Mijn eigen ondernemersverhaal naar buiten te brengen.

Nog steeds pak ik regelmatig de training erbij om een module nogmaals te kijken en weer even de focus op mijn eigen marketing te leggen. Echt een onwijs waardevolle training voor elke ondernemer die graag af wil van ploeteren, hardwerken en (financiële) onzekerheid en de omslag wil maken naar een winstgevende business die jou vrijheid, plezier en rust geeft.

Wacom tekentablet

Helemaal in het begin van de pandemie toen we met zijn allen thuis moesten werken ontwikkelde bij mij een flinke RSI (tennis) arm. Ik probeerde vanalles om daar vanaf te komen: andere stoel, voetenbankje, ander bureau, betere houding... niets hielp. Tot ik merkte dat de meeste pijn zich voordeed als ik met mijn muis bezig was.

Ik besloot om daar eens een alternatief voor te zoeken en die vond ik in de Wacom One. Een hele fijne tablet voor een super zacht prijsje. En ik heb daar geen seconde spijt van. Ik zou nu zelfs nooit meer een "normale" muis willen. De tablet werkt super nauwkeurig bij het bewerken van foto's, mijn houding tijdens lange kantoordagen is beter en mijn RSI klachten zijn verleden tijd!

fotobewerking
teksten-schrijven

Digitaal aantekeningen maken

Tijdens gesprekken heb ik nooit een laptop voor me staan, maar schrijf ik aantekeningen. Voorheen deed ik dat op papier. Heel veel papier. Kladblokken vol verslond ik maandelijks. Dat kan milieuvriendelijker!

reMarkable 2.0

Voelt hetzelfde als schrijven op papier en via synchronisatie ook te benaderen via mijn laptop en telefoon. Via onderstaande knop krijg jij 40 euro korting op jouw eigen reMarkable.

Kobo Elipsa

De Kobo Elipsa is een e-reader met extra's! Iets budgetvriendelijker dan de reMarkable en dat is merkbaar bij dagelijks gebruik.

NLP Practitioner training

Elke ondernemer loopt er wel eens tegenaan; communicatie problemen tussen jou en je klant of leverancier. Niks is frustrerender dan wanneer je elkaar net niet lekker begrijpt. Geloof me, ik weet daar alles van!

Met NLP leer je op een effectieve en efficiënte manier op jezelf te reflecteren, met jezelf te communiceren en met anderen te communiceren. Dit zorgt voor betere en meer verbinding met jezelf en anderen. En je doelen liggen dichterbij, binnen handbereik, en je leeft je vrij. Voor velen betekent dit kracht, vrijheid en innerlijke rust.

nlpro-training
marketingboeken

Marketingboeken die wij aanraden voor ondernemers

Om zelf mee aan de slag te gaan

Ook wij als marketing professionals lezen veelvuldig boeken over uiteenlopende marketing onderwerpen. Ter inspiratie en om onszelf steeds een beetje meer te leren over allerlei vlakken die bij marketing komen kijken. Nieuwe tools en technieken maar ook aanverwante onderwerpen zoals wet- en regelgeving. Hieronder hebben we een aantal boeken staan die wij aanraden voor alle ondernemer.

Adobe Creative Suite

Als professioneel vormgever gebruik ik de programma's van Adobe voor mijn grafische werk. Wil jij zelf ook professioneel werken aan je eigen marketing dan raad ik je aan een abonnement te nemen op Creative Suite.

Binnen het abonnement kun je gebruik maken van de programma's van Adobe maar ook de enorme Stockphoto database.

Je kan kiezen voor verschillende samenstellingen.

  • Fotografie - Photoshop & Lightroom voor de meest perfecte plaatjes
  • Video - Première & After Effects voor videobewerking.
  • Content Creatie - Spark werkt hetzelfde als Canva, maar dan professioneel en van Adobe.
  • Volledige Creative Suite - Er is uiteraard ook een pakket voor werkelijk alle programma's die je maar kan wensen.

Zelf heb ik sinds het aller eerste begin (2013) het volledige abonnementen en ik maak dat werkelijk élke dag met heel veel plezier gebruik van.

kelly-eekhof-grafisch-vormgever
smartphone-fotografie

Vlogging gear

Voor onze filmpjes op Social Media en ook de video's van de online trainingen gebruiken wij een vlogging camera met diverse accessoires om op te nemen.

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

15+ jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
De Veken 17
1716 KE Opmeer