Content Marketing abonnementen.
Lekker Makkelijk!

Met het online plaatsen van een website die je vervolgens met rust laat sla jij volledig de plank mis. Met content marketing ga je de wedstrijd winnen…

wat-krijg-je-precies

Home » Lekker makkelijk

Content marketing is een verzamelnaam voor alle activiteiten die jij online doet om je doelgroep te triggeren te kiezen voor jouw bedrijf, producten of diensten. Het is bloggen, vloggen, actief deelnemen aan Social Media en jouw mening laten horen op fora.

Nu is alles bij elkaar, goed werken aan content marketing, best heel veel werk. Dat weten we! Daarom hebben we abonnementen om dit samen met jou te doen. Want je hoeft echt niet alles alleen te doen als ondernemer. 🙂

content-marketing-sterk-in-media

Website abonnementen.
Lekker makkelijk!

Vergelijk je website met je huis. Nadat je de sleutels hebt gekregen is het nooit af. Er is altijd wel iets te doen in je huis om het leefbaar te houden.

Schoonmaken, buitenom schilderen, ramen lappen, onkruid wieden in de tuin, je planten water geven, om de zoveel jaar een nieuw likje verf of behang in de (woon)kamer, sloten plaatsen om inbrekers buiten te houden, etc...

Onderhoud heet dat.
Je onderhoud aan huis moet goed zijn, anders wordt hij onbewoonbaar. Datzelfde zou ook moeten gelden voor je website. Onderhoud je die niet dan wordt je website met de tijd onwerkbaar en gevoelig voor hackers om binnen te komen.

Waarom zou je dat zelf doen?
Omdat jij het al druk genoeg hebt met je het uitoefenen van je eigen vak, nemen wij dit graag voor je uit handen. Denk aan ons als een all-in-one huishoudster, hovenier, ramenlappen en schilder voor je website.

logo-wit

Hét marketingbureau waar je door freelancers wordt geholpen. Wij houden van een professionele en persoonlijke aanpak. Daarom heb je bij ons één aanspreekpunt maar wel een heel team van freelancers tot je beschikking. Dat is Sterk in MEDIA.

Sinds 2007.

Bezoekadres:

Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard

ma t/m vr   09.30 – 16.30

Wendy: 06 – 48 403 058
Kelly:  06 – 50 969 173

Wij werken aan duurzaamheid

Wij werken samen met o.a.
Trees for All en Work with Nature
voor behoud van bomen in
Nederland en Costa Rica

duurzaamheid-plant-a-tree-work-with-nature