Marion heeft haar eigen magazine!

Heel veel ondernemers dromen ervan; Een eigen bedrijfsmagazine uitbrengen! Geheel in je eigen stijl en met alleen maar artikelen die aansluiten bij je eigen expertise en bedrijfsdiensten. Voor Marion van De Uitvaartwens is die droom uitgekomen!

Marion vertelt:

Volop begeleiding van begin tot eind

“Een eigen magazine, daar had ik nooit aan gedacht of zelfs maar over durven dromen.Tot Kelly mij op dit pad zette en ik erachter kwam, dat het misschien wel tot de mogelijkheden zou kunnen gaan horen. Dus ik maakte die sprong in het diepe en werd door Kelly vanaf minuut 1 hier volop in begeleid. Met haar eigen ontwikkelde tool werd ik meegenomen in de stappen die genomen moesten worden.”

Online training met uitgebreid werkboek

Die online tool is de training “je eigen bedrijfsmagazine ontwikkelen” die in 2021 gelanceerd is. Tijdens de training help ik je in 7 modules aan de slag te gaan met het ontwikkelen van je eigen magazine. Of je nu alleen de content zelf wilt creëren zoals Marion, of ook de hele vormgeving in eigen handen wilt houden. Deze training is er voor jou en gaat je helpen de focus te behouden om te knallen met je eigen magazine. Om jezelf in de markt te zetten als absolute expert in jouw vak.

Met het bijbehorende werkboek, van maar liefst 68 pagina’s, wordt je middels praktische opdrachten en heldere tips volledig meegenomen in het hele proces. We start met het bepalen van het thema en de training eindigt met alles wat te maken heeft met de laten drukken van je magazine.

Marion vervolgt:

Ook mijn adverteerders waren onder de indruk van de styling.

“Aan de slag om een magazine te maken voor mijn doelgroep met advertorials van collega’s uit het vak. Het enige wat ze moesten aanleveren was tekst en wat foto’s en daarna volgde de ene na de andere prachtige drukproef. Ook mijn adverteerders waren onder de indruk van de styling. Het gevolg is dat ik nu een prachtig magazine heb, geheel in mijn huisstijl. Het was niet gelukt zonder het creatieve brein van Kelly.”

Droom jij ook van je eigen magazine?

Jouw magazine, helemaal gevuld met jouw eigen kennis, ervaring en expertise is natuurlijk het allermooiste marketingmiddel welke er is. Een eigen magazine geeft jou een platform om met veel informatie op een unieke manier onder de aandacht te komen van jouw doelgroep.

Als professional weet ik zeker dat je gezien wilt worden. Met je eigen personal branding wilt opvallen. Zoiets als:

Je wilt meer resultaat behalen uit je contentmarketing. 

 • Jij wilt op een unieke en authentieke manier werken aan je marketing, naamsbekendheid en expertstatus. 
 • Jij hebt veel kennis over te dragen op je doelgroep. 
 • Je vindt het hebben van een eigen magazine gaaf. 
 • Jij bent klaar met mensen die vragen hoe het met je ‘bedrijfje’ gaat. Jij gaat ze omverblazen met jouw eigen bedrijfsmagazine. Welk “bedrijfje” heeft dat nu? 

Herken jij jezelf in de meeste van bovenstaande punten? Dan is het NU tijd om je eigen magazine te gaan ontwikkelen!  Maak een magazine dat helemaal past bij jou en jouw bedrijf.

“Kelly is een Multi-Talent en een kei in haar vak.
Dank je wel Kelly, je bent een kanjer!”

Marion Horvers

Wil jij het resultaat zien van Marion?

Of ben je benieuwd naar alle mooie artikelen die in het magazine Over Afscheid staan? Je kan een gedrukt exemplaar opvragen op de website van Marion.

Wat kost het om een magazine te ontwikkelen?

Dit is een vraag die ik vaak beantwoord tijdens een gesprek. Maar er zijn ook heel veel ondernemers die de vraag niet durven stellen, omdat ze bang zijn dat het antwoord “heel duur”  is. Wellicht ben jij een ondernemer in die laatste categorie.

Wat nou als ik je vertel dat je voor minder dan 1.000 euro al een magazine kunt laten ontwerpen en drukken? Schrik je dan of valt het je alles mee? Deze prijsindicatie is natuurlijk wel relatief en de daadwerkelijke kosten van jouw eigen magazine is afhankelijk van jouw specifieke wensen.

Maar zoals je ziet hoeft het helemaal niet duur te zijn om je eigen magazine te ontwikkelen en op deze manier jezelf onwijs creatief en uniek in de markt te zetten als expert in jouw vakgebied!

Dit was het korte antwoord. Het lange antwoord vind je op dit blog: Wat kost het ontwikkelen van een magazine.

Droom jij ook van je eigen magazine?

Een van de beste manieren om je te onderscheiden en jezelf neer te zetten als expert is het uitgeven van je eigen magazine. Vele malen voordeliger dan het uitgeven van je eigen boek. In tijd en ook in kosten.

 • Wil jij jezelf als expert in de markt zetten?
 • Wil je eerder geschreven blogs op een andere manier uitgeven?
 • Content marketing naar de next level brengen?
 • Echt opvallen bij je doelgroep en een blijvende indruk achterlaten?

Dan is dit hét moment om daaraan te werken!

Deel dit blog op Social Media

Met slimme tools en functionaliteiten wordt je website je meest krachtige marketingtool én kan je veel tijd besparen door automatiseren.

sterk-in-media-magazine-next-level-website
Gratis marketing magazine

NEXT LEVEL Website

Een NEXT LEVEL Website wordt op maat gemaakt met super handige functionaliteiten die jouw leven als ondernemer een stuk makkelijker gaan maken.

 • Je wilt met je branding uniek zijn ten opzichte van je collega’s
 • Je huidige website voelt een beetje basic
 • Je website lijkt teveel op andere websites
 • De huidige website past niet meer 100% bij jou en je onderneming

Naast je website heb je wellicht een heleboel extra tools en accounts die al je online marketing aan elkaar knoopt. Dat kan een heel stuk makkelijker en efficiënter als je de juiste functionaliteiten in je website toepast. Daarmee bespaar je kosten en tijd.

Auteur:

Kelly Eekhof

Grafisch Vormgever - Personal Branding Expert

"Ik help ambitieuze ondernemers om zichzelf als expert in de markt te zetten en te onderscheiden van collega-ondernemers. Zodat zij hun eigen authentieke verhaal vertellen en vanuit de eigen unieke eigenschappen gaan werken aan hun gunfactor en alleen die klanten aantrekken die 100% bij ze passen."

profielfoto-kelly-blogs

Advies nodig?

Neem contact op met Kelly.

E: kelly@sterkinmedia.nl
T: 06-509 69 173

Laatst toegevoegde artikelen

maak-jij-al-gebruik-van-deze-slimme-tools-van-google

Maak jij al gebruik van de slimme tools van Google?

wanneer-je-meer-winst-uit-je-onderneming-wilt-halen

Wanneer je méér winst uit je bedrijf wilt halen…

online-leeromgeving-jouw-kennis-verkopen-en-passief-inkomen-genereren

Online Leeromgeving: Jouw kennis verkopen en passief inkomen genereren.

video-zorgt-voor-authentieke-eerlijke-en-oprechte-verbinding

Video zorgt voor authentieke, eerlijke en oprechte verbinding met je doelgroep

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

15+ jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
De Veken 17
1716 KE Opmeer

kelly@sterkinmedia.nl
06 – 50 969 173