Huisstijldragers met logo bedrukken vergroot je zichtbaarheid

Laatst kwam ik thuis en zag mijn man een sleutelhanger aan mijn tas hangen. Het is een leren sleutelhanger met ons logo erin gestanst.

Zijn opmerking: “Jij zet ook echt overal je logo op hè…

Met je logo kan je onwijs veel bedrukken 

Ja, dat klopt! Door de jaren heen hebben wij allerlei leuke items gevonden en branden zo’n beetje alles om zelf te gebruiken of om weg te kunnen geven aan onze relaties. Om je een idee te geven van waar wij allemaal ons logo op hebben staat:

 • Kleding

  Die we aantrekken tijdens netwerkbijeenkomsten, conferenties, presentaties, workshops en trainingen die we geven
 • Pennen

  Die we zelf gebruiken maar bij trainingen en workshops ook weggeven aan de deelnemers
 • Kladblokken

  Deze geven we weg bij trainingen en workshops aan de deelnemers
 • Koffiemokken

  Deze gebruiken we zelf, maar geven ze we weg als relatiegeschenk en in goodiebags
 • Sleutelhangers

  Deze geven we weg aan onze klanten bij de oplevering van een nieuwe website. Symbolisch geven we de “sleutels van de website” op deze manier aan de eigenaar van de website
 • Doppers

  Geen weggever, maar puur voor eigen gebruik. Gewoon omdat het kan en we veel water drinken door de dag heen
 • Popsockets

  Ook geen weggever, maar voor eigen gebruik. Ik gebruik mijn telefoon voor een groot deel onze eigen fotografie en door de popsocket heb ik een betere grip en een stabieler beeld
 • Stickers

  Rollen en rollen met stickers gaan er bij ons doorheen in een jaar. Deze zijn handig om heel makkelijk je merk zichtbaar te maken. We plakken ze op goodiebags, enveloppen, boeken en noem het maar op. Geen permanente bedrukking maar wel een super goede en goedkope manier om je merk zichtbaar te maken.
 • Keycords

  Wij hebben ook keycords met ons logo erop. Voor gebruik bij netwerkbijeenkomsten en conferenties waar een naambadge gebruikt wordt.

Wist je dat een pen één van de beste manieren in om je merk zichtbaarheid te geven op een super betaalbare manier?

In het leven van een pen wisselt die ene pen ongeveer 7 keer van eigenaar en de laatste gebruiker heeft hem gemiddeld een half jaar in bezit. Dat is 6 maanden waarbij jouw logo bijna dagelijks in iemands hand zichtbaar is!Waarom huisstijldragers gebruiken voor je bedrijf?

Als bedrijf zet je jezelf stevig in de markt wanneer je investeert in branding. Professionaliteit straal je uit met de producten en diensten die je levert maar ook met de manier waarop je zelf naar buiten treed. Bedenk wel altijd goed welke producten passen bij je bedrijf en zorg er altijd voor dat alles wat aan marketing doet een eenduidige (huis)stijl heeft.Een eenduidige huisstijl straalt vastigheid en betrouwbaarheid uit:

Jij bent geen flierefluiter, maar je hebt je zaakjes op orde en weet waar jij voor staat. Investeer daarom in de ontwikkeling van jouw (huis)stijl en huisstijl handboek.

Onderzoek wijst uit dat bedrijven die veel naar buiten treden, op de langere termijn veel beter onthouden worden. Wanneer mensen vaak de naam van een bedrijf tegenkomen, zullen zij dit bedrijf ook beter onthouden. Klinkt logisch…

Beeld je eens in: een potentiële klant komt bij je binnen, wordt vriendelijk ontvangen met een kop koffie en het logo bedrukt op de koffiekopjes. Aantekeningen maak je met een pen en kladblok met ook weer je bedrijfslogo erop. Bij het weggaan geef je nog even je folder en visitekaartje mee voor thuis.

