Sterk in Media ontwierp en maakte de nieuwe LevenderWijs website en de site van Prettig Contact met de Leerkracht in WordPress, die beide begin 2017 ‘live’ gingen.

 

Waarin Sterk ik Media zich onderscheid ten opzichte van andere webdesigners is het volgende:

 

  • Uitleg in gewoon Nederlands en een warme overdracht van je website zodat je daarna zelf aan de slag kunt. Aan tafel geen ingewikkelde technische termen, maar een uitleg in normaal Nederlands. En kom je er dan toch niet uit, wordt je vriendelijk en snel geholpen.
  • Ze denken mee. Ik koos bij de oprichting van LevenderWijs voor een .com domein, omdat het .nl domein niet beschikbaar was. Kelly kwam er vorige week bij toeval achter dat het .nl domein misschien beschikbaar komt en geeft mij de tip waardoor ik nu een .nl domein heb. Fijn als iemand meedenkt!
  • Ze helpen. Op mijn eerste en zelfgemaakte website stonden plaatjes die auteursrechtelijk beschermd zijn en daar kwam 'gedoe' van - mijn fout en mijn verantwoordelijkheid, maar... Ze denken mee, lossen op en passen aan, omdat zij er net zo van balen als ik.
  • Ze zijn flexibel. Wanneer je werkt met ondernemers stuit je op een gezonde portie eigenwijsheid. Wendy en Kelly zijn flexibel, denkt mee en lost op.

 

Wendy en Kelly gaan met een klant om, zoals je wilt als klant dat er met je omgaan wordt:

Betrokken – Klantgericht – Flexibel – Bereikbaar – Afspraak is afspraak

 

Ik beveel Sterk in Media dan ook van harte aan binnen mijn netwerk!

 

Esther Grudelbach
LevenderWijs | buro voor persoonlijke ontwikkeling