Je website NEXT LEVEL met pakkende en persoonlijke beeldbank

Stel je eens voor dat bezoekers het gevoel hebben… Dat ze persoonlijk verwelkomd worden door jou op je website? Dat ze een warm en welkom gevoel krijgen door over jouw pagina’s te scrollen? Alsof ze jou al ontmoeten nog voordat ze op de knop met contact hebben gedrukt? Dat jouw website ervoor zorgt dat bezoekers overgaan tot het kopen van jouw aanbod?

Een professionele website is doordacht in funtionaliteit, uitstraling, beeld en tekst.

Alles is op elkaar afgestemd en afgestemd op de jouw ideale klant. Professionele ondersteuning inschakelen bij deze aspecten is dan ook een logische stap als je wilt dat jouw website voor je werkt en jouw professionaliteit weerspiegelt.

Als Personal Branding fotograaf ben ik gespecialiseerd in visuele aspect van jouw branding.

Een persoonlijke beeldbank ondersteunt jou in het creëren van een authentieke en professionele eerste én blijvende indruk bij jouw ideale klant. Het zorgt dat het plaatje klopt met wie jij bent en waar je voor staat. Een website met een doordachte branding zorgt dat de bezoeker het gevoel heeft dat ze op de juiste plek is. Op een fijne plek waar ze erkend worden in hun probleem. Waar ze op hun gemak rond kunnen kijken in het aanbod welke hun probleem gaat oplossen.

Een persoonlijke beeldbank.

Een persoonlijke beeldbank is krachtig, omdat mensen zaken doen met mensen en niet met bedrijven. Jouw toekomstige klanten willen een vertrouwensband en herkenning ervaren, voordat ze ingaan op je aanbod. Om dit te creëren is het nodig dat mensen in inkijkje krijgen in wie jij bent en waar je voor staat. En dat kan je gemakkelijk realiseren. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn en dat te laten zien! Nog een voordeel van een persoonlijke beeldbank: van jou is er maar één.

Alleen maar jezelf zijn, klinkt eenvoudig, maar in de praktijk blijkt dit niet zo gemakkelijk.

  • Wat laat je zien van jezelf?
  • Hoe laat je dat zien?
  • Hoe ontspannen sta jij op de foto?

Hier zit ook gelijk de grootste valkuil. Mensen voelen het als jij niet jezelf bent. Dit creëert wantrouwen. Het tegenovergestelde van wat we willen: vertrouwen en verbinding. Daarom is het belangrijk dat het uiterlijk van je website is gebaseerd op een jouw branding.

Het fundament van jouw bedrijf laten zien.

Jouw branding zet je neer door het fundament van je bedrijf te vertalen naar beeld. Wat je van jezelf laat zien is hetgeen dat onderdeel is van je fundament. Met het fundament van je bedrijf doel ik op de kern van je bedrijf gevormd door je visie, missie, intentie, kernwaarden, doelgroep en je top aanbod.

Het is belangrijk dat de beelden jou laten zien zoals
je bent. Alsof je met je bezoeker in gesprek gaat. Ook hierin begeleidt een goede fotograaf je. Daarnaast zorgt deze voor een ontspannen shoot. Als laatste is het belangrijk dat de kwaliteit van de beelden jouw professionaliteit weerspiegelen.

Tip: voor het zoeken van de juiste fotograaf:

  1. Check de fotografiestijl. Spreekt die je aan?
  2. Ga het gesprek met de persoon aan en voel of er een klik is.
  3. Ga na of de fotograaf ervaring heeft met het vertalen van een merk naar beeld en een bij jou passende begeleiding heeft tijdens de shoot zodat jij ontspannen en als jezelf gefotografeerd wordt.

Dit artikel is afkomstig uit ons Marketing Magazine: NEXT LEVEL Website

Een magazine bom vol met tips en tricks om je website naar een volgend niveau te tillen en er een ware marketingmachine van te maken. Luchtig om te lezen en zeer gevarieerd in aanbod en artikelen.

Schrijver van dit artikel is Ilona van der Zouwen-Felt

Een creatieve denker met een liefdevol hart. Krachtige persoonlijke portretten maakt Ilona voor ondernemers. Haar stijl is: oprecht, persoonlijk, minimalistisch en ontspannen.

Haar favoriete uitspraak: Als jij je laat zien, ben je een inspiratie voor anderen!

tizfotografie.nl

Deel dit blog op Social Media

Met slimme tools en functionaliteiten wordt je website je meest krachtige marketingtool én kan je veel tijd besparen door automatiseren.

sterk-in-media-magazine-next-level-website
Gratis marketing magazine

NEXT LEVEL Website

Een NEXT LEVEL Website wordt op maat gemaakt met super handige functionaliteiten die jouw leven als ondernemer een stuk makkelijker gaan maken.

  • Je wilt met je branding uniek zijn ten opzichte van je collega’s
  • Je huidige website voelt een beetje basic
  • Je website lijkt teveel op andere websites
  • De huidige website past niet meer 100% bij jou en je onderneming

Naast je website heb je wellicht een heleboel extra tools en accounts die al je online marketing aan elkaar knoopt. Dat kan een heel stuk makkelijker en efficiënter als je de juiste functionaliteiten in je website toepast. Daarmee bespaar je kosten en tijd.

Auteur:

Kelly Eekhof

Grafisch Vormgever - Personal Branding Expert

"Ik help ambitieuze ondernemers om zichzelf als expert in de markt te zetten en te onderscheiden van collega-ondernemers. Zodat zij hun eigen authentieke verhaal vertellen en vanuit de eigen unieke eigenschappen gaan werken aan hun gunfactor en alleen die klanten aantrekken die 100% bij ze passen."

kelly-eekhof

Advies nodig?

Neem contact op met Kelly.

E: kelly@sterkinmedia.nl
T: 06-509 69 173

Laatst toegevoegde artikelen

maak-jij-al-gebruik-van-deze-slimme-tools-van-google

Maak jij al gebruik van de slimme tools van Google?

wanneer-je-meer-winst-uit-je-onderneming-wilt-halen

Wanneer je méér winst uit je bedrijf wilt halen…

online-leeromgeving-jouw-kennis-verkopen-en-passief-inkomen-genereren

Online Leeromgeving: Jouw kennis verkopen en passief inkomen genereren.

video-zorgt-voor-authentieke-eerlijke-en-oprechte-verbinding

Video zorgt voor authentieke, eerlijke en oprechte verbinding met je doelgroep