Maatschappelijk betrokken ondernemen

Sponsoring in marketing activiteiten

Naast het reguliere werk zijn wij ook maatschappelijk betrokken bij verschillende stichtingen:

St. Omgaan met Pesten

Voor de Stichting Omgaan met Pesten maakt Kelly diverse promotionele uitingen, zoals Roll-up banners, ansichtkaarten en presentatiemappen en ontwikkelde zij samen met een team vrijwilligers van de stichting een werkboek voor de Sta Sterk Training. Voor deze producten sponsort zij een deel de kosten van de ontwikkeling hiervan.

Omgaan met Pesten is een professionele organisatie die zich richt op het voorkomen en bestrijden van pesten door het leveren van maatwerkprojecten, opleiden van trainers met waarborging van deskundigheid en het sociaal weerbaar maken van pestslachtoffers.

logo_stichting-omgaan-met-pesten-300x48
OMP-werkboek_v2-1024x734

MPN Stichting

Voor de MPN stichting werken wij aan de nieuwe website en sponsoren wij de opmaak van de geheel vernieuwde patiëntbrochure. Deze zijn op dit moment in volle ontwikkeling.

mpn-logo

Jeffrey Stuut Foundation

Voor de Jeffrey Stuut Foundation hebben wij het logo geoptimaliseerd voor gebruik op drukwerk en hebben wij een geheel nieuwe website ontwikkeld die deels gesponsord wordt.

De JSF ondersteunt sport, zodat zoveel mogelijk sporters met een handicap in de gelegenheid worden gesteld om met name het skiën te ontdekken.

logo_jeffrey-stuut-foundation

Wij zijn actief in de WordPress Community

Ons steentje bijdragen aan Open Source

Sinds 2015 zijn wij actief betrokken binnen de WordPress community. Van deelnemen aan Contributor Days, tot het organiseren van WCEU.

wordpress-logo-simplified-rgb-150x150

WordCamp Europe 2019

In 2019 vond WordCamp Europe plaats in Berlijn. Dit jaar zijn wij ook weer onderdeel van de organisatie als Team Lead Design. Dit team bestaat uit 6 professionals uit verschillende Europese landen die de gehele communicatie rondom en tijdens de conferentie gestalte geven.

Wij zijn bijzonder trots dat wij wederom deelnemen als organisator van dit fantastische evenement.

Lees je meer over WCEU19 >

WCEU19_Logo_transparent-300x244

WordCamp Europe 2018

In juni 2018 vond WordCamp Europe plaats in Belgrado. Een groots evenement waar de gehele WordPress community naar uitkijkt en in grote getale aan deelneemt van over de hele wereld.

Sterk in MEDIA is verkozen deel te nemen aan de organisatie als onderdeel van het Design team. Dit team bestaat uit 7 professionals uit verschillende Europese landen die de gehele communicatie rondom en tijdens de conferentie gestalte geven. Wij zijn bijzonder trots dat wij uit alle deelnemers gevraagd zijn om mee te doen.

In dit blog lees je onze ervaringen >

logo-wordcamp-europe-2018-300x227

WordCamp Nijmegen 2018

In augustus 2018 was Kelly vrijwilliger bij Wordcamp Nijmegen.

Het hele weekend was zij present om allerhande taken uit te voeren als sponsoring aan het event.

WordCamp-Nijmegen-2018-vrijwilliger_LI-300x200

WordCamp Noord-Nederland in Drachten 2018

In februari 2018 heeft Sterk in MEDIA dit evenement gesponsord en waren wij spreker met een talk over de kracht van samenwerking.

WCNOORD-logo

Over de WordPress Community schreven we onderstaande blogs:

teamleider-design-wceu-2019

Teamleider van het design team

Geeft een compleet nieuwe dimensie aan WordCamp Europe 10 maanden hebben we keihard toegewerkt naar WordCamp Europe in Berlijn. Wat begon in augustus 2018 met een online videogesprek met de Global Lead die mij vroeg om teamleider te worden is uitgegroeid tot een onwijs mooi, groot, vermoeiend, leerzaam, chaotisch, druk, leuk, geweldig, once in a…

organisatie wordcamp 2019 WCEU

Organisator van WCEU 2019

Organisator van WCEU 2019 – Wat houdt dat in? Onderdeel van een groter geheel – Onderdeel van het Design Team, het mooist team om deel van te maken  Wij krijg heel veel vragen over WordCamp Europe (WCEU) en onze deelname in het organisatie team. Wat is het? Wat houdt het in om organisator te zijn?…

accessibility-webtoegankelijkheid-a11y

Accessibility oftewel webtoegankelijkheid binnen WCEU19

Waar vorig jaar tijdens WordCamp Europe in Belgrado talks over Accessibility (afgekort a11y) nog volle zalen trok omdat heel veel bezoekers relatief nieuw waren tot de term, is het nu een hot item binnen de organisatie. In de wereld om ons heen worden onze ogen steeds meer geopend voor de problemen die mensen met een…

wordcamp-europe-2018-belgrado-drukwerk

WordCamp Europe 2018 – in één woord GE-WEL-DIG!

Kleine impressie van het event (meer foto’s onderaan dit blogbericht)… Een week lang zijn we 100% ondergedompeld in WordCamp. De mensen, het event de plaats en wat was het gaaf…  Met open armen ontvangen worden krijgt hier een compleet nieuwe betekenis… Precies een week geleden stapten we op het vliegtuig richting Belgrado. WordCamp zelf startte…

wordcamp europe 2018 belgrado

WordCamp Europe 2018 – WCEU Belgrado

Hoe Wendy en ik onszelf mede-organisator in het Design team zagen worden… Dit verhaal begint in de zomer van 2017 toen Wendy een oproep op Social Media voorbij zag komen voor organisatoren van het grootste WordPress evenement van Europa en zij buiten haar comfort zone wilde stappen en zichzelf opgaf voor het organisatie team… Na…

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

15+ jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
De Veken 17
1716 KE Opmeer