Al enige tijd liep ik met het idee om een voucher te laten ontwerpen. Een bon die ik kan uitdelen in mijn netwerk of aan potentiële klanten. Dit bleef ik maar uitstellen omdat ik het moeilijk vond te bedenken hoe dit er uit zou moeten zien en welke tekst ik wilde gebruiken. Kelly had via een mede BNI-lid al vernomen dat ik dit graag wilde en zij stuurde mij een uitnodiging voor een inspiratiegesprek. Dit was voor mij een heel verhelderend gesprek.

 

Kritische blik

Kelly heeft mij diverse voorbeelden laten zien en vertelt wat er allemaal mogelijk is. En, het resultaat mag er zijn! Kelly heeft niet alleen mijn wensen verwerkt in een prachtig voucher, maar heeft ook met een kritische blik gekeken naar de door mij aangeleverde tekst.

 

Zij kwam met erg goede suggesties om er een krachtige en pakkende tekst van te maken! Daar ben ik bijzonder blij mee! Via de mail kreeg ik het concept toegestuurd waarop ik kon reageren. Na nog een kleine aanpassing, heeft Kelly de vouchers laten drukken. En, de volgende dag kreeg ik het pakketje al thuisbezorgd! Wat een service!

 

Super snelle service

Ik heb al veel positieve reacties gekregen op de mooie voucher. En, omdat ik zo tevreden was met het resultaat heb ik Kelly gevraagd om een kerstkaart voor mij te maken. En ook weer met super snelle service!

 

Wil je ook iets laten ontwerpen? Ga dan met Kelly in gesprek. Zij is enthousiast, denkt mee, werkt snel, is heel zorgvuldig en vertaalt jouw wensen in een mooi product. Ik kan Sterk in MEDIA van hart aanbevelen!

 

Henriëtte Moes
Moes Professional Organizing