Op deze pagina staan mijn favoriete (ondernemers)producten en handige tools en marketingboeken. Alle links zijn affiliatielinks.

Slimmer ondernemen, niet harder.
Tools en producten die wij zelf gebruiken.

MailBlue

E-mail- en contentmarketing zijn niet meer weg te denken uit het online marketing landschap. Een van de beste manieren om je doelgroep aan je te binden en om te zetten in betalende klanten is engagement.

Door een actieve verschijning te zijn in de mailbox van je doelgroep, zonder dat het pusherige mails zijn, blijf je top of mind en raakt je doelgroep gewend aan jou kennis en expertise in hun leven. Voor je het weet kunnen ze niet meer zonder!

Heb je een gratis weggever dan houdt de marketing niet op nadat iemand hem gedownload heeft. Dat is pas het begin! Door ná de download nog een paar weken in de mailbox van je prospect te verschijnen kun je die omzetten naar klant.

Met MailBlue is het opzetten van een complete funnel ook voor jou te realiseren. Als vanaf 9 euro per maand kun jij werken aan je mailinglijst en een trouwe fanbase opbouwen.

grafisch-vormgeving
teksten-schrijven

reMarkable 2.0

Ik hou van schrijven. Aantekening en al mijn inspiratie. Tijdens gesprekken heb ik nooit een laptop voor me staan, maar schijf ik alle antwoorden op vragen en aantekeningen op.

Voorheen deed ik dat op papier. Heel veel papier. Kladblokken vol verslond ik maandelijks. Maar aantekeningen op papier zijn niet handig als je met meer mensen samenwerkt. Dus ik typte al mijn aantekeningen steeds over. Of ik was thuis en mijn aantekeningen lagen nog op kantoor... Niet handig en zéker niet productief.

De reMarkable 2.0 is echt een uitkomst! Voelt hetzelfde als schrijven op papier en met een druk op een knop wordt mijn geschreven tekst omgezet naar getypte tekst die ik kan opslaan op mijn laptop en telefoon. En... geen losse blaadjes meer. Beter voor mijn opgeruimde bureau en de natuur!

Timeular

Uren bijhouden is niet mijn favoriete bezigheid. En als ik iets niet leuk vind dan ga ik uitstelgedrag vertonen, of het geheel vergeten. En als ondernemer is het niet handig om niet mijn uren bij te houden. Al is het alleen maar om mijn productiviteit te meten.

Ik werk op projectbasis en niet uurtje - factuurtje dus voor mijn facturatie hoef ik het niet bij te houden. Maar het is altijd interessant om te meten of de tarieven voor mijn pakketten wel overeenkomen met de daadwerkelijk gemaakte uren.

Met Timeular is het bijhouden van mijn uren net een spelletje. De diamant staat via bluetooth in contact met de app. Het bovenste vlak is het urensoort welke wordt gemeten. En het mooiste; je kan elk vlak personaliseren en zelf indelen. Daar wordt ik blij van!

timeular
structuurjunkie-plantraining

StructuurJunkie

Planning... Ik ben er niet zo goed is. Althans... dat was ik. Totdat ik de plantraining van Structuurjunkie volgde!

Cynthia leerde me in een korte training hoe beter mijn dagen te plannen en ook daadwerkelijk volgens die planning te werken en zo vele malen productiever te zijn. Echt een TOPPER!

Marketingboeken die wij aanraden voor ondernemers

Om zelf mee aan de slag te gaan

Ook wij als marketing professionals lezen veelvuldig boeken over uiteenlopende marketing onderwerpen. Ter inspiratie en om onszelf steeds een beetje meer te leren over allerlei vlakken die bij marketing komen kijken. Nieuwe tools en technieken maar ook aanverwante onderwerpen zoals wet- en regelgeving. Hieronder hebben we een aantal boeken staan die wij aanraden voor alle ondernemer.

marketingboeken

Adobe Creative Suite

Als professioneel vormgever gebruik ik de programma's van Adobe voor mijn grafische werk. Wil jij zelf ook professioneel werken aan je eigen marketing dan raad ik je aan een abonnement te nemen op Creative Suite.

Binnen het abonnement kun je gebruik maken van de programma's van Adobe maar ook de enorme Stockphoto database.

Je kan kiezen voor verschillende samenstellingen.

  • Fotografie - Photoshop & Lightroom voor de meest perfecte plaatjes
  • Video - Première & After Effects voor videobewerking.
  • Content Creatie - Spark werkt hetzelfde als Canva, maar dan professioneel en van Adobe.
  • Volledige Creative Suite - Er is uiteraard ook een pakket voor werkelijk alle programma's die je maar kan wensen.

Zelf heb ik sinds het aller eerste begin (2013) het volledige abonnementen en ik maak dat werkelijk élke dag met heel veel plezier gebruik van.

kelly-eekhof-grafisch-vormgever
smartphone-fotografie

Vlogging gear

Voor onze filmpjes op Social Media en ook de video's van de online trainingen gebruiken wij een vlogging kit om op te nemen.

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

15 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard