Minimaliseer het aantal plugins met Beaver Builder

Zodat de website optimaal blijft werken en snel blijft inladen.

WordPress is groot geworden met plugins. Er is overal wel een gratis of betaalde plugin voor te krijgen, wat je ook maar wilt bereiken met je website. Maar hoe meer plugins je installeert des te trager je website wordt, maar ook hoe meer onderhoud er nodig is en des temeer deurtjes hackers kunnen vinden om in te breken in je website. Allemaal redenen om het aantal plugins dat je gebruikt op je website te minimaliseren en alleen dat te installeren wat je écht nodig bent.

Beaver Builder Pagebuilder

Zelf bouwen wij al onze websites met zo min mogelijk toevoegingen. Een van de redenen dat wij niet heel veel plugins hoeven te installeren is omdat wij werken met Beaver Builder* en deze hebben aangevuld met de PowerPack modules. Deze twee tools samen bevatten 150+ ingebouwde plugins die je dus niet meer stuk voor stuk hoeft te installeren en onderhouden!

Een pagebuilder maakt het voor onze klanten, als de website en templates eenmaal ontworpen en ontwikkeld zijn, super eenvoudig om zelf aan de website te werken. Dit komt omdat je er helemaal geen kennis van code voor nodig hebt.

Je kan visueel aan de voorkant van de website via drag and drop teksten aanpassen, afbeeldingen invoegen en modules toevoegen zodat je als ondernemer zelf ook lekker actief blijft werken aan je website.

 • Als we het dan hebben over modules denk dan aan elementen als:
 • Reviews
 • Parrallax achtergronden
 • Formulieren opmaken
 • Prijstabellen
 • Flipcards
 • Pop-ups
 • FAQ / vragen accordeons met structured data
 • Icoon lijsten, in plaats van de standaard bullets
 • Geanimeerde aftellingen
 • Cijfers geanimeerd in beeld brengen
 • Geavanceerde fotoalbums
 • Tijdlijn markers
 • Videoplayer met structured data
 • Social Media addons

In de websites die wij ontwikkelen installeren wij de Beaver Builder plugin standaard en bij de NEXT LEVEL Websites krijgen onze klanten de PowerPack addon erbij.


Bij de oplevering van de website zorgen wij ervoor dat alle pagina’s helemaal ingericht zijn. Je hebt er dus niet direct omkijken naar. Maar wij geven ook altijd een workshop hoe je zelf kan werken met de website en met al deze mooie opties en functionaliteiten.

Beaver Builder en PowerPack samen bevatten 150+ ingebouwde plugins

Voordelen van Beaver Builder in het bijzonder en andere pagebuilders in het algemeen op een rij:

Visuele feedback (Drag & Drop interface)

Een gebruiksvriendelijke drag & drop interface met een front-end editor, waarmee de opmaak direct in je website layout kan worden aangepast.

Geen kennis van programmeertalen nodig

Zonder ook maar één regel code te schrijven kan jij als eindgebruiker de website uitbreiden. In de pagebuilder kunnen eigen templates, rijen en elementen worden opgeslagen, zodat je deze later op een nieuwe pagina direct kunt inladen en het gros van het ontwerpwerk al meteen op de pagina staat en weer kunt bewerken.

Ruime vrijheid in opmaak opties

Je hebt enorme keuze uit lettertypes en stijl elementen voor je teksten, of achtergrondafbeeldingen, kleuren en gradients, het is allemaal in te stellen. Je kan ook je huisstijl kleuren direct inladen zodat je niet steeds de kleurcodes hoeft te zoeken. Tevens kun je ook een bibliotheek aan iconen gebruiken, regelhoogtes instellen en noem maar op.

Pagebuilders hebben een breed scala aan functies

Alle pagebuilders beschikken over zogenaamde content blokken waarmee je elementen zoals bijvoorbeeld een afbeelding, een slider, specifieke opmaak of een knop op de pagina kunt plaatsen. Vaak wordt er gesproken over secties, rijen en modules. De rijen zijn dan bepalend voor de structuur van de pagina en de modules voor de inhoud.

Dit artikel is afkomstig uit ons Marketing Magazine: NEXT LEVEL Website

Een magazine bom vol met tips en tricks om je website naar een volgend niveau te tillen en er een ware marketingmachine van te maken. Luchtig om te lezen en zeer gevarieerd in aanbod en artikelen.

Deel dit blog op Social Media

Met slimme tools en functionaliteiten wordt je website je meest krachtige marketingtool én kan je veel tijd besparen door automatiseren.

sterk-in-media-magazine-next-level-website
Gratis marketing magazine

NEXT LEVEL Website

Een NEXT LEVEL Website wordt op maat gemaakt met super handige functionaliteiten die jouw leven als ondernemer een stuk makkelijker gaan maken.

 • Je wilt met je branding uniek zijn ten opzichte van je collega’s
 • Je huidige website voelt een beetje basic
 • Je website lijkt teveel op andere websites
 • De huidige website past niet meer 100% bij jou en je onderneming

Naast je website heb je wellicht een heleboel extra tools en accounts die al je online marketing aan elkaar knoopt. Dat kan een heel stuk makkelijker en efficiënter als je de juiste functionaliteiten in je website toepast. Daarmee bespaar je kosten en tijd.

Auteur:

Kelly Eekhof

Grafisch Vormgever - Personal Branding Expert

"Ik help ambitieuze ondernemers om zichzelf als expert in de markt te zetten en te onderscheiden van collega-ondernemers. Zodat zij hun eigen authentieke verhaal vertellen en vanuit de eigen unieke eigenschappen gaan werken aan hun gunfactor en alleen die klanten aantrekken die 100% bij ze passen."

profielfoto-kelly-blogs

Advies nodig?

Neem contact op met Kelly.

E: kelly@sterkinmedia.nl
T: 06-509 69 173

Laatst toegevoegde artikelen

maak-jij-al-gebruik-van-deze-slimme-tools-van-google

Maak jij al gebruik van de slimme tools van Google?

wanneer-je-meer-winst-uit-je-onderneming-wilt-halen

Wanneer je méér winst uit je bedrijf wilt halen…

online-leeromgeving-jouw-kennis-verkopen-en-passief-inkomen-genereren

Online Leeromgeving: Jouw kennis verkopen en passief inkomen genereren.

video-zorgt-voor-authentieke-eerlijke-en-oprechte-verbinding

Video zorgt voor authentieke, eerlijke en oprechte verbinding met je doelgroep

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

15+ jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
De Veken 17
1716 KE Opmeer

kelly@sterkinmedia.nl
06 – 50 969 173