Naast coaching voor volwassenen, werk ik ook met kinderen en jongeren en verzorg ik voor deze doelgroep buitenschoolse trainingen– de Sta Sterk Training. Om in de hoeveelheid aan buitenschoolse trainingen op te vallen, wilde ik graag een flyer en een poster hebben om achter te laten op scholen, in wijkcentra en op allerhande prikborden in de regio.

 

Ik wist wat ik wilde maar niet hoe het te maken.

Ik vroeg Kelly mij te helpen en binnen no time had ik een voorstel. Omdat we elkaar nog niet zo goed kenden was het even zoeken naar de juiste ‘toon’ – over smaak valt niet te twisten en geen mens zo eigenwijs als de gemiddelde zelfstandig ondernemer (lees: ik ? ) .

Samen zijn we aan de slag gegaan en zo ontstond een flyer die voldoet aan mijn smaak én aan de ontwerptechnische eisen van Kelly. En terloops ontving ik ook nog handige tips zoals bijvoorbeeld over de witte achterkant van mijn vorige flyer - “zónde!” volgens Kelly: “papier heeft twee kanten, die moet je benutten”.

 

Snelheid van werken

Wat mij in positieve zin is opgevallen in de samenwerking met Kelly is de snelheid van werken, het enthousiasme waarmee Kelly aan de slag gaat, haar flexibiliteit en het geduld wat ze heeft om te komen tot een ontwerp dat past.

De posters en flyers zijn een echt visitekaartje van de Sta Sterk Training en vind je inmiddels op allerlei plekken in West-Friesland.

Ik beveel Kelly Eekhof van Sterk in MEDIA dan ook van harte aan!

 

Esther Grudelbach
Levenderwijs - buro voor persoonlijke ontwikkeling