Aantal woorden
Leestijd: 6 minuten
bedrukken met logo

Laatst kwam ik thuis en zag mijn man een sleutelhanger aan mijn tas hangen. Het is een leren sleutelhanger met ons logo erin gestanst.

Zijn opmerking: “Jij zet ook echt overal je logo op hè…

Met je logo kan je onwijs veel bedrukken 

Ja dat klopt! Door de jaren heen hebben wij allerlei leuke items gevonden en branden zo'n beetje alles om zelf te gebruiken of om weg te kunnen geven aan onze relaties. Om je een idee te geven van waar wij allemaal ons logo op hebben staat:

 • Kleding
  Die we aantrekken tijdens netwerkbijeenkomsten, conferenties, presentaties, workshops en trainingen die we geven
 • Pennen
  Die we zelf gebruiken maar bij trainingen en workshops ook weggeven aan de deelnemers
 • Kladblokken
  Deze geven we weg bij trainingen en workshops aan de deelnemers
 • Koffiemokken
  Deze gebruiken we zelf, maar geven ze we weg als relatiegeschenk en in goodiebags
 • Sleutelhangers
  Deze geven we weg aan onze klanten bij de oplevering van een nieuwe website. Symbolisch geven we de “sleutels van de website” op deze manier aan de eigenaar van de website
 • Doppers
  Geen weggever, maar puur voor eigen gebruik. Gewoon omdat het kan en we veel water drinken door de dag heen
 • Popsockets
  Ook geen weggever, maar voor eigen gebruik. Ik gebruik mijn telefoon voor een groot deel onze eigen fotografie en door de popsocket heb ik een betere grip en een stabieler beeld
 • Stickers
  Rollen en rollen met stickers gaan er bij ons doorheen in een jaar. Deze zijn handig om heel makkelijk je merk zichtbaar te maken. We plakken ze op goodiebags, enveloppen, boeken en noem het maar op. Geen permanente bedrukking maar wel een super goede en goedkope manier om je merk zichtbaar te maken.
 • Keycords
  Wij hebben ook keycords met ons logo erop. Voor gebruik bij netwerkbijeenkomsten en conferenties waar een naambadge gebruikt wordt.

 

Wist je dat een pen één van de beste manieren in om je merk zichtbaarheid te geven op een super betaalbare manier?

In het leven van een pen wisselt die ene pen ongeveer 7 keer van eigenaar en de laatste gebruiker heeft hem gemiddeld een half jaar in bezit. Dat is 6 maanden waarbij jouw logo bijna dagelijks in iemands hand zichtbaar is!

weggevers-met-logo-bedrukken
ansichtkaarten set bedrukken met logo

Waarom huisstijldragers gebruiken voor je bedrijf?

Als bedrijf zet je jezelf stevig in de markt wanneer je investeert in branding. Professionaliteit straal je uit met de producten en diensten die je levert maar ook met de manier waarop je zelf naar buiten treed. Bedenk wel altijd goed welke producten passen bij je bedrijf en zorg er altijd voor dat alles wat aan marketing doet een eenduidige (huis)stijl heeft.

relatiegeschenken-met-logo-bedrukken

Een eenduidige stijl straalt vastigheid en betrouwbaarheid uit:

Jij bent geen flierefluiter, maar je hebt je zaakjes op orde en weet waar jij voor staat. Investeer daarom in de ontwikkeling van jouw (huis)stijl en huisstijl handboek.

 

Onderzoek wijst uit dat bedrijven die veel naar buiten treden, op de langere termijn veel beter onthouden worden. Wanneer mensen vaak de naam van een bedrijf tegenkomen, zullen zij dit bedrijf ook beter onthouden. Klinkt logisch...

 

Beeld je eens in: een potentiële klant komt bij je binnen, wordt vriendelijk ontvangen met een kop koffie en het logo bedrukt op de koffiekopjes. Aantekeningen maak je met een pen en kladblok met ook weer je bedrijfslogo erop. Bij het weggaan geef je nog even je folder en visitekaartje mee voor thuis.

