Mijn drukwerk was een rommeltje, voor mij geen hap en snap vormgever meer!

Mijn drukwerk is op zijn zachts gezegd een rommeltje. In de loop van de jaren heb ik door diverse ontwerpers op basis van mijn logo en huisstijl flyers, visitekaartjes, briefpapier en zo nog wat meer dingen, laten ontwerpen. Daarnaast recent een nieuwe website met een andere domeinnaam, een ander telefoonnummer.

Kortom hoog tijd voor een update van het drukwerk. Ik ben op zoek gegaan naar een betrouwbare partij, liefst een BNI lid, die kwaliteit levert en waar ik een langdurige zakelijke relatie mee kan aangaan. Dat laatste vind ik belangrijk omdat ik af wil van hap snap ontwerpers, die zo maar weer uit beeld kunnen verdwijnen. Ik heb Kelly dan ook laten beloven dat ze voorlopig haar bedrijf voortzet én BNI lid blijft 🙂

Afspraak gemaakt, mijn wensen kenbaar gemaakt en Kelly kwam vlot met een goed voorstel. in de ontwerpfase levert ze snel en voert wijzingen meteen door. De communicatie verloopt vlot en plezierig en met het resultaat wat er nu ligt ben ik erg blij.

Het mag duidelijk zijn, wil je wat met jouw marketinguitingen, je huisstijl of je drukwerk, zoek niet verder, ga naar Sterk in Media.

Jeroen Engelaer – Profinciency

Laat een reactie achter