Als die merkdragers er niet geweldig uit zien, smaakt de koffie ook meteen een stuk minder…Ideeën voor met logo bedrukken van weggevers:

 • Ansichtkaarten set passend bij je dienstverlening

  Afhankelijk van wat jij doet is een kaarten set een super leuke weggever. Zo maakten wij voor PCML een kaarten set met grappige coaching termen in afkortingen en voor Hollands Welvaren maakten wij een set met quotes die gaan over liefde en aandacht geven aan jezelf en anderen
 • Goodiebags

  Bedrukte goodiebags met je logo erop om weg te kunnen geven vallen enorm op bij de ontvanger.
 • Tissuewikkels

  Voor bedrijven in o.a. de uitvaartbranche hebben we wikkels ontwikkeld voor om een pakje tissues heen.
 • Bedrukte Golfballen

  Zeker voor bedrijven die hun acquisitie doen op de golfbaan is het bedrukken van golfballen met je eigen logo een super leuke manier om ook daar voor meer zichtbaarheid te zorgen. En ook een super mooi relatiegeschenk.
 • Druppelvangers en bierviltjes

  Voor bedrijven in horeca en catering is een gedrukte druppelvanger en/of bierviltje een super zichtbare manier van branding.
 • Bureaukalender

  Een bureaukalender is en blijft een hele goede merkdrager voor heel zichtbaarheid. Wanneer jouw doelgroep daar baat bij heeft blijft deze vaak een heel jaar op het bureau van de ontvanger staan. Dat is dus 365 dagen zichtbaarheid met maar één item!
 • Cadeaubonnen en vouchers

  Mensen ontvangen graag korting of een cadeau. Een mooie manier van een upsell is om jouw klanten een voucher te geven voor iets extra’s bij je dienstverlening wanneer je bij je terug komen.Weten wat er voor jouw bedrijf mogelijk is?

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de oneindige hoeveelheid aan mogelijkheden om middels weggevers bedrukt met je logo jouw bedrijf te promoten.

Wij zitten boordevol creatieve ideeën en denken graag met je mee wat voor jouw bedrijf en budget de beste opties zijn. Vraag een gratis online strategiegesprek aan en daag ons uit om in 20 minuten iets voor jou te verzinnen!

Weten hoe jij jouw merk onder de aandacht kan brengen?

Kom online een kopje koffie met me drinken!

Je zult zien dat er een stroom aan inspiratie los komt, en je sluit het gesprek gegarandeerd af met een leuk idee.

Deel dit blog op Social Media

Met slimme tools en functionaliteiten wordt je website je meest krachtige marketingtool én kan je veel tijd besparen door automatiseren.

sterk-in-media-magazine-next-level-website
Gratis marketing magazine

NEXT LEVEL Website

Een NEXT LEVEL Website wordt op maat gemaakt met super handige functionaliteiten die jouw leven als ondernemer een stuk makkelijker gaan maken.

 • Je wilt met je branding uniek zijn ten opzichte van je collega’s
 • Je huidige website voelt een beetje basic
 • Je website lijkt teveel op andere websites
 • De huidige website past niet meer 100% bij jou en je onderneming

Naast je website heb je wellicht een heleboel extra tools en accounts die al je online marketing aan elkaar knoopt. Dat kan een heel stuk makkelijker en efficiënter als je de juiste functionaliteiten in je website toepast. Daarmee bespaar je kosten en tijd.

Auteur:

Kelly Eekhof

Grafisch Vormgever - Personal Branding Expert

"Ik help ambitieuze ondernemers om zichzelf als expert in de markt te zetten en te onderscheiden van collega-ondernemers. Zodat zij hun eigen authentieke verhaal vertellen en vanuit de eigen unieke eigenschappen gaan werken aan hun gunfactor en alleen die klanten aantrekken die 100% bij ze passen."

profielfoto-kelly-blogs

Advies nodig?

Neem contact op met Kelly.

E: kelly@sterkinmedia.nl
T: 06-509 69 173

Laatst toegevoegde artikelen

maak-jij-al-gebruik-van-deze-slimme-tools-van-google

Maak jij al gebruik van de slimme tools van Google?

wanneer-je-meer-winst-uit-je-onderneming-wilt-halen

Wanneer je méér winst uit je bedrijf wilt halen…

online-leeromgeving-jouw-kennis-verkopen-en-passief-inkomen-genereren

Online Leeromgeving: Jouw kennis verkopen en passief inkomen genereren.

video-zorgt-voor-authentieke-eerlijke-en-oprechte-verbinding

Video zorgt voor authentieke, eerlijke en oprechte verbinding met je doelgroep

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

15+ jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
De Veken 17
1716 KE Opmeer

kelly@sterkinmedia.nl
06 – 50 969 173