 

Als die merkdragers er niet geweldig uit zien, smaakt de koffie ook meteen een stuk minder…

bureaukalander-bedrukken-met-logo

Ideeën voor met logo bedrukken van weggevers:

 • Ansichtkaarten set passend bij je dienstverlening
  Afhankelijk van wat jij doet is een kaarten set een super leuke weggever. Zo maakten wij voor PCML een kaarten set met grappige coaching termen in afkortingen en voor Hollands Welvaren maakten wij een set met quotes die gaan over liefde en aandacht geven aan jezelf en anderen
 • Goodiebags
  Bedrukte goodiebags met je logo erop om weg te kunnen geven vallen enorm op bij de ontvanger.
 • Tissuewikkels
  Voor bedrijven in o.a. de uitvaartbranche hebben we wikkels ontwikkeld voor om een pakje tissues heen.
 • Bedrukte Golfballen
  Zeker voor bedrijven die hun acquisitie doen op de golfbaan is het bedrukken van golfballen met je eigen logo een super leuke manier om ook daar voor meer zichtbaarheid te zorgen. En ook een super mooi relatiegeschenk.
 • Druppelvangers en bierviltjes
  Voor bedrijven in horeca en catering is een gedrukte druppelvanger en/of bierviltje een super zichtbare manier van branding.
 • Bureaukalender
  Een bureaukalender is en blijft een hele goede merkdrager voor heel zichtbaarheid. Wanneer jouw doelgroep daar baat bij heeft blijft deze vaak een heel jaar op het bureau van de ontvanger staan. Dat is dus 365 dagen zichtbaarheid met maar één item!
 • Cadeaubonnen en vouchers
  Mensen ontvangen graag korting of een cadeau. Een mooie manier van een upsell is om jouw klanten een voucher te geven voor iets extra’s bij je dienstverlening wanneer je bij je terug komen.
ansichtkaarten set bedrukken met logo

Weten wat er voor jouw bedrijf mogelijk is?

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de oneindige hoeveelheid aan mogelijkheden om middels weggevers bedrukt met je logo jouw bedrijf te promoten.

 

Wij zitten boordevol creatieve ideeën en denken graag met je mee wat voor jouw bedrijf en budget de beste opties zijn. Vraag een gratis online strategiegesprek aan en daag ons uit om in 30 minuten iets voor jou te verzinnen!

cadeaubon-voucher-met-logo-bedrukken

Lees ook:

yoast voor dummies

Yoast voor dummies; een handige uitleg van alle bolletjes in het Nederlands

fotobewerking_FB-LI-TW

Fotobewerking gebruiken in je marketing

1 op 1 WordPress Training

Ben jij best handig en wil jij zélf met je website aan de slag? Dan is deze WordPress training perfect voor jou!

Je kan tijdens de training zelf je eigen website ontwikkelen, of we leren je werken met je bestaande website.

1 op 1 Social Media Training

Je weet dat Social Media belangrijk is, maar je weet niet hoe je een kanaal optimaal inzet? Dan is deze Social Media training perfect voor jou!

Deze training is geschikt voor iedereen die met Social Media zijn naamsbekendheid wil vergroten.

Wil jij regelmatig tips ontvangen in je e-mail
over het verbeteren van je website en je content marketing?

Wij schrijven elke week tips en tricks waar jij zelf mee aan de slag kan.

Kelly Eekhof

Kelly studeerde af aan het Media College in Amsterdam als grafisch vormgever. met de specialisaties typografie en kleurpsychologie.

Door de jaren heeft heeft zij zich tevens gespecialiseerd in Yoast SEO en Neuromarketing. Dit hele pakket aan vaardigheden maakt haar een expert op het gebied van online- en offline marketing.

Kelly Eekhof

Advies nodig?

Neem contact op met Kelly.

E: kelly@sterkinmedia.nl
T: 06-509 69 173

Laat een reactie achter