Kelly zag ik voor het eerst toen ik op bezoek was bij een BNI chapert in Hoorn.

Wat een leuke griet en wat een energie, dacht ik nog.

 

Lekker dichtbij, makkelijk praten

Daarna kwam ze een keer in mijn eigen Chapter in Alkmaar op bezoek. Ik zag wat voorbeelden van haar werk en hoorde dat ze in Heerhugowaard kwam met haar bedrijf. Lekker dichtbij; dus maar eens praten. Ik wilde namelijk wat nieuwe producten én ik zocht een partij om mijn drukwerk bij te laten maken, maar niet te duur.

Kelly ontving me in een fijne sfeer, in een bedrijfsverzamelgebouw, goed bereikbaar.

We hadden een lang gesprek, raakten beiden enthousiast, en brainstormden wat af. Kelly had een lijstje met vragen van mij en zou daar later op terugkomen.

 

Er is nu een huisstijl. En Kelly bewaakt die.

En dat deed ze! Wat ze afleverde liet zien dat ze goed had geluisterd. Ik zag mijn verhaal terug in haar ontwerpen voor de flyer, advertentie en voucher. Er is nu een huisstijl voor Libelle uitvaartbegeleiding.

De prijs is goed én transparant voor de vormgeving. Voor het drukken zoekt ze voor mij per product de beste prijs en komt vóór de deadline per post al bij me thuis. Heerlijk!

En ik heb via Kelly een drukker gevonden die rouwkaarten drukt in Broek op Langedijk. Daar klinkt het ook mee, die is goed bereikbaar en niet te duur.

 

Kelly dankjewel! Jouw dienstverlening is echt plus-plus. Meedenken, snel én voor een goede prijs!

 

Groet,
Nienke Blom
Libelle uitvaartbegeleiding