High End zichtbaarheid voor Luxe massagepraktijk

Home » High End zichtbaarheid voor Massagepraktijk

Case: Hollands Welvaren - Massage en Meditatie

  • Logo
  • Website ontwerp
  • Workshop WordPress
  • Workshop Social Media visuals maken
  • Drukwerk voor promotie
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Conversie verhoging

 

Doelstelling:
De bestaande website genereert te weinig conversie. Dit moet verbeterd worden met een betere look en feel in combinatie met nieuw (drukwerk) promotiemateriaal


Vraagstelling:
De huidige website is knutselwerk. Kan dit verbeterd worden zodat de website meer concrete aanvragen gaat genereren in combinatie met actie flyers en cadeaubonnen.


Oplossing:
Voor Hollands Welvaren hebben wij een nieuwe website ontworpen waarmee Marine zelf aan de slag kan.

Ter promotie hebben we in de stijl van de nieuwe website ook visitekaartjes, flyers en kadobonnen ontworpen. Nu is de huisstijl van Hollands Welvaren één geheel en klopt het hele plaatje.

Uitvoering:
Nadat het ontwerp was omgezet naar een WordPress template en we twee pagina's als voorbeeld hebben opgemaakt is Martine voor een dagdeel bij ons geweest en hebben wij haar een workshop WordPress gegeven. Daarna kon Martine zelf verder de website afmaken.

Volledige Caseomschrijving:

 

Martine kwam bij ons op aanraden van Jesper van Langen van FILMMACHT. Martine was bij hem geweest voor een bedrijfsfilm om haar naamsbekendheid via Social Media een boost te geven. Jesper raadde haar aan om eerst naar de website te laten kijken, omdat dat een en ander aan schorte.

 

Eerste stappen

We zijn gestart met het luisteren naar de wensen van Martine zelf in combinatie met de adviezen vanuit Jesper. Martine had haar bestaande website helemaal zelf in elkaar geknutseld en was best trots op het resultaat. Het enige nadeel was de gekozen template veel beperkingen had en dus niet al haar wensen doorgevoerd konden worden.

 

Verbeterplan voor de website

Aan de hand van het gesprek hebben wij een verbeterplan opgesteld.
Omdat Martine zelf aangaf een startende ondernemers te zijn met een bijbehorend "starters budget" hebben een uniek voorstel gemaakt;

 

50% Sterk in MEDIA - 50% Zelf aan de slag.

Een website voor 50% van de kosten. Maar dat betekent wel dat we ook géén 100% website opleveren. Wij zijn aan de slag gegaan met het ontwerp van de website en hebben toen die was goedgekeurd dit ontwerp omgezet naar een WordPress template en de eerste twee pagina's volledig opgemaakt aangeleverd. Daarna hebben we Martine een workshop WordPress gegeven. In één dagdeel heeft zij geleerd zelf haar website verder af te maken.

 

Martine over de Workshop WordPress:

"Druk bezig geweest met m’n nieuwe website. Dankzij Sterk in MEDIA is die heel erg mooi geworden en vandaag hebben ze me dmv een WordPress workshop verder op weg geholpen. Dank jullie meiden!"

 

Optimaliseren van de website

Nadat de website 9 maanden heeft gedraaid en Martine haar diensten in die tijd heeft uitgebreid van Massages naar óók Meditatie heeft zij ons gevraagd om de website aan te vullen en om ook meteen de complete website te optimaliseren voor vindbaarheid in Google en het nog meer ophogen van de conversie.
Hiermee zijn wij aan de slag gegaan met als resultaat dat de website weer helemaal up to date is en dat elke pagina is geoptimaliseerd voor vindbaarheid d.m.v. de Yoast Premium Plugin. Daarnaast hebben de we layout wat aangepast voor een betere klantbeleving en ook hebben we call 2 actions toegevoegd voor een verbetering van de conversie.

 

Naamsbekendheid vergroten

Naast de website hebben we drukwerk ontworpen; flyers voor zowel massage als meditatie met ook bijpassende visitekaartjes en cadeaubonnen.

Martine heeft twee super mooie fotoshoots gehad onder leiding van FILMMACHT en heeft nu prachtige foto's tot haar beschikking om haar, inmiddels High End, praktijk onder de aandacht te brengen.

Om die foto's optimaal in te zetten op o.a. Social Media hebben we Martine een Workshop "Visuals maken" gegevens. In 4 uurtjes hebben we haar geleerd met welke (gratis) programma's zij het beste kan werken om haar Social Media tijdlijn te vullen met uniforme content.

 

Martine over de Workshop Social Media:

"Wat een waardevolle ochtend, we zijn echt 4 uur non-stop bezig geweest. Ik heb nu zo'n mooie basis voor mijn social media, waardoor het heel makkelijk is om wat tekst en foto's te veranderen en er weer een mooie visual staat.

Ik ben echt heel dankbaar dat ik deze keuze heb gemaakt. Echt face to face i.p.v. online, waardoor ik alles kon zien en zelf uitproberen. Kelly is heel relaxed en je mag haar alles vragen. En zo tovert zo heel mooie creatieve vormgeving uit haar hoge hoed. Ik ben er echt superblij mee. Ik kan er nu zelf makkelijk mee aan de slag. En als ik nog wat wil vragen kan dat ook nog, dat is echt super.

Dankjewel hé!
lieve groet Martine"

Gaan wij aan de slag met jouw website?

logo-wit

Hét marketingbureau waar je door freelancers wordt geholpen. Wij houden van een professionele en persoonlijke aanpak. Daarom heb je bij ons één aanspreekpunt maar wel een heel team van freelancers tot je beschikking. Dat is Sterk in MEDIA.

Sinds 2007.

Bezoekadres:

Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard

ma t/m vr   09.30 – 16.30

Wendy: 06 – 48 403 058
Kelly:  06 – 50 969 173

Wij werken aan duurzaamheid

Wij werken samen met o.a.
Trees for All en Work with Nature
voor behoud van bomen in
Nederland en Costa Rica

duurzaamheid-plant-a-tree-work-with-nature