next-level-zichtbaarheid-programma-3

NEXT LEVEL Marketing workshop

Jouw start naar meer online zichtbaarheid!

Werken aan je zichtbaarheid hoeft geen frustratie te zijn als je precies weet welke stappen je moet nemen. Zeker als je op een praktische manier leert hoe jij zelf aan de slag kunt met je marketing. Dit is niet zomaar een workshop met algemene tips en tricks, maar een workshop die helemaal op maat gemaakt wordt voor jouw specifieke vragen en leerdoelen.

Je kunt daarbij kiezen uit meerdere onderwerpen.

Wat wil je leren?

  • WordPress - beginners - aan de slag met jouw website
  • WordPress - gevorderden - verdieping op je basiskennis
  • Content marketing - Bloggen & Social Media?
  • Commercieel schrijven - hoe zet je je teksten om naar activerende klantmagneten?
  • Conversie optimalisatie - online overtuigen kan ook jij leren
  • Storytelling - het verhaal van jouw bedrijf maximaal leren inzetten
  • Expertstatus vergroten - hoe zet jij jezelf als expert in de markt?
  • Yoast SEO - inzetten op jouw website en beter gevonden worden in Google
  • Visuals maken met Canva - zelf de mooiste afbeeldingen voor Social Media maken

"Er een wereld voor mij open is gegaan met betrekking tot het maken van content en wat en hoe je dit het beste kunt plannen."

stel-zelf-je-marketing-training-samen
Marketing Workshop

Zelf je leerdoelen samenstellen

We beginnen in de workshop met een algemene uitleg over alle onderwerpen die aan bod gaan komen. De workshop is individueel en past zich aan naar jou behoefte en niveau.

Voorafgaand aan de workshop krijg je een vragenlijst, aan de hand waarvan we de inhoud van de workshop gaan bepalen.

Deze ondernemer ging je voor:

logo_Topgrass_300x300

Lynn de Wit

Topgrass

Ik volgde de 1 op 1 marketing workshop bij Sterk in MEDIA. Vooral de persoonlijke coaching beviel mij goed. In het verleden heb ik ook workshops gevolgd waar meerdere marketeers aanwezig waren. Ik merk dat ik 1 op 1 meer durf te vragen en het makkelijker is om te sparren samen.


Tijdens de workshop heb ik erg veel geleerd, maar vooral veel nieuwe informatie over conversie optimalisatie voor onze website. Daar had ik nog niet veel kennis over. Daarnaast heb ik na deze dag een andere visie gekregen hoe ik onze doelgroep het beste kan bereiken op de verschillende kanalen. Ook vond ik de content mindmap met de pijlers erg interessant en practisch om te gebruiken.

Eerst was ik een beetje zoekende naar waar ik precies moet beginnen met alle marketingmogelijkheden. Na de workshop zie ik het beter voor me en hoe ik alles in de toekomst wil gaan aanpakken binnen TopGrass.


Ik geeft de marketing workshop een: 8

Voor wie is deze marketing workshop?

Deze workshop is geschikt voor elke ambitieuze ondernemer die met (content) marketing aan de slag wilt en dit echt professioneel wilt aanpakken.

Content Marketing voor ambitieuze ondernemers

Praktische informatie

Tijdsduur:
09.00 - 12.00 uur

Samenstelling:
1 op 1

Investering:
497,-  ex btw

Je kan een workshop boeken op dinsdag of donderdag

next-level-zichtbaarheid-programma-3

Deze training is ook in groepsverband te volgen.

Bij een groep van minimaal 3 deelnemers zijn de kosten € 249,- per persoon.

"Voor mij het meest waardevol was de uitleg in Jip- en Janneketaal en alle tools die me een hoop tijd gaan schelen"

Leer van de echte marketing expert

Over onze trainer Kelly

Een zeer ervaren grafisch vormgever met een specialisatie in neuromarketing, kleurpsychologie en typografie die vanuit de commerciële praktijk haar kennis en ervaring overbrengt in begrijpelijke taal.

Kelly is naast trainer en ondernemer ook auteur op het gebied van content marketing en branding.

Deze ondernemer ging je voor:

over miranda

Miranda Hoogland

Bloemstylist Miranda

De workshop bij Sterk in MEDIA was super leerzaam en helemaal toegespitst op mijn eigen leerdoelen. Van te voren had ik precies laten weten wat ik graag zou willen leren en dat heeft Kelly daarna aangevuld met haar eigen tips.

Bij de start van de workshop had ze keurig een lijstje klaarliggen met alle leerdoelen die behandeld zouden worden, zodat ook echt alles aan bod zou komen.

Vooral het feit dat de workshop 1 op 1 gegeven wordt was voor mij echt een pluspunt. Je kunt gewoon je dingen vragen, wanneer je maar wilt en de hele workshop is 100% gericht op jouw bedrijf. Ook is er daardoor voldoende ruimte om niet alleen theorie te horen, maar ook in de praktijk al direct de tips toe te passen. Zo hebben we mijn LinkedIn pagina ter plekke onder handen genomen, hebben we een Google 'Mijn bedrijf' pagina aangevraagd en ingericht en heb ik nu allemaal mooie templates om in Canva zelf te werken aan mijn social media content. En heerlijke cappuccino en een hele bak druiven voor mij alleen!

Voor mij het meest waardevol was de uitleg in Jip- en Janneketaal en alle tools die me een hoop tijd gaan schelen. Met name het gemak van social media inplannen met Buffer. Ik wist niet dat het zo eenvoudig kon zijn. Dat gaat me een hoop tijd schelen.

De marketing workshop is een goede manier om kennis te vergaren over diverse onderwerpen en Kelly heeft ontzettend veel verstand van zaken en hoe je dit op een goed en vooral voordelige manier kan doen. Dingen hoeven niet veel geld te kosten als je het maar slim aanpakt.

Er een wereld voor mij open is gegaan met betrekking tot het maken van content en wat en hoe je dit het beste kunt plannen.

Ik geeft de marketing workshop een: 9

Okee! Jij wilt een workshop boeken om aan de slag te gaan met je marketing.
Top! Dan is dit de eerste stap.

Vul onderstaande vragenlijst in om een workshop aan te vragen en direct een datum in te plannen in onze agenda. Hoe specifieker de antwoorden die jij geeft hoe beter wij de workshop kunnen samenstellen.

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

15+ jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
De Veken 17
1716 KE Opmeer