Dat Kelly een goede huisstijlbewaker is behoef ik aan de meeste van ons niet meer uit te leggen. Ik ben ondertussen een trouwe klant en ambassadeur. Dat er veel veranderingen bij Kelly zijn privé en zakelijk zal ook niemand ontgaan zijn. Ze timmert behoorlijk aan de weg met haar bedrijf en haar nieuwe naar Sterk in MEDIA.

 

Ook foutjes worden snel opgelost

Door zoveel drukte kan het voorkomen, al is het heel onwaarschijnlijk, dat er toch een foutje in het drukwerk terechtkomt.

Zo gebeurde het in mijn verhuurfolder dat er een telefoonnummer niet goed vermeld stond. Hier werd ik door een klant op gewezen. De folder de dinsdag erna even meegenomen naar BNI en Kelly laten zien wat de fout was. Kelly zou het bekijken en ik hoorde een paar dagen niets. Ik was in de veronderstelling dat we even in overleg zouden gaan.

 

Geen overleg maar gewoon handelen

Enige dagen later kreeg ik een pakket nieuwe folder binnen waarop de fout hersteld was.

Kijk dat is ook Kelly: ze handelt gewoon! Ontzorgen is een veelgehoorde kreet maar Kelly ontzorgt echt! Dankjewel!

 

Groet, Marja Zwuup
Keizer Tweewielers uit De Goorn