Grafisch Vormgeving
Interne communicatie en beeldbewerking

Creatieve vormgeving en overtuigende marketing.

Beeld en tekst in harmonie met elkaar is de basis voor het creëren van conversie en ROI bij jouw marketinguitingen. Grafisch vormgeving is het meest bekend als "ontwerper van drukwerk". Maar het is zovéél meer dan dat.

Wat wij zoal ontwerpen naast standaard drukwerk

Logo

Je logo vormt de basis van je bedrijfsidentiteit en is het herkenningspunt voor je doelgroep

Trainingsmaterialen

Pennen, kladblokken, trainingskaarten en werkboeken. Jouw training krijgt enorm veel meerwaarde met professionele trainingsmaterialen.

Personeelsbladen

Een nieuwsbrief in de mailbox komt nooit op het juiste moment en vaak worden die slecht gelezen. Maar een papieren personeelsblad die thuis op de deurmat valt, trekt veel meer de aandacht.

Huisstijl

In het verlengde van je logo ligt de huisstijl. Wij ontwerpen een krachtige eenduidige stijl en op aanvraag ook een huisstijlhandboek

Jaarverslagen

Een jaarverslag voor jouw stakeholders ziet er zeer professioneel uit wanneer deze door een expert is vormgegeven

Beeldbewerkingen

Wist je dat een groot onderdeel van mijn werk als grafisch vormgever het (na)bewerken van foto’s is? Het beeld wat is nét een beetje beter maken.

Infographics

De perfecte manier om ingewikkelde of zeer theoretische materie makkelijk uit te leggen aan je doelgroep. 

Merchandise

Als ondernemer wil je zichtbaar zijn ook tijdens je werk. Bedrijfskleding bedrukt met je logo of bijvoorbeeld handdoeken als je een massagepraktijk hebt. Er is veel mogelijk.

Menukaarten

Menukaart die overtuigt. Binnen de neuromarketing zijn er diverse technieken die de lezer overtuigen tot het bestellen van jouw beste gerechten.

Huisstijl ontwerp en bewaking

Je huisstijl begint uiteraard bij een logo. Maar met alleen een logo maak je geen indruk. De toepassing van je huisstijl in je drukwerk is waar jij echt je stempel op kunt zetten als professional in je vakgebied.

Grafisch Vormgeving

Huisstijlbewaking is een vak apart

Wij werken aan huisstijl bewaking. Zo zorgen wij er voor dat jouw bedrijf altijd weer op een doeltreffende, eigenzinnige, opvallende en/of leuke manier onder de aandacht komt van jouw doelgroep. In een eenduidige en herkenbare stijl. Zodat jouw doelgroep in één oogopslag ziet dat jij het bent.

Om je huisstijl te bewaken wanneer meerdere partijen werken aan communicatie (zoals jij, wij en wellicht een marketing afdeling binnen je bedrijf) is het verstandig om die huisstijl vast te leggen in een huisstijl handboek.

Waarom kiezen voor Sterk in MEDIA?

Wij zijn opgeleid in kleurpsychologie, neuromarketing (overtuigen) en typografie. We kijken dus verder dan de aangeleverde teksten en foto's. Wij zoeken altijd naar de perfecte combinatie en maken van het geheel een spannend beeld.

Deze ondernemer ging je voor:

Jeroen Engelaar

Jeroen Engelaar

Proficiency

Huisstijlbewaking betekent alles mooi in één lijn met elkaar.

Mijn drukwerk was op zijn zachts gezegd een rommeltje. In de loop van de jaren heb ik door diverse ontwerpers op basis van mijn logo en huisstijl, flyers, visitekaartjes, briefpapier en zo nog wat meer dingen, laten ontwerpen.

Kortom hoog tijd voor een update van het drukwerk.
Ik ben op zoek gegaan naar een betrouwbare partij die kwaliteit levert en waar ik een langdurige zakelijke relatie mee kan aangaan. Dat laatste vind ik belangrijk omdat ik af wil van hap snap ontwerpers, die zo maar weer uit beeld kunnen verdwijnen.

Communicatie verloopt plezierig
Afspraak gemaakt, mijn wensen kenbaar gemaakt en Kelly kwam vlot met een goed voorstel. In de ontwerpfase levert ze snel en voert wijzigingen meteen door. De communicatie verloopt vlot en plezierig en met het resultaat wat er nu ligt ben ik erg blij.

Het mag duidelijk zijn, wil je wat met jouw marketinguitingen, je huisstijl of je drukwerk, zoek niet verder, ga naar Sterk in Media.

Exclusief maatwerk

Fotobewerking en beeldmanipulatie

Heb jij wel super mooi fotomateriaal maar nét niet het perfecte plaatje?

Vaak staat er een storend element in het beeld of is de kleur niet helemaal goed. Dat is het soort fotobewerking waar ik het over heb als ik zeg dat fotobewerking vaak onmisbaar is voor het perfecte plaatje.

strategiesessie afspraak maken

Heb je geen idee wat er allemaal mogelijk is op marketing gebied?

Kom met ons brainstormen!

Je zult zien dat er een stroom aan inspiratie los komt, en je gaat gegarandeerd met een leuk idee naar huis.

Gratis en vrijblijvend uiteraard. 🙂

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

13 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Volg ons op:

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard